lucky je napisal/-a:Pugi, jaz se s tabo samo delno strinjam; po suhem je glavna stvar materjal in stabilnost gume ( bočne sile).
Po mokrem pa je materjal še toliko bolj važen, to kar praviš ti je že res samo do tiste meje gor ko profil ne more več vode odvajati oz. tukaj niti profil niti materjal ti ne pomaga več.
Pri 60 km/h v ovinku, ko je mokro ( da ni večjih luž) ti pomaga samo materjal gume, prav nič profil.
Rjuhar je napisal/-a:Sedicivalvole je napisal/-a:Cena za Dunlop je bla zadnjič ko sem 2 kupu nekje 17-18000 SIT (SITAR).
lp
Ej sori ampak to je prblizn tko, kot da bi reku, da golf stane 4-4,5 mio SIT. Ne pomaga, ce ne poves, katero dimenzijo si kupu. 195/45/16 stane 32000 (SITAR)
mini_db je napisal/-a:Jst osebno ti priporoèam TOYO PROXES T-1S, jst sm jih kupu v kranju pri TODIVO-tu, pa še popust sem dobu ker imam na blatnikih napis TOYO TIRES, tam okol 13-14k je cena, pa še dobr se ceste držijo!!
Odloè se pa sam
nebivedu je napisal/-a:Cena za 195/50/15 v Avstriji je bila nazadnje s popustom posezonskim v tolarje preraèunano 9800 sit, medtem ko so bile 195/55/15 kar 16.800 sit - cene za dunlop sport 9000.
LP
Nebivedu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov