Debate, ki niso vezane na ostala področja...

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Po jan 19, 2004 3:35 pm

No prav........pa naj me on z blata ven povleče.....samo če hoče da mu pir častim je dovolj povedat, ne pa po blatu vozit.......

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po jan 19, 2004 6:17 pm

Za naše policaje so še te Astre preveč. kaj to delajo z njimi. Mojg soseda so lovil un je šu s krosko po eni hosti v breg uni pa kr zanjim. Je še un na motorju slišal kako kamni po podnu tolčejo ker je krpalo gorčez. Ampak uni kr gasa. Ampak ušel je vsen. :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Po jan 19, 2004 6:32 pm

andrej777 je napisal/-a:Za naše policaje so še te Astre preveč. kaj to delajo z njimi. Mojg soseda so lovil un je šu s krosko po eni hosti v breg uni pa kr zanjim. Je še un na motorju slišal kako kamni po podnu tolčejo ker je krpalo gorčez. Ampak uni kr gasa. Ampak ušel je vsen. :lol: :lol:

Jst sm pa vidu enkrat sred noči na križišču Celovške s Tivolsko (uni k poznate) ko so enga lovil ki je vse rdeče pobral pa ene 100% prekoraču hitrost pa je policaj pršu iz Tivolske (smer železniška postaja) da bo zavil na Celovško v tistem mu pa ceste zmanka pa bum direkt v robnik pa čez vse une lepe rože...rezultat presekane gume pa vrjetn še marsikaj druzga :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po jan 19, 2004 6:43 pm

Jaz sem pa vidu celo vrsto policiskih aster pri avtotehni vis, pa vse so ble neki razbite.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jan 19, 2004 7:23 pm

alexpag: A ko se pelješ z vlakom ob progi. Tam je polno enih policijskih avtov starih in razsutih.
andrej777: Poznamo take norce ja.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po jan 19, 2004 9:48 pm

to bi blo ql če bi jih naši mel...
na prvem ovinku bi jih zgubu :twisted: :twisted:
:D :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po jan 19, 2004 9:58 pm

Symoon: Ne, na servisu so bli, lih takrat kot jaz pa sem mal pogledal, pa so bli čist obtolčeni pa odrsani, mislim kaj sploh dlajo z nimi?

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Po jan 19, 2004 10:29 pm

andrej777 je napisal/-a:Za naše policaje so še te Astre preveč. kaj to delajo z njimi. Mojg soseda so lovil un je šu s krosko po eni hosti v breg uni pa kr zanjim. Je še un na motorju slišal kako kamni po podnu tolčejo ker je krpalo gorčez. Ampak uni kr gasa. Ampak ušel je vsen. :lol: :lol:

Pa kaj so kmetje mislal da je na skiroju da ga bojo ujel pi... :roll:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po jan 19, 2004 10:47 pm

Ja pomoje bi naši možje postave res morali na kašen tečaj, preden bi lahko upravljali s takšnimi vozili...saj je ta zadevca nekaj popolnoma drugačnega od slovenskega sranja v policiji (avtomobile mislim...)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 20, 2004 9:51 am

Lucky mene so že večkrat probal lovit s policijskim avtom - nazadnje ko sem se enkrat neprivezan s saabom peljal - na drugi strani ceste so stal, pa je začel policaj men pred avtom skakat, da naj ustavim. Lepo sm se obrnu stran in se odpeljal - oni pa v avto in za mano - sam 2.0turbo mašinca s 175KM jim je dala vetra na 500 metrski ravnini na kateri so ustavljal sem pohodu do konca in mel na koncu že 150km/h not, pa čez ovink s tako hitrostjo na drugo ravnino in jih že nisem več vidu. Pol pa sam še na vrt za hišo od kolega in so se čez 2 minute mim pripeljal s polnim gasom pa lučkami, jst pa nazaj na cesto pa za njimi - so full bukov gledal, k sm se skos za njimi vozil.

LP
Nebivedu

P.S. Pol so me pa ustavl - sam sem jim pustil samo za to, da sm vidu tist njihov bukov pogled, k so me zgubil, pa k jim ni blo jasn kok ta avto potegne. Smo se zmenil za brezkazni, ker jih kao nism vidu, k sm mogu zarad hitrosti(90km/h) bl na cesto gledat, kot pa na stran ceste, kjer so bili oni.

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss To jan 20, 2004 9:59 am

:mrgreen: kaj pa pas :mrgreen:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jan 20, 2004 10:08 am

Dobri "stari" nebivedu! :pivo
:DDD :noro :rofl :rofl
Ampak res bi mogu eno knjigico napisat: 1000 in 1 zgodba na in ob cesti
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 20, 2004 10:41 am

Drasoss - ko sem prišel za njih sem bil že pripasan, tko da ni več mogu rečt točno, al sem bil al nisem bil pripasan - slikal me pa ni, pa bil je sam na cesti - oni drugi je bil v avtu in me ni mogel videti, da nisem prepasan, tko da nima prič in nima dokazov.

Zdej k mam pa ta avto, me pa sploh ne ustavljajo več - vedno po omejitvah vozim in sem prepasan, samo po kolovozih in travnikih mal pretiravam.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 20, 2004 10:49 am

Symoon pač se vozim že celih 12 let skor vsak dan in na dan več kot 120km, maximalno je bilo v enem dnevu relacija novo mesto minhen in nazaj brez počitka in to s petko turbo, kjer nimaš dost prostora, da bi sedel udobno, ampak si kr dost utesnjen.

LP
Nebivedu

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky To jan 20, 2004 10:58 am

Ja Nebivedu.....ti si pa res car, samo si pa tudi verjetno na take copse naletu, da ti niso kaj dosti težil. Imaš pa tudi take ki so na spedenane avte alergični in te že pri sami kontroli prometa zajeb...... v mozek.

Sej tej, ki vozijo provido imajo vsi opravljen tečaj pa še enkrat na leto gredo na vsposabljanje, Tej glih niso amaterji.....vem, ker sem se vozil s takim avom.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 20, 2004 11:19 am

Sej niso vsi policaji antitalenti za vožnjo - problem je v tem, da se jim j**e za avto - sej ni njihov, če ga opraskajo gre to itak na stroške nas vseh. Če bi bili to osebni njihovi avtomobili - mi lahko verjameš, da bi bili vsi ti avtomobili čisto brez praskic ali pa totalke, od katerih bi policaji veliko iztržili.
Nikoli pa nebi delali tako z avtom, kot delajo to sedaj.

Kar se toče policajev, če nisem kriv sem pripravljen stat tam koder so me ustavili in se kregat z njimi tut cel dan, če je treba, ker hočem svojo pravico - smo pač v svobodni in demokratični državi v kateri lahko vsakemu poveš kar mu gre(seveda brez žaljenja). Samo ponavadi se da vse zmenit in se pogovorit - tudi oni so samo ljudje in nič več.

LP
Nebivedu

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky To jan 20, 2004 11:27 am

Ja, to bi pa tudi jaz rad videl........če bi se z njihovimi avti okol vozil če bi pol delali to kar delajo.........imam pa kolega, policaj, ki je v eni smeni razbil dva službena avta in to ne iszočasno, najprej enega, dali so mu drugega in še tega je počil.
Pa še jaz sem enkrat z njim iz ceste letu, z službenim avtom, Če se ti ta za rit prilima ali te dobi ali zleti iz ceste, ker ga res ne briga za pleh......itak ga mi plačamo a ne?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 20, 2004 11:36 am

Če bi me danes lovili, ko imam avto pripravljen na take razmere, je prva stvar, ki jo naredim - zapeljem na največjo in najbolj zorano njivo in se po njej peljem do sredine - pa nej me pride iskat - sigurno ne bo daleč prišel z 2WD, če pa že - se pa odpeljem še čez kak jarek - tam čez pa ne bo prišel. Večji problem bi bil, če bi me lovil s kakim terencem - samo za njega bi pa najbrž na cesti ostal.

LP
Nebivedu

P.S. Ni pa več panike, da bi me lovili, ker sem se kr dost umiril -razni izpadi pa pač so - vsakmu se mora mal strgat, drgač izstopa iz povprečja in je drugačen od večine.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 20, 2004 11:51 am

En kolega ima takole urejeno - službeni avto na uporabo - je napisan na firmo ampak on ga vozi za službene in za domače potrebe - oni mu plačujejo bencin po nalogih, ki jih obdela ostalo plača sam in plačujejo mu redne servise - izredne tudi plača sam. Vsakič, ko gre avto na servis zaradi njega - mu odtrgajo 40k sit - njegova krivda - verjemite mi, da je, v dveh letih in 180.000km prevoženih, kar vozi ta avto, avto totalno brezhiben in avto je brez praskice, edino kar se mu je zgodilo - 2X so mu vlomili v avto - ampak to ni njegova krivda - in ker je kasko z vsemi dodatki(plača služba) so mu vse stroške povrnili.

Če bi imeli takole urejeno naši policaji bi bili vsi avtomobili zelo celi in nepopraskani ter nebi vsak govoril kok so uničeni ti avtomobili - seveda se pa najdejo policaji, ki za avtomobile zelo zgledno skrbijo, samo potem mu ga pa nekdo iz druge izmene čist zarsuje. Poznam enga policaja, ki bi se najraje sezul in preobul v copate takrat, ko se vsede v avto - in ima v avtu vedno tok čisto, kt jst nisem imel nikoli. Tudi zanj skrbi in je vedno v odličnem stanju tist avto.

LP
Nebivedu
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov