Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne jan 11, 2004 6:05 pm

GapsoN je napisal/-a:Tablce ne smeš lakirat, barvat, zastirat, montirana more bit pod kotom 90 stopinj (s tem da mam jst nosilc originalno pod kotom in tablco tud, sam dozdej ni še noben težil).

lak za lase je prozoren
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne jan 11, 2004 10:27 pm

Razni zaščitni premazi sploh ne delujejo. Nevem, ker potem bi tudi USAF na letalih F117 uporabljali lake za lase kot pa super drage Stealth barve.
Kar se tiče radar detektorjev. Stvar je dokaj neučinkovita, če že so učinkoviti le tisti dražji, torej tam nad 800€. Pod to ceno raje ne kupujte. Tudi MNZ je delal razne preizkuse teh zadev in delujejo preveč učinkovito, zato tudi niso prepovedane!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Ne jan 11, 2004 10:27 pm

Sam se vid, da je lakiran... pomoje...
Če te ne bo mogu zmert in ti bo šl tablce gledat... Jst lahko rečem, da me je en na parkingu butnu in mi tablco skrivu, kr se mi dogaja...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne jan 11, 2004 10:35 pm

Ti lahko to rečeš amak policist tdi tebe še vedno lahko kaznuje. pač si v prekršku. Voznik se mora pred pričetkom vožnje prepričati, ali je vozil tehnično izpravno in pravilno opremljeno za vožnjo. Sicer pa kot si rekel, najbrž bi tebe spustili, če je pa kej lakirano je pa kazen + odvzem reg. tablic, ker niso več izpravne!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne jan 11, 2004 11:22 pm

torej se bo treb az policijo zmenit in stestirat te motilce radarjev da naredimo test.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne jan 11, 2004 11:32 pm

MGsax je napisal/-a:torej se bo treb az policijo zmenit in stestirat te motilce radarjev da naredimo test.

sanjaj dalje

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne jan 11, 2004 11:33 pm

ne se bom že jaz z kolegi zmenil da bomo testirali.

očitno je celi seat klan proti meni ker se nisem z vsem strinajl z vami??
če mi mate kaj za povedat mi povejte na pm, na forumu bodite objektivni in odmaknite čustva, na pm pa mi lahko težite če hočete
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne jan 11, 2004 11:48 pm

MGsax je napisal/-a:
očitno je celi seat klan proti meni ker se nisem z vsem strinajl z vami??
če mi mate kaj za povedat mi povejte na pm, na forumu bodite objektivni in odmaknite čustva, na pm pa mi lahko težite če hočete

MGsax:
oprosti če sem te užalil, baj de vej, sem na forumu bil edini k se je zavzel zate poleg Viper123-ja. To kr maš ti z drugimi me ne zanima in se v to ne mislim vtikat... sicer pa imaš pravico do svojega mnenja

pa da se vrnem k temi:
ne razumem, kako lahko pričakuješ, da ti bo nekdo dal možnost in povedal, da te naprave pa ovirajo njegovo delo - onemogočajo meritev hitrosti (govorim o policiji v celoti oz. sistemu in ne policistih - kolegih, ki ti bodo šli na roke). vem kako razmišljajo šefi na policiji (kasirat, kasirat, kasirat), sem imel "čast" delat z njimi.

če imaš pa kolege v policiji tako visoko, vsaka ti čast, rezultate pa le še nam posreduj. vsi žal te možnosti nimamo.

dvomim, močno dvomim, da bi ti kater od policijskih šefov dal na voljo laser, pa multanovo zato, da boš ti ugotavljal, kateri radar detektor hitrosti oz. motilec radarja je najboljši

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne jan 11, 2004 11:50 pm

ok se ti opraščam gled e tega sam ose mi zdi da ste sedaj vsi proti meni. (hvala obema da mi hrbet krijeta tudi ko me ni več vsaka vama čast, cenim to!) če si vse na forumu prebral potem si boš lahko ustvaril mnenje o meni in kaj sem pisal. razlog ami hugo še sedaj ni napisal kljub temu da sem mu n apm pisal?? če je kaj takega mi na pm pošlji da nebomo tukaj plac zasedali

poglej z kolegom jih je kar nekaj se lahko zmenima kje bo mel radar me pokliče in me poskusi zmerit,... to ni problem je lahko izvedljivo. potem pa vidim če to deluje ali ne.

kaj ti misliš? tako bi šlo ne?
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Ne jan 11, 2004 11:54 pm

dolenc je napisal/-a:dvomim, močno dvomim, da bi ti kater od policijskih šefov dal na voljo laser, pa multanovo zato, da boš ti ugotavljal, kateri radar detektor hitrosti oz. motilec radarja je najboljši

Sej ne rabs poznt policijskega sefa za to. Dost je ce poznas navadnga prometnika, k ma licenco za laser, pa se z njim zmens da se enkrat mim prpeles on te pa mal pomer ... :wink:

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne jan 11, 2004 11:56 pm

glede na veliko količino izdelkov bi mogu res izbrat do 4, s tem, da bi mogu spet testirat vsaj na multanovo in laser traffi patrol in riegler.... vprašanje je če se boš zdej vozu gor in dol, pa še, če se boš odloču za motilec, ga boš mogu vgradit, kar pa traja... skratka zlo zamudno delo, a ne?

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne jan 11, 2004 11:57 pm

JOYride je napisal/-a:
dolenc je napisal/-a:dvomim, močno dvomim, da bi ti kater od policijskih šefov dal na voljo laser, pa multanovo zato, da boš ti ugotavljal, kateri radar detektor hitrosti oz. motilec radarja je najboljši

Sej ne rabs poznt policijskega sefa za to. Dost je ce poznas navadnga prometnika, k ma licenco za laser, pa se z njim zmens da se enkrat mim prpeles on te pa mal pomer ... :wink:

GMsax je napisal, da bi se dogovoril s policijo, to je sistem, ki ga predstavljajo šefi...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne jan 11, 2004 11:58 pm

dolenc je napisal/-a:glede na veliko količino izdelkov bi mogu res izbrat do 4, s tem, da bi mogu spet testirat vsaj na multanovo in laser traffi patrol in riegler.... vprašanje je če se boš zdej vozu gor in dol, pa še, če se boš odloču za motilec, ga boš mogu vgradit, kar pa traja... skratka zlo zamudno delo, a ne?

ne v mislih sem imel tega od lasejamm-a ko ga ponuja ker pravi da dela 100% nisem mislil vseh na trgu, za vse je pa res nesmisel se ne splača to se strinjam(poglej pm)
Zadnjič spremenil MGsax, dne Po jan 12, 2004 12:02 am, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Po jan 12, 2004 12:00 am

OK, res ne bomo pretiraval.
Jst sm mislu u stilu da je ena zadeva za stesterat, to ni problema zrihtat.
Da bi se pa res vozu gor pa dol, to pa ne.

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Po jan 12, 2004 1:25 am

Evo sem pripel dve fotki s testiranja, tako da bote dobil predstavo kako to približno zgleda. Testni prototip ni bil profesionalno namontiran ker smo delali še izboljšave in nastavljali kote diod da pokrivajo čim večji del pred sabo.

Zdej tko kokr je Bimmer rekel da naprave pod 800 evrov, ne delujejo... Mogoče če dam namesto 250 evrov 1000 evrov boste kupli?

Slika
Slika

To je testni prototip. Drugače pride skupaj z nastavki za montažo. Montažo bo izvajal profesionalec.

LP, Blaž
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 12, 2004 9:41 am

meni cena ni odločujoča, najboljše je narediti en test v živo. to je najboljša varianta če zadeva deluje.

kar mene osebno bolj skrbi je montaža, ker nimam toliko prostora da bi to škatlico kam dal.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jan 12, 2004 10:14 am

Slika

Toel se brez problema skrije, da moras bit res oko sokolovo, da ga opazis

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 12, 2004 11:38 am

na sliki ej večje videt. saj prepovedan v slo tako ni samo pač moreš gledat da en skazi preveč podobe avta, nekam bomože dali če stvar deluje
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jan 12, 2004 11:47 am

MGsax, sej to ni ista zadeva. Na sliki imas LIDATEK LE-20, ki se dobi tudi pri nas za dobrih 100 tisocakov. Tule imas dimenzije:
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 12, 2004 11:49 am

saj pravim ko bo stvar narejen a jo bo treba stestirat,... potem p arazmislit kam jo bomo montirali, ker prostora ni veliko mogoče spodaj v režo spojlerja samo bo treba škatlico špricnit n abarvovozila da nebo tak vidno
SlikaSlika
Stran za najmočnejše
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov