Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne jan 25, 2004 5:02 pm

nightrider31 je napisal/-a:poslal mail odgovor zavrnjeno kajti to je univerzalni lonec in ne obstaja TuV
F.....,ali ima mogoce kdo TuV,ki bi mi ga rental :oops: :oops: :oops:

itak...
tuv-a nikoli ne boš dobil za univerzalni lonec... tuv se pri loncih podeljuje le za 1 tip vozila...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 So feb 21, 2004 10:28 pm

saj zato pa sprasujem ce ima kdo tuv ki bi mi ga poslal ali pa vsaj stevilko lonca :oops:
Slika

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne feb 22, 2004 1:25 am

Tako stvar je sledeča tko kot je blo napisano univerzalni Remus nima številk in zato tud ne moreš dobit TUV-a in te bodo na tehničnem vrgl 100% razen če imaš veze vem iz izkušenj no men je ratal največ to da sm dobil papirje iz Ministrstva za standardizacijo in meroslovje da to odgovarja vsem tenhočnim zakonom al neki tazga ki veljajo v RS sam k sm pa ta papir nesu na LPP mi je pa model reku da to nevelja nič čeprav je spodaj podpis in pečat od Jerončiča ZDEJ PA VEDI KDO IMA PRAV no ampak za taplave bo najbrš vredi ker do sedaj nism imel še nobenih problemov z njimi razen na tehničnem kjer sem pa tud porihtu zadevo.

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Ne feb 22, 2004 1:28 am

G-4S je napisal/-a:Baje se ne da. Povprašaj uporabnika Bobetka, ki je imel probleme z univerzalcem.

G-4S ima čist prav.Ampak na koncu mi je uspelo zadevo rešit le delno čeprav v homolomotu ni vpisan Remus ampak ko ga šiša pa še homolomo :lol:

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Ne feb 22, 2004 10:37 am

hvala vsem za odgovore,mislim da bom sedaj moral menjati lonec ce ne sem bankrotiral. V dveh dneh so me dvakrat ustavili in obakrat groznja z odvzemom tablic in ponovni teh. pregled tako da bom zaenkrat montiral original lonec :cry: :cry: seveda za toliko casa da se cesa ne spomnim :twisted:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost