Neon je napisal/-a:Saj v tem je fora, ker je zdaj ta sanjski avto dosegljiv vsakomur.
Cena je 250.000 sit, ampak to sploh ni pomembno, tudi če bi bila zastonj.
Jaz sem že sam rasmišljal da bi jo kupil, pobarval, dal črne šipe gor in parkiral na dvorišče, pol pa nej se cedijo sline mimoidočim....
menjekul je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Saj v tem je fora, ker je zdaj ta sanjski avto dosegljiv vsakomur.
Cena je 250.000 sit, ampak to sploh ni pomembno, tudi če bi bila zastonj.
Jaz sem že sam rasmišljal da bi jo kupil, pobarval, dal črne šipe gor in parkiral na dvorišče, pol pa nej se cedijo sline mimoidočim....
če bi jaz bil mimoidoči pa te videl kok si high ker maš tak super avto (zažgan in na " novo obnovljen za mastne pare "...bi se ti samo nasmehnil in si mislil svoje![]()
morš bit pa res kmet da greš na takem avtu izvajat take "akrobacije" in imet tako ogromne stroške samo da boš imel supro.....uuuu jaka mudasi hujš k pleh piška
Gigen je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Mal me zanima k jest sm svojga stolku pa me mal zanima,pol rajs vlagam v kaj konkretnega... kaj pa ti si ze kaj porihtal svojga bolida ?
Kaj si stolku??? Celico? Skoda, pa se bodykit je mela. Kaj pa je blo?
Free Styler je napisal/-a:Gigen je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Mal me zanima k jest sm svojga stolku pa me mal zanima,pol rajs vlagam v kaj konkretnega... kaj pa ti si ze kaj porihtal svojga bolida ?
Kaj si stolku??? Celico? Skoda, pa se bodykit je mela. Kaj pa je blo?
Jah, jest sm sam stal na kriziscu, pa cakal za levo, pri tem sm brklov po radiu, takrat je pa sam poclo, direkt leva stran avta, tko , da mam skode za cca 500k ,ampak bomo ze zrihtal, sam zelo tezko je material dobit... tko , ce ti kaj ves rabm haubo,levo luc , levi blatnik, nosilec odbijaca, vezno steno,pa se kksno malenkost...
LP.
Free Styler je napisal/-a:Ne,ne so fantje ta teden iskal po Ita-odpadih, pa ni nic,bom mogu it v Avstrijo, sam mal kasneje k mam tako smolo , ni dovolj , da mam avto razbit, pa da sm vs polomljen , zdej sm se pa se prehladil... ya , bo ze bomo ze, vsekakor mi pa pride vsaka info. prov glede rez. delov...
Free Styler je napisal/-a:Ya, bom mel v mislih, hvala,bom pa prej probov dobit za 90l., ker bi mel na LPP-ju tezave...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov