nebivedu je napisal/-a: Men pa čista tema na oči in izjava zanj, če se ne boš sam umaknu, te bom jst premaknu - in vidm nasmeh od njega in še avto je ugasnu. Jst pa lepo u avto, na katerem je lepo ojačana kljuka zadaj prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre, sem lepo stopil iz avta in mu razložil da je sam kriv in da naj ne kliče policije, ker bo imel drgač še na telesu kej polomljenega - se vsedem nazaj u avto in se odpeljem. Do sedaj še nobenga poziva od nikoder - vem pa da je bilo to pod kamero in če je vse posnela, bo moral on dobit še kazen od policije zaradi oviranja prometa.
LP
Nebivedu
P.S. škoda na njegovem avtu po mojih ocenah - skor totalka srednji stebriček zakrivljen , pragovi zviti oboje stranskih vrat zakrivljenih, streha zakrivljena in oboje šipe na vratih razbite.
nebivedu je napisal/-a:Pred Eno trgovino parkiram avto z nosom naprej proti steni in grem v trgovino - pač urca do dve da sva s sinom mal pobrskala med igračami in vse nabavla. Pridem vn in vidm en avto(laguna) parkiran za mojim. Lepo spokam stvari v avto, tamauga na zadnje sedeže in pogledam v avto - not sedi en tip in ima prižgan avto. Jst lepo u avto z lepo mislijo, sej se bo umaknu. Vžgem avto - tip še kr stoji, potrobim prvič tip še kar tm stoji, in tko je šlo do potrobi petič, ko je začela tema padat na oči, ker je tip še kar tm stal in ni je*al pet posto. Jst lepo vn iz avta in do njega, ča bi si blagovolil umaknt avto - in tip men začne najedat, da kaj sm, pa da se on ne bo umikal in da čaka na ženo. Men pa čista tema na oči in izjava zanj, če se ne boš sam umaknu, te bom jst premaknu - in vidm nasmeh od njega in še avto je ugasnu. Jst pa lepo u avto, na katerem je lepo ojačana kljuka zadaj prestavim v rikverc in v 4X4 ter reduktor in gas do konca na 8000 obratov, ter spustim sklopko. Tip je pustu 2 jamice od oči na svojih šipah, k se je začel premikat bočno. Ko sem ga tko odrinu za ene 4 metre, sem lepo stopil iz avta in mu razložil da je sam kriv in da naj ne kliče policije, ker bo imel drgač še na telesu kej polomljenega - se vsedem nazaj u avto in se odpeljem. Do sedaj še nobenga poziva od nikoder - vem pa da je bilo to pod kamero in če je vse posnela, bo moral on dobit še kazen od policije zaradi oviranja prometa.
LP
Nebivedu
P.S. škoda na njegovem avtu po mojih ocenah - skor totalka srednji stebriček zakrivljen , pragovi zviti oboje stranskih vrat zakrivljenih, streha zakrivljena in oboje šipe na vratih razbite.
nebivedu je napisal/-a:Za take modele je samo ena stvar. Slab avto,
da ti ni žal in da ga ni škoda, pa butnt v modela in se hitro pomirijo
in se začnejo napisanih in nenapisanih pravil držat.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov