Poglej men je Ibizo 02.zatemnil za 25k sit.znalepko na zadnji sipi.Naj ti povem da je zatemnil v 0 ej ful dobr zgleda.Mam pa rumeno Ibizo pa temna stekla ful pašejo.Se pelješ kot v oklepniku.Z homogolizacijo te pridejo stekla cca 30k sit.WRC555 je napisal/-a:Slisam sem da je kvaliteten,glede cene pa ne ravno ugoden.Za koliko je teb zatemnil,ker jst mam tudi ibizo.Lp,Uros
WRC555 je napisal:
Slisam sem da je kvaliteten,glede cene pa ne ravno ugoden.Za koliko je teb zatemnil,ker jst mam tudi ibizo.Lp,Uros
Poglej men je Ibizo 02.zatemnil za 25k sit.znalepko na zadnji sipi.Naj ti povem da je zatemnil v 0 ej ful dobr zgleda.Mam pa rumeno Ibizo pa temna stekla ful pašejo.Se pelješ kot v oklepniku.Z homogolizacijo te pridejo stekla cca 30k sit.
WRC555 je napisal/-a:Evo,ucer sm zatemnil sajbe pri komparet! Ful dobr zgleda,upam da bo dolg casa tko drzal...pa sef me je neki vabil u seat tuning club,baje bo neko sodelovanje![]()
Lp,Uros
WRC555 je napisal/-a:Mene je pa prislo 34k,pa se 10% popusta naj bi dal...seat,ne vem zakaj taka razlika! Sicer jst nimam filinga,da bi se vozil v oklepnikuRes pa je,da naredi tako kot je treba,zato sem tudi sel k njemu!
Za malo vecjega karavana pa ne bi vedu,najbols da poklices in vprasas!
Hugo BOSSYou've got PM!
Lp,Uros
WRC555 je napisal/-a:Mene je pa prislo 34k,pa se 10% popusta naj bi dal...seat,ne vem zakaj taka razlika! Sicer jst nimam filinga,da bi se vozil v oklepniku Lp,Uros
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov