fare je napisal/-a:Ja,sej še ne delajo ti radarji....bodo pa,in takrat hvala bogu da bodo!
Ja,ker ga v MB tu pa tam radi pritisnemo in sedaj pa je tega že preveč. Folk že tak vozi da ko je kaka polna luna ali visok pritisk misliš da si na kaki dirki ne pa v mestu.xandrej je napisal/-a:fare je napisal/-a:Ja,sej še ne delajo ti radarji....bodo pa,in takrat hvala bogu da bodo!
Zakaj že?
Patrik_A3 je napisal/-a:Samo to za hitrost ni, če je usmerjen v križišče. Če mene vprašaš je tole samo za rdečo luč. Ubrnjen je proti semaforju in proti tebi ko se pripelješ v križišče ni nič oz.- je steber prazen oz. zaprt. Tako da, videl pa sem da so jih priklaplali na Teznu na omarico od luči, tako da za rdečo luč je 100%, za hitrost pa dvomim da je tole. Ker če je za hitrost pa me zanima kak te imeri,g elde nato da proti tebi ni ničesar.
Patrik_A3 je napisal/-a:mi nismo nič dobili.Tako da, upam da še ne delajo, ker se normalno skozi vozim, kakor ostali promet, le na luč gledam da ni rdeča
Po zakonu (in logiki) ne smeš zapeljati čez zeleno, če je križišče pred tabo zabito in ga ne boš mogel zapustiti pravočasno. Kaj tukaj ni jasno? Zaradi takih se potem dela še večja gužva.matayus je napisal/-a:Mene pa nekaj zanima, kar se tudi ob jutrih velikokrat dogaja. Recimo zjutraj zavijamo pri semforju levo pri zeleni, zaradi neznenega razloga se kolona ustavi in jaz sem ravno toliko v križišču, da ne vidim več semaforja. Torej, če se po tem takem prižge na semaforju rdeča luč bom dobil domov položnico?
Patrik_A3 je napisal/-a:Upam da ko bodo delali, bodo tudi zeleni interval popravli debili! V miklavžu speljem na zeleni, in da pridem z 70km/h kolikor je omejitev skoz moram čez oranžno - rdečo zapeljat pri naslednjem križišču, ker se mi semafor preklopi 10m pred avtom in sem zadnjič bremzal kot i****, če pa hočem skozi zeleno prit, vsaj skozi naslednja 2 križišča pa se moram peljat 80km/h ali pa več, da pridem še zadnji moment skozi zeleno, takrat bo pa me radar ujelkreteni!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov