Lignage je napisal/-a:Njena odločitev pa res ni naša stvar. In če je na forumu postavila to vprašanje ni s tem nič narobe...
Se popolnoma strinjam, držimo se vprašanja in pustimo moralne sodbe ob strani.
Lignage je napisal/-a:Njena odločitev pa res ni naša stvar. In če je na forumu postavila to vprašanje ni s tem nič narobe...
urska_rad je napisal/-a:tanya je napisal/-a:avto je vzel na kredit in ga je že v celoti odplačal.
To se mi zdi pomembna informacija, ki ti ne gre v korist.
Mi lahko to malo bolj obrazložiš? zakaj? Hvala
Ker bo potrebno več dokazovanja.
Vikking je napisal/-a:Kakšnega dokazovanja?
nevermind je napisal/-a:Če napišem tristo kosmatih bom tudi kršil pravilnik pod točko 1.2?
Ti bom pa tako rekel... služba in faks gor ali dol. Če imaš ponos in si taprava neodvisna ženska mu boš avto vrnila.
urska_rad je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:Kakšnega dokazovanja?
Da je financiral nakup avta, samo to.
tanya je napisal/-a:Lep pozdrav vsem. Ker ne vem na koga naj se obrnem, bom poskusila tu. Zadeva je sledeča: pred enim letom mi je fant za rojstni dan kupil avto. Zdaj sva šla narazen in on ta avto na vsak način hoče nazaj. Ali je možno da ga lahko po kakšni pravni poti dobi nazaj, čeprav sem lastnica tega avta jaz? On pravi da ga lahko dobi, čeprav jaz malo dvomim.. Naj še povem da račun ima on, vsi ostali dokumenti so pri meni in vsi so pisani na moje ime. In seveda tega avta jaz niti približno nočem vrnitiMi lahko kdo razloži kako je s tem? hvala že vnaprej za odgovor
Badzo je napisal/-a:Hahahaha, koliko moralnih ljudi je tule gor na forumu. Kaj, se vas je večina prepoznala v situaciji?![]()
Avto je bil kupljen in PODARJEN. Beseda podariti pomeni, da nekdo nekomu drugemu izroči v last predmet ali pa kaj drugega, brez njegovega plačila. Torej v konkretnem primeru je fant izročil ta avto v last avtorici teme, brez njenega plačila. Lastnica avta je AVTORICA TEME!!!! - kar dokazuje prometna.
Me pa prav zanima od vseh moralnih ljudi tule - koliko od vas, vas je že vračalo vsakega medvekda in podobno sranje, ki ste ga dobili od punc/fantov, ko sta se razšla? Koliko od vas moralnežev bi pustilo listek na parkiranem avtu, ki bi ga zadeli med parkiranjem/manevriranjem/itd..?
Ne tukaj prodajat nekih moralnih zgodbic, ko bi šlo pa za vas bi pa hitro pozabili na obstoj morale..
Badzo je napisal/-a:Hahahaha, koliko moralnih ljudi je tule gor na forumu. Kaj, se vas je večina prepoznala v situaciji?![]()
Avto je bil kupljen in PODARJEN. Beseda podariti pomeni, da nekdo nekomu drugemu izroči v last predmet ali pa kaj drugega, brez njegovega plačila. Torej v konkretnem primeru je fant izročil ta avto v last avtorici teme, brez njenega plačila. Lastnica avta je AVTORICA TEME!!!! - kar dokazuje prometna.
Me pa prav zanima od vseh moralnih ljudi tule - koliko od vas, vas je že vračalo vsakega medvekda in podobno sranje, ki ste ga dobili od punc/fantov, ko sta se razšla? Koliko od vas moralnežev bi pustilo listek na parkiranem avtu, ki bi ga zadeli med parkiranjem/manevriranjem/itd..?
Ne tukaj prodajat nekih moralnih zgodbic, ko bi šlo pa za vas bi pa hitro pozabili na obstoj morale..
Badzo je napisal/-a:Me pa prav zanima od vseh moralnih ljudi tule - koliko od vas, vas je že vračalo vsakega medvekda in podobno sranje, ki ste ga dobili od punc/fantov, ko sta se razšla? Koliko od vas moralnežev bi pustilo listek na parkiranem avtu, ki bi ga zadeli med parkiranjem/manevriranjem/itd..?
tanya je napisal/-a:In seveda tega avta jaz niti približno nočem vrnitiMi lahko kdo razloži kako je s tem? hvala že vnaprej za odgovor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov