GapsoN je napisal/-a:Tablce ne smeš lakirat, barvat, zastirat, montirana more bit pod kotom 90 stopinj (s tem da mam jst nosilc originalno pod kotom in tablco tud, sam dozdej ni še noben težil).
lak za lase je prozoren
MGsax je napisal/-a:
očitno je celi seat klan proti meni ker se nisem z vsem strinajl z vami??
če mi mate kaj za povedat mi povejte na pm, na forumu bodite objektivni in odmaknite čustva, na pm pa mi lahko težite če hočete
dolenc je napisal/-a:dvomim, močno dvomim, da bi ti kater od policijskih šefov dal na voljo laser, pa multanovo zato, da boš ti ugotavljal, kateri radar detektor hitrosti oz. motilec radarja je najboljši
JOYride je napisal/-a:dolenc je napisal/-a:dvomim, močno dvomim, da bi ti kater od policijskih šefov dal na voljo laser, pa multanovo zato, da boš ti ugotavljal, kateri radar detektor hitrosti oz. motilec radarja je najboljši
Sej ne rabs poznt policijskega sefa za to. Dost je ce poznas navadnga prometnika, k ma licenco za laser, pa se z njim zmens da se enkrat mim prpeles on te pa mal pomer ...
dolenc je napisal/-a:glede na veliko količino izdelkov bi mogu res izbrat do 4, s tem, da bi mogu spet testirat vsaj na multanovo in laser traffi patrol in riegler.... vprašanje je če se boš zdej vozu gor in dol, pa še, če se boš odloču za motilec, ga boš mogu vgradit, kar pa traja... skratka zlo zamudno delo, a ne?
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov