Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe jan 23, 2004 3:35 am

Že DVAKRAT v zadnjih 2 mesecih so peljali čez rdečo na križišču, kjer stoji porsche Verovskova.

Zgleda spregledajo, da imajo rdečo (prižge se namreč zelena za zavijat desno).

Obakrat sm bil na srečo bolj zadaj, pa samo gledaš kako je ratalo (1x je bil en kombi enkrat pa navadn avto) dejansko mu skoz pridt brez da bi se zaletel, ker ni noben bremzu :?

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl Pe jan 23, 2004 2:32 pm

Rečte BABE al kar hočete... DA vam povem kaj se je zgodilo danes - MOŠKI. Pa to ni res - mam prednostno zavijam na levo in en tip v srebrnem puntotu prleti v križišče in ČAKA. Jaz čakam peško, ki je šla čez prehod in v tistem momentu, ko jaz že zavijem levo s prednostne, mi on enostavno prekriža pot in zavije mimo mene PRED mene. Ja a si morte mislt. Pa rečte, da so sam ŽENSKE problem. Če bi se zaletela, un na svomu Puntotu sigurno ne bi mel tok škode kt jaz na Benzu. Idioti so res vsepovsod.

Kar se pa Verovškove tiče - tam se folk res že mal preveč zaletava. Glede na to, da se skoraj vsak dan peljem tam vsaj enkrat, vidim skoraj vsak teden vsaj eno nesrečo. Groza.

Z mano se tut nč ne da zment po telefnu k vozm, zato ga pa od tistega incidenta ne uporabljam več in pokličem nazaj, ko končam z vožnjo ali pa se pač ustavim. Šele, ko se ti nekaj takega zgodi, da te malo prestraši, se res zaveš, da je pa le treba mal bolj na cesto gledat. Sej izkušenj res nimam tok, da bi se lahko preseravala, pa še takrat se ne bi.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 23, 2004 2:49 pm

Da ne bo sedaj kasnega brezveznega blatenja cez zenske.

DEJSTVO je, da so tako slabi VOZNIKI kot slabe voznice. In DEJSTVO je, da bo tako ostalo. Ampak, ko sem imel slabe izkusnje na cesti so bile v vecini voznice za volanom.

Ko bo se kdo omenil frazo, " Ja ITAK, BABA za volanom" to ne leti na uporabnice zenskega spola na tem forumu. A sedaj smo razjasnili, a bo treba se kaj skicirat :D .

P.S. pot proti Celju mi se kar ne gre iz glave :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So jan 24, 2004 9:46 am

No jest ponavad tut telefoniram med vožnjo sam če ni treba velik možganov uporablat za telefon. Če me kdo kliče nej mu kej kompleksnga razložim se že zarad svoje varnosti ustavim ne zarad policajev.

Najbl mi je pa všeč da telefonirajo med vožnjo ljudje, ki jim že sama vožnja dela preglavice, kaj šele da se istočasno še pogovarja po telefonu.

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride So jan 24, 2004 9:54 am

tomaz40 je napisal/-a:Najbl mi je pa všeč da telefonirajo med vožnjo ljudje, ki jim že sama vožnja dela preglavice, kaj šele da se istočasno še pogovarja po telefonu.

:roll:
Moja mati zanc: Parkera, skoc u banko, pride nazaj pa ma en neodgovorjen klic. In ISTOCASNO ko se ona sprav rikverc odparkiravat svoj ne-majhen avto (laguna II karavan) ona JASNO tut poklice nazaj. In to je ze zmagovita kombinacija.
Rezultat: nova voznikova vrata.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So jan 24, 2004 11:24 am

No pa še ena moja štorija...

Pred petimi mesci sem prvič krstil avto... :? Alfa 147... in to tako da sem stal v križišču in čakal da lahko speljem.. :vrum iz leve strani se je približeval (pol) tovornjak ki je imel nakazan smerokaz da bo zavil na njegovo desno... torej "iz" glavne ceste.. v tem trenutku jaz še hitro pogledam na desno.. (cesta prazna) in speljem... v trenutku ko sem speljal.. sem že gledal spet levo.. in zagledal kako se tovornjak približuje ravno proti meni.. reagiral sem tako da sem stisnič kuplongo nabil obrate do konca.. in hotel nekako še potegnit iz križišča... na žalost ni uspelo ker se voznik tovornjaka ni najbol trudil da bi se umaknil.. v glavnem... nato me je vrglo še v en drug avto.. ki seveda ni bil nič kriv...
No, mene zanima kako vi gledate na to, kdo je kriv, ker sem se pritožu.. ker baje je ponavadi to obojestranska krivda.. čeprav je MODRI DIRKAČ rekel da sem jaz kriv.. rekel mi je celo da bi v križišču mogu stat, ker je tam znak USTAVI.. ampak to sploh ni res ampak je znak za ODVZEM PREDNOSTI.
V glavnem... vaša mnenja so dobrodošla... če komu kaj ni jasno naj še vpraša.. bom probal kaj bol podrobno razložit.

Lp :roll:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So jan 24, 2004 11:29 am

osebno vedno počakam pa četudi ima drugi žmigavec vklopljen ker se je že prakrat zgodilo da so kar ravno peljali!!

no ena moj zgodbica od včeraj.

znak je bil za enosmerno moder štirikotnik z belo puščico, spodaj okrogel znak z rdečim robom v sredini p atovornjak, pod tem znakom pa dovoljeno z adostavo (ker so tam hiše. in pol mi en starejši moški pripelje nasproti ker sem ga videl sem ga na začetku enosmerne počakal pol pa vprašal če pozna znake in on je rekel da to pomeni enosmerna za tovornjake :D :D :D :D
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe So jan 24, 2004 11:35 am

MGsax je napisal/-a: osebno vedno počakam pa četudi ima drugi žmigavec vklopljen ker se je že prakrat zgodilo da so kar ravno peljali!!

No.. sej jaz tudi počakam.. ampak ta "tovornjakar"... jaz sem bil prepričan da bo zavil.. mene bol zanima kdo je kriv :roll:

In kaj si ti tistemu "poznavalcu znakov" odgovoril ? :D
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So jan 24, 2004 11:39 am

kaj naj bi murekel , jaz sem si mislil svoj epa dalje peljal ker jeon takoj potem vrata zaprl če ne bi mu že povedel kaj pomeni,.... enosmerna za tovornjake-to te šokira ko to slišiš. me zanima kako bi si razlagal tisti znak ki ga je mel preden je po tej enosmerni pelal oni rdeči z beli vodoravno črto?? kriza kaj te vse ne doleti, da pa mi redno prednost jemljejo pa niti nebom omenjal, bremzam kot da sem rojen za to-pol me š epa tak gledajo kot da sem jim jaz vzel prednost ko jim potrobim!

kdo je uradno kriv n evem ker n epoznam točno predpisov, če bi bilo po mojem bi jaz dal njemu krivdo. zakaj p asedaj ni policij arekla da je tovornjak vozil z neprimerno hitrostjo d ani mogel ustavit tako ko tvedno rečejo če je kdo prednost vzel??
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe So jan 24, 2004 11:48 am

Finta je da se na pritožbo.. torej da policaj sploh ni vedel kakšni znaki so tam.. sploh ne odzovejo.. :o :con vrjetno se še bodo... ampak smešno je da so v zapisniku omenjeni znaki.. katerih sploh tam ni :D
My Love... Nissan 350 z
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S So jan 24, 2004 11:55 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So jan 24, 2004 12:24 pm

VALE: nisem strokovnjak na tem področju ampak mislim da si ti kriv. On bi bil kriv, če bi ti recimo dokazal, da je prišel izza ovinka tako hitro da ga ti ne bi mogel videti.

Vse kar lahko dosežeš s pritožbo je pomoje deljena krivda, kar je itak najljubše zavarovalnici.

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme So jan 24, 2004 12:39 pm

no, nisem prebral cele debate, lahko pa povem svoja opazanja:
brez zamere, samo zenske se ponavadi hvalite, da lahko delate vec stvari na enkrat. no, pri voznji z avtomobilom sem opazil, da 90% casa gledate le v belo crto na sredini ceste. to se najbolje vidi kadar stopam, ko me najbolj razjezijo zenske, ki se peljejo same v avtu, glavo imajo na volu in gledajo naravnost predste. 80% zensk za volanom me ne opazi da stopam. po kakih 20minutah stopanja me to ze resno spravlja ob zivce...
BABE....

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe So jan 24, 2004 12:57 pm

No sej jaz ne rečem da nisem kriv... ampak to bi naj bila obojestranska krivda, ker poznam ljudi ki so na istem križišču imeli enako prometno.. in je bila dodeljena obojestranska krivda :roll:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 24, 2004 12:59 pm

no ne morš pomagat je pač ženska, na en uč zamižiš, pa upaš, da ji bojo kmal izpit uzel :D

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So jan 24, 2004 1:08 pm

VaLe je napisal/-a:No sej jaz ne rečem da nisem kriv... ampak to bi naj bila obojestranska krivda, ker poznam ljudi ki so na istem križišču imeli enako prometno.. in je bila dodeljena obojestranska krivda :roll:

to bo sodnik odločil, če boš imel dobre argumente lahko dosežeš obojestransko krivdo
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl So jan 24, 2004 1:56 pm

eXtreme je napisal/-a:no, nisem prebral cele debate, lahko pa povem svoja opazanja:
brez zamere, samo zenske se ponavadi hvalite, da lahko delate vec stvari na enkrat. no, pri voznji z avtomobilom sem opazil, da 90% casa gledate le v belo crto na sredini ceste. to se najbolje vidi kadar stopam, ko me najbolj razjezijo zenske, ki se peljejo same v avtu, glavo imajo na volu in gledajo naravnost predste. 80% zensk za volanom me ne opazi da stopam. po kakih 20minutah stopanja me to ze resno spravlja ob zivce...
BABE....

Hahahahahahaha. Moraš priznati, da je to malo smešno. ;) :) :D

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp So jan 24, 2004 3:10 pm

Fora pr takmu folku je da se jim sladko j**e kwa delajo ker so tipični egoisti in jih boli k***c za druge. Sej če bi pa baba pizdarijo nardila bi pa polcajim tok čvekala pa razlagal kako jo je en drug izsilu da bi bil na konc ti kriv!! j*** ga

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride So jan 24, 2004 8:11 pm

VaLe je napisal/-a:No sej jaz ne rečem da nisem kriv... ampak to bi naj bila obojestranska krivda, ker poznam ljudi ki so na istem križišču imeli enako prometno.. in je bila dodeljena obojestranska krivda :roll:

Ti se sam sklicuj na

Načelo zaupanja
2. člen ZVCPja

(1) Udeleženec v cestnem prometu sme pričakovati, da bodo vsi udeleženci v cestnem prometu in tisti, ki skrbijo za ceste, spoštovali predpise o varnosti cestnega prometa in predpise, ki se nanašajo na ceste.

Je bla v takih primerih na sodiscu spremenjena odlocitev - v tvojo korist. :wink:

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Po feb 02, 2004 4:04 pm

Še ena moja štorija :!:

Se pelem včeri lepo po glavni cesti, vidim pred seboj eno malo križišče in iz desne strani hoče en pridet na glavno cesto. Mal sputim gas za vsak slučaj,če je za volanom kak čudak. Pridem bližje in kaj zagledam :?: :?: Un i**** butast, zabit,... (res ne morem kej druzga rečt) je s svojim avtom biu že na 1/3 mojga pasa :shock: :shock: :!: :!: :!: Se pravi, da sem sem mogu jst po drugem pasu zapelat, da sem šou lahko mim njega :!: Pol sem pred njem ustavu pa mu pokazu, da neki ni vredu, da je mal preveč na mojem pasu, un i**** pa kot da ni nč gleda okol pa kadi, sej po moje me sploh ni vidu, k je meu tko zakajeno v avtu :!:
**In to me tut fuuuull jezi ko vidim, da folk kadi med vožnjo :!: Jst sem reku, da bi mogel še kajenje prepovedat ne pa sam telefoniranje :!: :!:
Pa tak dogodek se mi je večkrat že naredu,sam tega sem omenu, ker je biu še najbolj frišen :D :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov