.jpg)
maky je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:Maky men pokaže računalnik na avtocesti pri 130km/h tudi porabo 4-5l/100km![]()
in koliko kilometrov narediš v povprečju z enim tankom? se grem stavit da ne 800 sploh pa ne če se voziš več kot 150
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:Maky men pokaže računalnik na avtocesti pri 130km/h tudi porabo 4-5l/100km![]()
in koliko kilometrov narediš v povprečju z enim tankom? se grem stavit da ne 800 sploh pa ne če se voziš več kot 150
če ti po pravici povem, sploh ne vem....
skratka smo hotel sem ti povedat kako računalniki kažejo...
za fotko pa sorry, noče je forum gor ubest... sem obupal po ne vem kok poskusih
Punto_GT je napisal/-a:maky je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Mah, kdor špara "vozi" traktor, kdor vozi vozi bencinca :P
tako da resno prosim vse antidizelaše naj mi dajo en konkreten razlog zakaj naj bi bil dizel slabši od bencinarja....
Ker gre slabši!
X-Hair je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:maky je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Mah, kdor špara "vozi" traktor, kdor vozi vozi bencinca :P
tako da resno prosim vse antidizelaše naj mi dajo en konkreten razlog zakaj naj bi bil dizel slabši od bencinarja....
Ker gre slabši!
Jaz pa sploh nebi vec zgublal besed zakaj :P
Punto_GT je napisal/-a:maky je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Mah, kdor špara "vozi" traktor, kdor vozi vozi bencinca :P
Ker gre slabši!
maky je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:maky je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Mah, kdor špara "vozi" traktor, kdor vozi vozi bencinca :P
Ker gre slabši!
glede na kaj??????
130km okoli 1,9l bencinski motor ima slabše vse statistike kot moj dizelski... ima večjo porabo,slabše pospeške in še počasneje gre... prožnost je pa itak pri dizlu večja tako da mi povej glede na kaj je bencinar slabši...![]()
![]()
![]()
Rjuhar je napisal/-a:Pa bom se jest reku - velik druzinski avto - dizel,majhen avtocek za po mestu in kot drugi avto - definitivno bencinar. Zakaj je za mestnega cloveka slabsi dizel? Zato, ker se na kratkih relacijah 3-5 km ne uspe niti segret do normalne delovne temperature, ko pa je mrzel, pa se trese in ropota da je kaj. Poleg tega pa so take kratke voznje za dizla prej kot ne prekomerno obremenilne, kar ni dobro za njegov dizelpowah (motor in izpusni sistem).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov