Debate, ki niso vezane na ostala področja...

siegeengine
Nov uporabnik

Re: katero vlečno kljuko naj nabavim?

Napisal/-a siegeengine Po mar 10, 2014 1:48 pm

Zdravo, jaz imam na svojem Range Roverju vlečno kljuko podjetja KML-Kogovšek iz Ljubljane in sicer kljuko na dva vijaka http://kml-kogovsek.si/vlecne_kljuke_vlecne_naprave/

Proizvajajo jih sami, cena je sprejemljiva. Odnos do stranke je korekten ter profesionalen tako da lahko samo pohvalim.
Z kljuko sem zadovoljen, sedaj jo imam okoli pol leta in ni sledov rjavenja(avto imam zunaj in kljuke nikoli ne snamem) izgled je lep kolikor je pač za vkljuko lahko to možno haha :D je pa hitro snemljiva kar je res plus...senzorji pa mi piskajo normalno.

Če te zanima kaj več bo najbolje da jih kontaktiraš prek spletne strani ali na 01/50 77 555

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po mar 10, 2014 2:41 pm

siegeengine je napisal/-a:Zdravo, jaz imam na svojem Range Roverju vlečno kljuko podjetja KML-Kogovšek iz Ljubljane in sicer kljuko na dva vijaka http://kml-kogovsek.si/vlecne_kljuke_vlecne_naprave/

Proizvajajo jih sami, cena je sprejemljiva. Odnos do stranke je korekten ter profesionalen tako da lahko samo pohvalim.
Z kljuko sem zadovoljen, sedaj jo imam okoli pol leta in ni sledov rjavenja(avto imam zunaj in kljuke nikoli ne snamem) izgled je lep kolikor je pač za vkljuko lahko to možno haha :D je pa hitro snemljiva kar je res plus...senzorji pa mi piskajo normalno.

Če te zanima kaj več bo najbolje da jih kontaktiraš prek spletne strani ali na 01/50 77 555

njih tudi sam priporočam, imajo pa kar gužvo..
se ti zdi to primerno kar sem odebelil??

Uporabniški avatar
honeybee
Novinec

Poklopljiva vlečna kljuka

Napisal/-a honeybee Pe jun 19, 2015 12:30 pm

Na to temo nisem našel nič zato odpiram novo.

(edit mod - tem o kljuki je ogromno, bolj se potrudi, da ne bo toliko solate. Sem združil.)

Namreč na avto želim vgraditi poklopljivo vlečno kljuko pa me zanima če kdo pozna kakšnega proizvajalca, ki jih dela.

Namreč Šeško prodaja in vgrajuje Westfalio in pravi, da je nima. Sedaj pa ne vem ali Westfalia tega nima za ta avto ali on nima (še ni odgovora) oz. če se da kako predelat, da bi lahko vgradil to gor.

Ne rabim vzvoda, da odklop kljuke v prtljažniku. Lahko je tudi na takšen način: https://www.youtube.com/watch?v=BgL12EyxIgM

Sprašujem sicer točno za takšno, ker mi je takšna všeč saj sploh ne rabiš rezati odbijača in tako pokvariti izgled avta.

Pozna kdo še kakega drugega proizvajalca, ki izdeluje takšne kljuke, da bi ga lahko povprašal če imajo za moj avto?

lp
darkside

Pepo25
Novinec

Napisal/-a Pepo25 Pe jun 19, 2015 12:59 pm

Najvažnejše si pozabil napisati in sicer za kateri avto.
Jaz sem jo montiral od Thule-a pri Hernec-u, vem pa da ima takšne kljuke še ceneje tudi Euro Kljuke Krško.

Lp

Uporabniški avatar
honeybee
Novinec

Napisal/-a honeybee Pe jun 19, 2015 1:02 pm

Clio iv grandtour. Pa ti si montiral tako poklopljivo kljuko ali kako?

Bom povprašal še na omenjeni podjetji. Ker namreč na VW ni problem, problem je na katero koli drugo znamko.

lp
darkside

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe jun 19, 2015 1:30 pm

ban je napisal/-a:Foter jo za vsak avto nabavlja tukaj
http://www.bartolj.si/

Bartoljeve so poceni, hitro zmontirajo, samo natikanje je enostavno in hitro, je pa problem, da rjavijo in niso najlepše.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov