black je napisal/-a:Če si pijan k kanta je tud golf 5 OK. Preizkušeno![]()
Drugače pa ja, francozi zmagajo v odobju
jack86 je napisal/-a:Za res udobno voznjo stavim na velike francoze (c6, vel satis). Kdor se je vozil s katerim od teh, ze ve o kakem nivoju udobja je govora.
Meni je kljucnega pomena pri udobju, udoben sedez!
Z A8ko sva dva v enem dnevu naredila pot dolgo 2400km
primozek68 je napisal/-a:Z A8ko sva dva v enem dnevu naredila pot dolgo 2400km
Ja najbrž, 24 ur s povprečno hitrostjo 100 na uro??
abajc3 je napisal/-a:kateri avto ti bo najbolj udoben je odvisno od tvojega načina vožnje in kje se boš vozil. sam bi pogledoval predvsem za amerikanci, ker so najbolj udobni avti v v katerih sem se vozil. na drugem mestu pa francozi. osebno me na trdih sedežih prej začne bolet hrbet kot na mehkih, čeprav nekateri trdijo obratno. po mojih kriterijih mora udoben avto imeti mehko podvozje in sedeže, čimveč oblazinjenja v notranjosti, posebej kamor se naslanja roke, SREDINSKI NASLON ZA ROKO, dobro zvočno izolacijo, dolgo medosno razdaljo in mora biti čim širši ter prostornejši. kar se pa pogona tiče, veliko navora ter predvsem AVTOMATSKI MENJALNIK.
noucamp90 je napisal/-a:čeprav nekateri trdijo obratno. po mojih kriterijih mora udoben avto imeti mehko podvozje in sedeže, čimveč oblazinjenja v notranjosti, posebej kamor se naslanja roke, SREDINSKI NASLON ZA ROKO, dobro zvočno izolacijo, dolgo medosno razdaljo in mora biti čim širši ter prostornejši. kar se pa pogona tiče, veliko navora ter predvsem AVTOMATSKI MENJALNIK.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov