GapsoN je napisal/-a:Če jst divjam pol me noben na semaforju ne dobi![]()
B4 Turbo je napisal/-a:Ja to je res, če pride do večje nesreče na italjanski avtocesti je skor gvišno na obeh straneh avtoceste katastrofa, zaradi radovednosti unih ki vozijo po nasprotnem pasu. Seveda je za omenit, da italjanu ni problem zmanjšat hitrost na kakih 50km/h ali na prehitevalnem pasu.
No, lih par urc nazaj sem dobre pol ure stal v koloni med Palamanovo in Villesejem.Vidljivost je bila obupna, lahko 20-30m (megla). Kolona se je počasi pomikala. Tip pred mano (italjan), mi po kakih 15 minutah ko smo že stali v koloni lepo pali zadnje meglenke...če poznate alfo 156 veste da ima dve lepi svetleči...sej res da smo bli v megli...ampak osebno če sem v koloni se mi zdi da se "močno" razsvetljavo ugasne.
maky je napisal/-a:mah to pa itak...italjani so zame najmanj kulturna rasa nasploh...
ma kje si še videl da v restavraciji kjer igra taka umirjena glazba,kjer se pogovarja kulturno in v nekem nizkem tonu italjana ki se tega drži?
ma to se dre če 15 miz: FABRIZIO FABRIZIO!!!!! pa maha na veliko itd....:
maky je napisal/-a:se spomnim kake 3 mesce nazaj v ljubljani pri slonu... model se je parkiral na sredi proge za avtobus in se začel pričat z enim tam zravn... avtobusar pa popizu ker ni mogu mim![]()
![]()
a tipo nič... še vedno lepo priča....
kaj čmo... jaz se italije bolj izogibam kot ne...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov