Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jan 15, 2004 11:43 pm

Desmodromika je napisal/-a:
MetodTrobec je napisal/-a:Če ga poznaš, ga enkrat zasleduj, pa mu prepiči gume, ko ga ne bo zraven.
Mogoče bi bilo bolje, če bi tebi prepičili glavo, da bi se malo zluftali.

Pazi, da se ne boš za pusta preoblekel v štruco kruha, bi se znalo kaj hitro pripetit da bi se znašel v peči. :P

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Če jan 15, 2004 11:51 pm

Štruco kruha? Ah kje...sem pa vseeno malo bolj izviren.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jan 15, 2004 11:53 pm

Desmodromika je napisal/-a:Štruco kruha? Ah kje...sem pa vseeno malo bolj izviren.

Sej to je sam dobro zate. ;)

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 16, 2004 12:18 am

A ne gredo samo poredne tete v peč?
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe jan 16, 2004 12:24 am

Desmodromika je napisal/-a:A ne gredo samo poredne tete v peč?

V statutu peči ne piše nič o ekskluzivni pravici porednih tet do nje uporabe. Sploh ti pa že naziv krušna peč marsikaj pove o namembnosti dotične konstrukcije. :)

Predlagam, da nadaljujeva debato (v primeru da se strinjaš) prek zasebnih sporočil, da ne bova vzpodbujala IRC-efekta. ;)

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Pe jan 16, 2004 7:34 am

Maverick je napisal/-a:Ne morm si mislt d je en folk tok nor da bi šou druge tepst sam zato ker so mu kamncki letel na havbo. Sej ti lohk avto pomen use na svetu sam zarad tega pa ni treba nekoga v Klinicni Centr poslat.

Jaz raje vidim da mene eden poč kakor pa da mi kamn v avto fu*ne!
Jaz se lahko vsaj branim...avto se pa ne more :lol:

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Pe jan 16, 2004 7:35 am

626 sport je napisal/-a:Tapru ga nalom zarad peska k si ga dubu u haubo pol ga nalom k ti je zbežu
pol mu pač morš spustit še par deset poučnih da tega ne bo več delu pol
ga pa še fajn polom da mu neb slučajn pršlo na misel da bi te kej prjavu al pa kej podobnga.
Še prej se pa prepriči kdo sploh je to da se nouš nat**nu tko kt jest k jih je pol
5 uletel zamano pa sm dubu 9mm na glavo.

Ma človek je en kmet hribovski (žešči do konca)...
Za takšne mi je tvoj način razmišljanja kr všeč :lol:

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jan 16, 2004 8:03 am

Čist lep predlog imam zate. K bo naslednjič za tabo pripeljal, zmanjšaj hitrost prestavi 2 prestavi nižje in začni kopat po pesku, da mu še ti pesek na havbo zmečeš. On te bo sigurno prehitu, pa se bo ustavu, takrat ga pa ti nalomi, ker boš imel priče, da se je on pred tabo ustavu in da te je on napadu. To so same plus točke pred sodnikom. To da jih je pa s kolom po glavi dobil pa utemeljiš s tem, da je on večji in močnejši od tebe in da si ti, ko te je za vrat prijel, zagrabil kol in si ga z njim odbil od sebe. Če nimaš modric na vratu nej te pa en kolega mal stisne, tko da se bo poznal, pa mal poslikaš, da maš izgovor. VOLK SIT IN KOZA CELA, pa še zadovoljen boš.

Drgač pa najbolj smrtonosna zadeva je Maglite baterija na 3 in več vložkov. Nobeden ti je ne sme prepovedat - baterijo pač lahko imaš v avtu in celo ponoči jo lahko s seboj nosiš. Ker pa je cela kovinska ima pa tut dobre stranske učinke poleg tega da sveti.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe jan 16, 2004 9:42 am

nebivedu je napisal/-a:Čist lep predlog imam zate. K bo naslednjič za tabo pripeljal, zmanjšaj hitrost prestavi 2 prestavi nižje in začni kopat po pesku, da mu še ti pesek na havbo zmečeš. On te bo sigurno prehitu, pa se bo ustavu, takrat ga pa ti nalomi, ker boš imel priče, da se je on pred tabo ustavu in da te je on napadu. To so same plus točke pred sodnikom. To da jih je pa s kolom po glavi dobil pa utemeljiš s tem, da je on večji in močnejši od tebe in da si ti, ko te je za vrat prijel, zagrabil kol in si ga z njim odbil od sebe. Če nimaš modric na vratu nej te pa en kolega mal stisne, tko da se bo poznal, pa mal poslikaš, da maš izgovor. VOLK SIT IN KOZA CELA, pa še zadovoljen boš.

Drgač pa najbolj smrtonosna zadeva je Maglite baterija na 3 in več vložkov. Nobeden ti je ne sme prepovedat - baterijo pač lahko imaš v avtu in celo ponoči jo lahko s seboj nosiš. Ker pa je cela kovinska ima pa tut dobre stranske učinke poleg tega da sveti.

LP
Nebivedu

Zlobnoooooo :) ze nekaj casa razmislam o nakupu le te.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

toofast
Nov uporabnik

Kraj: Zgornja savinska

Napisal/-a toofast Pe jan 16, 2004 10:01 am

Tudi baseballsko palico lahko imaš v avtu pa ti nebeden nič ne more.Če te pa policaj vpraša zakaj jo imaš pa mu lepo rečeš da si veliki navdušenec baseballa in da rad odbijaš žogice :twisted: :twisted: :twisted:
CITROEN XSARA VTS
WRC prvak 2003

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe jan 16, 2004 10:11 am

Ja jaz sem tudi imel baseballsko palico pa so mi jo na carini vstran vzeli :roll: ,ampak mi je kolega že drugo napravil :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Napisal/-a *JURE* Pe jan 16, 2004 10:53 am

toofast je napisal/-a:Tudi baseballsko palico lahko imaš v avtu pa ti nebeden nič ne more.Če te pa policaj vpraša zakaj jo imaš pa mu lepo rečeš da si veliki navdušenec baseballa in da rad odbijaš žogice :twisted: :twisted: :twisted:

E ves tuki si se pa fejst zmotu..... za tiste ki imate te palice v avtu...

Same baseboll palice v avtu ne smes imeti, ker je to hladno orožje. Če pa imas v avtu se rokavico in pa žogico, potem je pa tu druga pesem in ti tako nic ne more....

preizkuseno

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jan 16, 2004 10:58 am

*JURE* je napisal/-a:
toofast je napisal/-a:Tudi baseballsko palico lahko imaš v avtu pa ti nebeden nič ne more.Če te pa policaj vpraša zakaj jo imaš pa mu lepo rečeš da si veliki navdušenec baseballa in da rad odbijaš žogice :twisted: :twisted: :twisted:

E ves tuki si se pa fejst zmotu..... za tiste ki imate te palice v avtu...

Same baseboll palice v avtu ne smes imeti, ker je to hladno orožje. Če pa imas v avtu se rokavico in pa žogico, potem je pa tu druga pesem in ti tako nic ne more....

preizkuseno

Potem pa vrzes v avto ene delavske rokavice, ki jih je tako in tako dobro imeti pri sebi, zogici imas pa ze itak dve pri sebi, ce si pravi dec :wink:

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe jan 16, 2004 12:10 pm

G-4S je napisal/-a:Normalno, da bi naj**** na policiji, če bi ga šel tepst. Ne morš kar tepst ljudi, čeprav si MOČNO zaslužjo. Edina varianta je silobran, pa še tukaj moraš bit zelo preveiden, kajti hitro je silobran prekoračen in zopet ti naj**eš.

Torej situacija: ti ga namahaš ko vola in on te prijavi. potem pa se zgovarjaš na silobran (samo v primeru da ni prič). In problem se pojavi:
1. Bil si napaden, pa nisi prijavil - minus točka zate
2. Ti si popolnoma cel, on je totalno prefukan - še večja minus točka zate -> prekoračen "silobran"
3. Redkokdaj ni prič na oz. ob cesti.

Torej kljub temu, da maš zadoščenje tistih 10 sekund, se potem sam s kolom po glavi tolčeš, ko moraš tipu odplačevati odškodnino v obliki mesečne rente.

To bi bil pravni vidik in mejte to v mislih :wink:

A si policaj al varnostnik?
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe jan 16, 2004 12:11 pm

woolff je napisal/-a:Ja jaz sem tudi imel baseballsko palico pa so mi jo na carini vstran vzeli :roll: ,ampak mi je kolega že drugo napravil :D

Men so pa avstrijci hokejko zaplenl, pa dobu sm prepoved vstopa v EU za 2 leti!
TJUNING PA TO...

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jan 16, 2004 12:31 pm

super98 je napisal/-a:
woolff je napisal/-a:Ja jaz sem tudi imel baseballsko palico pa so mi jo na carini vstran vzeli :roll: ,ampak mi je kolega že drugo napravil :D

:!: TERORIST :!:
:lol: :P :shock: :roll: :lol:

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe jan 16, 2004 12:38 pm

Jaz sem jim rekel, da sem jo pozabil doma ven vzet, potem pa nisem dobil nobene sankcije razen tega, da so mi jo zaplenili. To s :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jan 16, 2004 12:41 pm

super98 je napisal/-a:

super98 -----> ce od takrat se nista pretekli 2 leti, 1. maja ne bos smel z 'nami' v Evropo. Se bos moral na balkan preseliti :wink:

Ali pa v Ameriko odleteti :P

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jan 16, 2004 12:46 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe jan 16, 2004 6:30 pm

Terorist ej. To je pa že težek problem, da ti prepovejo vstop ej. :shock:
Bo treba Maglite-ko kupt ej.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov