Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po jan 19, 2004 6:40 am

Nabaviš to Supro, jo vštimaš v stilu the car is reborn in maš super avto. Če ma kdo denar, pa znanje naj ga kupi pa zrihta.

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Po jan 19, 2004 7:04 am

Sej, mal me mika, sam tak popravil je kr :shock: $$$$ :noro

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Po jan 19, 2004 6:03 pm

Avto je bil kasko, ni bil pa proti vandalizmu, sepravi, .... NIČ v tem primeru.

Avto se nahaju tu blizu mene v Brežicah.

Za podatek o popravilu.
Ta isti avto je bil pred 2leti na popravilu pri istem mehaniku, kot je sedaj. Takrat sem tudi prvič sedel v njej...
Poškodovano je blo:
-prednji odbijač (računalnik + prednji spoiler ki se pri hitrosti spusti) 1.000.000SIT
-2 Airbaga - 1.000.000
luč, havba, vezna stena nekaj drobnarije pri mašini in škode je blo za 3.3M Sit, pa se je avto lahko normalno pelal.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jan 19, 2004 6:55 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jan 19, 2004 7:08 pm

F.A.K.
Ko bi dobil to budalo, ki je to storu. Norc. Bi blo pa hudo dobit jo, ter uštimat (na videz). Bi jo mel na dvorišču. 8)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po jan 19, 2004 7:13 pm

Ja ne. Sej če bi imel keš pa velik cajta bi jo zrihtal, tako da bi bla taka kot nova. Aja znanja ne smem pozabit.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po jan 19, 2004 7:20 pm

Neon je napisal/-a:Saj v tem je fora, ker je zdaj ta sanjski avto dosegljiv vsakomur.

Cena je 250.000 sit, ampak to sploh ni pomembno, tudi če bi bila zastonj.
Jaz sem že sam rasmišljal da bi jo kupil, pobarval, dal črne šipe gor in parkiral na dvorišče, pol pa nej se cedijo sline mimoidočim....

če bi jaz bil mimoidoči pa te videl kok si high ker maš tak super avto (zažgan in na " novo obnovljen za mastne pare "...bi se ti samo nasmehnil in si mislil svoje :roll:
morš bit pa res kmet da greš na takem avtu izvajat take "akrobacije" in imet tako ogromne stroške samo da boš imel supro.....uuuu jaka muda :roll: si hujš k pleh piška :rofl

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Po jan 19, 2004 10:33 pm

menjekul je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:Saj v tem je fora, ker je zdaj ta sanjski avto dosegljiv vsakomur.

Cena je 250.000 sit, ampak to sploh ni pomembno, tudi če bi bila zastonj.
Jaz sem že sam rasmišljal da bi jo kupil, pobarval, dal črne šipe gor in parkiral na dvorišče, pol pa nej se cedijo sline mimoidočim....

če bi jaz bil mimoidoči pa te videl kok si high ker maš tak super avto (zažgan in na " novo obnovljen za mastne pare "...bi se ti samo nasmehnil in si mislil svoje :roll:
morš bit pa res kmet da greš na takem avtu izvajat take "akrobacije" in imet tako ogromne stroške samo da boš imel supro.....uuuu jaka muda :roll: si hujš k pleh piška :rofl

U pismo, zdj si me pa razkrinkal.
Sej, da bi tak avto zrihtal samo po zunanjosti, bi te stalo kak milion, tle ni ponaredkov, samo original iz Jap.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen To jan 20, 2004 9:39 am

Free Styler je napisal/-a:Mal me zanima k jest sm svojga stolku pa me mal zanima,pol rajs vlagam v kaj konkretnega... kaj pa ti si ze kaj porihtal svojga bolida ?

Kaj si stolku??? Celico? Skoda, pa se bodykit je mela. Kaj pa je blo?
Made in Japan

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jan 20, 2004 10:09 am

Sam mate prav. Preden bi tale avto uštimu, bi bankrotiral. Kvečjemu po delih bi ga še lahko prodal. Sam kaj, ko ni več uporabnih delov. Ništa. :cry:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To jan 20, 2004 2:24 pm

Gigen je napisal/-a:
Free Styler je napisal/-a:Mal me zanima k jest sm svojga stolku pa me mal zanima,pol rajs vlagam v kaj konkretnega... kaj pa ti si ze kaj porihtal svojga bolida ?

Jah, jest sm sam stal na kriziscu, pa cakal za levo, pri tem sm brklov po radiu, takrat je pa sam poclo, direkt leva stran avta, tko , da mam skode za cca 500k ,ampak bomo ze zrihtal, sam zelo tezko je material dobit... tko , ce ti kaj ves rabm haubo,levo luc , levi blatnik, nosilec odbijaca, vezno steno,pa se kksno malenkost...
LP.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To jan 20, 2004 2:31 pm

Free Styler je napisal/-a:
Gigen je napisal/-a:

Jah, jest sm sam stal na kriziscu, pa cakal za levo, pri tem sm brklov po radiu, takrat je pa sam poclo, direkt leva stran avta, tko , da mam skode za cca 500k ,ampak bomo ze zrihtal, sam zelo tezko je material dobit... tko , ce ti kaj ves rabm haubo,levo luc , levi blatnik, nosilec odbijaca, vezno steno,pa se kksno malenkost...
LP.

skoda tvoje celice.......
pred enim letom je bila ena bela (karoserija je bla se kar v dobrem stanju) takoj cez mejo na skofijah na avtoodpadu, sam je zdej ni vec.
Razen ce bi jo vas sef (predsednik) kje uspel izsledit , na kakem avtoodpadu v trstu......ne vem.
Skoda.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To jan 20, 2004 3:01 pm

Ne,ne so fantje ta teden iskal po Ita-odpadih, pa ni nic,bom mogu it v Avstrijo, sam mal kasneje k mam tako smolo , ni dovolj , da mam avto razbit, pa da sm vs polomljen , zdej sm se pa se prehladil... ya , bo ze bomo ze, vsekakor mi pa pride vsaka info. prov glede rez. delov...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon To jan 20, 2004 7:48 pm

Free Styler je napisal/-a:Ne,ne so fantje ta teden iskal po Ita-odpadih, pa ni nic,bom mogu it v Avstrijo, sam mal kasneje k mam tako smolo , ni dovolj , da mam avto razbit, pa da sm vs polomljen , zdej sm se pa se prehladil... ya , bo ze bomo ze, vsekakor mi pa pride vsaka info. prov glede rez. delov...

Jaz mam Havbo in prednji odbijač od celice 94l. -99l., če se bi si jo hotu predelat za svojo celico, velik ne bi blo treba, je pa oboje nepoškodovano rumene barve :DDD
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To jan 20, 2004 7:53 pm

Ya, bom mel v mislih, hvala,bom pa prej probov dobit za 90l., ker bi mel na LPP-ju tezave...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Napisal/-a Gigen Sr jan 21, 2004 1:27 am

Ja Free styler vzemi havbo in odbijac od tanovejse nabavi si se luci.. Kaj pa bojo na tehnicnem vedeli, kolko pa je celic v slo... Ce je ze treba predelat predelaj ekstrem :D

Sem pa vidu eno celico "celo" na odpadu v trstu pred enim mescem (sem hotu motorcke za el.sipe vzet) pa se rdeca je bla. Nevem ce je se.
Made in Japan

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr jan 21, 2004 8:03 am

Free Styler je napisal/-a:Ya, bom mel v mislih, hvala,bom pa prej probov dobit za 90l., ker bi mel na LPP-ju tezave...

Na avtonetu prodajajo eno, take oblike kot imas ti za 560k SIT mislim, kupi jo pa bos imel en avto samo za dele, aja, pa se rdece barve je. :D
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Sr jan 21, 2004 11:30 am

:rofl Si zamislis na LPP-ju da bi me s tako celico vidl , sej pomoje , debili sploh nebi vedl kaj je to za en avto :har ...ya sm pa mal studiral , da bi si se eno kupu , pa bi jo mel za rez.dele, sej u koncni fazi poznam ze kar nekaj folka k ma celico...ya , sej kot sm ze reku , da bom vsake info. vesel ...sam zdej se morm se mal pozdravt :lol: ...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Napisal/-a Gigen Če jan 22, 2004 12:39 am

Ce bi imel more$ bi vzel to supro, magari je sla elektronika - bi dal karburatorje gor :twisted: :twisted: V najslapsem primeru bi se enkrat zgorela :D :D
Made in Japan

Uporabniški avatar
Fiat Punto
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Fiat Punto Če jan 22, 2004 8:12 pm

Ampak tole je pa res žalostn. Verjetn je v ta avto vložu dnarja ogromno preveč. Po pa loh sam gledaš kva ti je ostal od avta. :cry: :x
Fiat Punto 1.8 16V; 130 KM
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov