Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po jan 12, 2004 9:12 pm

mene sicr niso še zaparkiral :D sam smo pa mogl par avtov prestavt, ker bus ni mogu ubrnt, s tem da je blo to v hribih, kjer si vedu da lastnikov ne bo vsaj :lol:

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Po jan 12, 2004 9:23 pm

Bil sem 3x zaparkiran:
1. pred blokom od punce; na levi blok + mal pločnika, spredaj kanal, desno 3x avto, zadaj avto --> nekak sem ga pregural čez pločnik. sam, se ful grdo gumo počohal (žal mojo)
2. pred ZD na park placu, sam sem tipa dobil ko sem šel proti avtu on pa je glih zaklepal...
3. spet pred ZD; parkplaci levo, desno (vse polno) trije komadi pa pametno po sredini, da so zaparkiral osem(!!) avtov; js sem se sicer pripravlju, da pokličem 113, sam je že en tip z bemflom uredil --> se je naslonu enmu na blatnik, pa ga umaknu na drugo stran, tak, da je vn pršu, js sem pa pol še mal pomotu, pa je tud nekak šlo, sam sem tud ene 5 min motal!!!

lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 13, 2004 12:25 am

To dogajanje je bilo pa pred kolosejem. Slucajno se srecamo s kolegom mislim da je bil tisto prvi drag.

Mi da bomo vzgal avtomobil, ker se mu je izpraznil akumulator. Nakar pride ena punca in gre v avto. Ampak je bila zaparkirana. No ja ne cisto. No in se ona loti manevrirat. AJEEEEJJ. Po enih 2 minutah si recemo, sedaj je pa dovolj. In recem kolegu naj gre njej v avto pa da ga spravi ven. Potem ji je samo svetoval kako naj obraca volan. Avto dobili ven, telefonske pa ne Slika .
SlikaSlika

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte To jan 13, 2004 1:25 am

no... kaj vse mogoče počnejo... sem slikal kako je nekdo pred mojim blokom zaparkiral mene in še nekoga. mislm.. joj. eni kar pustijo avto, kakor jim... (pade?)
http://www.lugos.si/~alte/IMG_0006.JPG
http://www.lugos.si/~alte/IMG_0007.JPG

PS. Slikano ponoči z malo tresočo roko. Pol mega vsaka slika.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To jan 13, 2004 8:00 am

Imela ze nesteto podobnih primerov. Na gospodarskem razstaviscu idioti parkirajo po sredini in ni sans, da prides ven. Pol pa gremo prva in naprej za en cm, rikverc in en cm nazaj....itd..itd...drugic mu bom avto spraskala. :x Ce bi imela kakega terenca ali kasno staro kripo, ki je ne bi bilo skoda, bi mu sesula avto, pol nej se pa zali komur hoce!!! :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 8:19 am

Pred Eno trgovino parkiram avto z nosom naprej proti steni in grem v trgovino - pač urca do dve da sva s sinom mal pobrskala med igračami in vse nabavla. Pridem vn in vidm en avto(laguna) parkiran za mojim. Lepo spokam stvari v avto, tamauga na zadnje sedeže in pogledam v avto - not sedi en tip in ima prižgan avto. Jst lepo u avto z lepo mislijo, sej se bo umaknu. Vžgem avto - tip še kr stoji, potrobim prvič tip še kar tm stoji, in tko je šlo do potrobi petič, ko je začela tema padat na oči, ker je tip še kar tm stal in ni je*al pet posto. Jst lepo vn iz avta in do njega, ča bi si blagovolil umaknt avto - in tip men začne najedat, da kaj sm, pa da se on ne bo umikal in da čaka na ženo. Men pa čista tema na oči in izjava zanj, če se ne boš sam umaknu, te bom jst premaknu - in vidm nasmeh od njega in še avto je ugasnu. Jst pa lepo u avto, na katerem je lepo ojačana kljuka zadaj prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre, sem lepo stopil iz avta in mu razložil da je sam kriv in da naj ne kliče policije, ker bo imel drgač še na telesu kej polomljenega - se vsedem nazaj u avto in se odpeljem. Do sedaj še nobenga poziva od nikoder - vem pa da je bilo to pod kamero in če je vse posnela, bo moral on dobit še kazen od policije zaradi oviranja prometa.

LP
Nebivedu

P.S. škoda na njegovem avtu po mojih ocenah - skor totalka srednji stebriček zakrivljen , pragovi zviti oboje stranskih vrat zakrivljenih, streha zakrivljena in oboje šipe na vratih razbite.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To jan 13, 2004 8:24 am

nebivedu je napisal/-a: Men pa čista tema na oči in izjava zanj, če se ne boš sam umaknu, te bom jst premaknu - in vidm nasmeh od njega in še avto je ugasnu. Jst pa lepo u avto, na katerem je lepo ojačana kljuka zadaj prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre, sem lepo stopil iz avta in mu razložil da je sam kriv in da naj ne kliče policije, ker bo imel drgač še na telesu kej polomljenega - se vsedem nazaj u avto in se odpeljem. Do sedaj še nobenga poziva od nikoder - vem pa da je bilo to pod kamero in če je vse posnela, bo moral on dobit še kazen od policije zaradi oviranja prometa.

LP
Nebivedu

P.S. škoda na njegovem avtu po mojih ocenah - skor totalka srednji stebriček zakrivljen , pragovi zviti oboje stranskih vrat zakrivljenih, streha zakrivljena in oboje šipe na vratih razbite.

Ahahahahaha...kaj bi dala, da bi ga takrat vidla :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To jan 13, 2004 12:27 pm

nebivedu je napisal/-a:Pred Eno trgovino parkiram avto z nosom naprej proti steni in grem v trgovino - pač urca do dve da sva s sinom mal pobrskala med igračami in vse nabavla. Pridem vn in vidm en avto(laguna) parkiran za mojim. Lepo spokam stvari v avto, tamauga na zadnje sedeže in pogledam v avto - not sedi en tip in ima prižgan avto. Jst lepo u avto z lepo mislijo, sej se bo umaknu. Vžgem avto - tip še kr stoji, potrobim prvič tip še kar tm stoji, in tko je šlo do potrobi petič, ko je začela tema padat na oči, ker je tip še kar tm stal in ni je*al pet posto. Jst lepo vn iz avta in do njega, ča bi si blagovolil umaknt avto - in tip men začne najedat, da kaj sm, pa da se on ne bo umikal in da čaka na ženo. Men pa čista tema na oči in izjava zanj, če se ne boš sam umaknu, te bom jst premaknu - in vidm nasmeh od njega in še avto je ugasnu. Jst pa lepo u avto, na katerem je lepo ojačana kljuka zadaj prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre, sem lepo stopil iz avta in mu razložil da je sam kriv in da naj ne kliče policije, ker bo imel drgač še na telesu kej polomljenega - se vsedem nazaj u avto in se odpeljem. Do sedaj še nobenga poziva od nikoder - vem pa da je bilo to pod kamero in če je vse posnela, bo moral on dobit še kazen od policije zaradi oviranja prometa.

LP
Nebivedu

LOL svaka čast to bi pa res rad bil zravn!!!hehehehe :twisted:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 12:36 pm

Jaz sicer se nisem bil zaprakiran mam pa konstante probleme pri bloku ker folk ne zna vozt. In seveda zpre dovoz/izvoz al pa po napcnem pasu pripelje. Jaz pa mirno nakazem da naj se umakne ali pa pac pripelje po svojem pasu. Samo vecina jih je full pametnih pa ti gre jebat vse po spisku jaz pa mirno rikverc pol pa na plno gas do njega pa se mu ustavim tako da je mm placa. 3/4 jih hoce kar ven iz avta pobegnit ko vidijo da na polno pohodim proti njemu 1/4 pa se jih pogrezne v zic. Ce pa bo kdo se kej pameten ga bom pa nabil pa tud ce se mi ne rata ustavt. Konec koncev jaz pripeljem pravilno po svojem pasu in un meni celno :) kdo je sedaj kriv. prav tako oviranje izvozov izvozov pri bloku pa cestah, pa skor povsod so table dovoljeno za stanovalce.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 1:29 pm

Za take modele je samo ena stvar. Slab avto, da ti ni žal in da ga ni škoda, pa butnt v modela in se hitro pomirijo in se začnejo napisanih in nenapisanih pravil držat.

Un model je imel kasko in je nekak zmutil, da so mu parkirišče štel - to mi je dons kolegica iz zavarovalnice povedala - sam si je sam kriv. Policije pa ni upal klicat, ker na zavarovalnico ni prišlo nobeno poročilo iz policije.

Mam pe še eno dobro dogodivščino: Pred kakim tednom ali dvema se peljem po cesti in je bila zlo huda megla in takrat se mi prlep en človek z meglenkami skor čist na rit in že tko je bila vidljivost u nuli, pol pa še luči in meglenke, ki te čist zaslepijo. Dobr poznam cesto po kateri sem vozil in sem bir ravno pred enim hudim ovinkom. Med vožnjo okoli 90km/h sem vklopi pogon na vsa 4 kolesa in normalno namesto v ovinek dol iz ceste na travnik - in največji štos - tip z avtom pa za mano na travnik in se je zaril u zemljo not ene 10 cm. Jst se lepo odpeljem naprej kt da ni nič in pol čez neki časa, ko sem se nehal smejat in se valjat od smeha po avtu, še vedno z nasmehom na ustnicah pridem tipa vprašat, če je treba kej pomagat, da mam ketno pa gurtne u prtljažniku, če ga vn iz travnika povlečem. In smo ga pol vn spravl.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To jan 13, 2004 1:36 pm

Nebivedu: s tabo pa res ne more biti dolgcas :lol: Pa od kje ti ideje? :P

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To jan 13, 2004 1:43 pm

Nasvet vsem: Ne razjezite Nebiveduta :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 2:01 pm

Ideje men kr tko iz glave letijo - sm že tok star, da moram poskrbet za pestro življenje. Vse sproti in spontano, pol pa počasi nekam gre. Sej za štose sm skoraj vedno, pa tut iz sebe delam velikokrat norca, tko da noben ne more rečt, da sam na račun drugih to počnem.
Pa pomoje take ideje padajo zato, ker je življenje tok dolgočasno. Nč več takih stvari se ne dogaja kt so se včasih. in brez teh idej bi bilo skos enolično.
Vsak dan zjutraj vstat, pa v službo iz službe v trgovino(če je denar), pa domov in mal pojest, pa je takoj večer - daš otroka spat in greš še ti malo za tem spat - in tko vsak dan - a ni to nezanimivo in dolgočasno.

Pa še neki - jst se zlo težko razjezim in zlo težko me je sprovocirat, sam takrat, ko pa me kdo sprovocira je pa štala. Tut izgled dajem, kt da ne bom nobenmu nikol nič naredi in lih tko zgleda, k da me lahko vsak za*ebava kokr hoče - ampak samo do meje k mu jo jasno pokažem.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To jan 13, 2004 2:03 pm

Faca si, ni kej! Skoda, da nisi sel takrat z nami v Idrijo. :wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 2:04 pm

Tut men je žal. Sej se bomo enkrat dobil kje pa bomo takrat poklepetal.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jan 13, 2004 2:07 pm

Sej ni bil zadnji saturnus.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 13, 2004 2:17 pm

Nebivedu -> Car Slika

Sm se od srca nasmejov... Svaka ti čast, tko je treba.
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To jan 13, 2004 2:29 pm

ne to se mi še ni naredil da bi bila zaparkirana ker vedno avto pustim tako da ga vidim če pa ni te možnosti pa nekam bol na koncu parkiriša

ja nebivedu res si car saj vemo katerega moramo poklicati ko imamo problem

nebivedu se priporočam
lp tigrica

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX To jan 13, 2004 2:57 pm

nebivedu je napisal/-a:Za take modele je samo ena stvar. Slab avto,
da ti ni žal in da ga ni škoda, pa butnt v modela in se hitro pomirijo
in se začnejo napisanih in nenapisanih pravil držat.
:ne

No, sej se mi dopade ideja in me veckrat prime sveta jeza(tm),
ce me zaparkirajo. Sam tolk da je jasno, ce se zabijes v mirujoce
vozilo, si kriv, pa ni vazno kaksne so bile okoliscine. Na sreco nismo
vec na divjem zahodu, kjer lahko vsak vzame pravico v svoje roke.

Kaj pa ce se komu kaj naredi, pa ne se zgovarjat sej so male hitrosti...

P.S.: Jaz bi ono laguno se z druge strani, tak da se vrat nebi dalo odpret, pol pa po
vitel, pa 4x4, pa cez eno vejo, pa bi ga na streho obrno (seveda z omenjenim odlicnim
gospodom skupaj). Bo drugic res dvakrat premislil :twisted:

P.P.S.: :oops: Wasn't me

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 13, 2004 3:09 pm

Ne predlagam tega delat, ker lahko naletiš na mino - jst sm že dostkrat, pa ti je pol žal. Lahko pa komu dam kako idejo. To pa ni problem. Za vsakega se kaj najde.

Tko mi je bilo zarad enga policijskega avta žal za 191.000 sit, ki sem jih pustil za kazen naši državi - s kolegom sva gonila po cesti in naju začne en avto sledit. Sam sem se umaknil na vozni pas, kjer sem z nezmanjšano hitrostjo vozil naprej, kolega pred menoj je pa ravno tako nadaljeval z isto hitrostjo. Avto se je ful približal kolegu in ta je pohodil bremzo in ker mu je bil avto za njim preblizu sta trčila na avtocesti. Sam sem zapeljal na stran in ko sem videl, da ni nobenemu nič in da sta zapeljala na odstavni pas sem se jim pridružil, ko pa sem videl, da je to policijski avto s kamero sem pa dol padu od smeha. Kolega pa medtem skoči iz avta pa se začne dret - kuponček hočem avto si mi uniču - policaja v avtu pa čist brez besed in u tla gledala.
Pol sva pa dobila vsak 180k kazni in 11k za sodnika, on pa še mesec pogojne zaradi ogrožanja uradne osebe, za katero sploh ni vedel, dokler se ni ustavil, da je bila uradna oseba, ampak kolega je pa dobil kuponček in je avto lahko popravil.
Hitros je bila pa nad 200km/h, tako da je kolega imel full sreče - razbit zadnji konec in podrajsano celo desno stran ter odbito ogledalo, policaj pa razbit prednji konec in ravnotako podrajsan desni konec - oba sta se ob ograjo drsala.
Kazen, ki sem jo jaz dobil je bila tudi zaradi ogrožanja, ker je policaj dobil izgovor, da se ni mogel umakniti, ker sem bil jaz na tistem pasu in se mu nisem umaknil. Sicer je njegova krivda, ker ni imel varnostne razdalje in ni predvideval, samo naše sodstvo je pač tako. To je bilo že ene 5 let nazaj, tako da takrat še niso odvetniki tok delal, pa tut jst si nisem upal preveč najedat, da nebi kšne fasal od policajev.

LP
Nebivedu
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov