abbe je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Tudi BMW serija 1 ga nima.
novejsi bmw-ji majo to resem vobratomerju.
ko je mrzu je rdece obmocje nizje postavljeno (pri nizjih obratih) in se postopoma(ko se motor segreva) premika proti "normalnemu" rdecemu obmocju
gtr35 je napisal/-a:No zdej smo ugotovili, da jih veliko nima tega kazalca![]()
Ampak še zmeraj ne vem ZAKAJ ga nimajoMislim, sej ni velik strošek vgradnje ? Res ni mi logično
Energetik81 je napisal/-a:Finta je, da je dandanes lažje kot kdajkoli prej prikazati vse te podatke. Vsi avti imajo vgrajene te senzorje za potrebe delovanja mašine, skoraj vsak ima že manjši ali večji LCD, kjer se da vse to prikazati. Ni treba nobenih dodatnih stroškov.
DragonForce je napisal/-a:No, meni naprimer v S40 mi je pred časom crknil senzor za temperaturo in mi je kazalec za vodo začel kazat okrog 70 stopinj C. Me zanima, kaj bi pokazalo v avtu brez kazalca, ker se meni ni prižgala nobena lučka za pregretje ali kaj podobnega.
cruiser1 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Finta je, da je dandanes lažje kot kdajkoli prej prikazati vse te podatke. Vsi avti imajo vgrajene te senzorje za potrebe delovanja mašine, skoraj vsak ima že manjši ali večji LCD, kjer se da vse to prikazati. Ni treba nobenih dodatnih stroškov.
To je pa res. Komot bi lahko vsak novi avto imel na displejih prikazane vse te podatke ampak verjetno je fora v tem, da dandanes mnogi sploh ne vejo kaj vse ti podatki pomenijo. Vem za veliko ljudi, ki jim ni jasno zakaj naj bi bil števec temp. vode ali pritisk olja saj komaj, da vejo, da je to oboje v njihovih motorjih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov