Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe So feb 07, 2004 7:47 pm

13 let str avto???
Ma sreco da si na triglavu.

mene je pa un k**** na SLOVENICI, je***** u glavo, kaj ta stara j***a k njemu vozm, avto je pa letnik 95. Na mamu mu.....!!!!!

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa So feb 07, 2004 9:06 pm

mah te zavarovalnice se bljak
mam pa zelo dobre izkušnje s triglavom. mi je pa tut ze en kolega reku da so ga pr slovenici neki j****

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN So feb 07, 2004 11:50 pm

OK, še o Slovenici.

Na prejšnjem jobu sem vozu Fiat Doblota, str je bil pa cca 1 let, ko se mi je zadi en nabil. Stal sem v križišču in čakal, da zavijem levo, tip pa skor na polno vame... Sej je neki bremzu, ampak po širini je skor pokril avto. No, stopm jst vn, tip pa neki motovil in se odpelje. Jst si zapomnm registrsko, pokličem polcijo in nardijo zapisnik. Avto je bil na lizing in grem jst na zavarovalnco. Slovenica. Tm so mel dostop do zapisnika, krivca, vse papirje, pooblastilo lizing hiše,... skratka vse. Končal se je tko, da so neki bonus trgal :?: :roll: , pa ne vem kaj, na konc mi ni blo čist nix jasn. Skratka, po moje so zreli za odstrel.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Kako z zavarovalnico...

Napisal/-a GT4turb0 Ne feb 08, 2004 12:28 am

Jaz pa imam s Triglavom kar probleme. Ko me je en pijan bivši policaj zbil in dal kupon mi je zdravnik na zavarovalnici tako obrnil glavo (primarij LJ kliničnega napisal da imam omejeno gibljivost vratu) da sem padel v nezavest....Moj odvetnik pa nič....

Zdaj sem zaradi ledu razsu avto. Ok, koristim kasko. Pride uni i**** od cenilca ves vzvišen, po, stvari "pozabi",... In mi oceni avto za 200000sit manj kot sem ga jaz kupu pred tremi meseci. Kao da itak zgublja na vrednosti?????!!

Odgovoril sem da se niti slučajno ne strinjam, zdaj me pa zanima kako naj se pogajam z njimi. Prosim za nasvete!

lp
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Ne feb 08, 2004 10:28 am

Pritoži se na zavarovalnico, pisna pritožba na sedež zavarovalnice.

K sm jst meu nestrečo, je blo tko da je mene avto koštav nekaj več kot 500k, pol mi je pa en čez 1mesec in 2 dni po regisraciji prletu v avto, pa so mi ga ucenil na 186k sit, pol sm pa prtožbo pisu, so mi pa plačal 212k sit.
Na zgubi sm bil ca. 300k sit, un k je naredu nesrečo, pa je mu avto za 200k sit, torej je bil v končni fazi manj na zgubi kot js.

LP Joseph

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater Po feb 09, 2004 7:56 am

men gre pa najbolj na živce sledeče;
pridem do avta. Spredaj tablica ukrivljena in barva spraskana do plastike - cca. 10cm dolgo in ene 2cm na široko. j***m jim .... neobzirno. OK, ni take panike. Ne bom šel na zavarovalnico.
Naslednji dan, na desni strani 2 vzporedni rdeči črti na odbijaču - za debelino flomastra. Pa porkaduš!
A zdej nej grem na zavarovalnico in se pričkam za barvanje odbijača? K mi ne bojo hotl priznat, pa me bojo vsakič postran gledal? Zadeve se skor ne vidi ... Pa še zima je in to (čeprav čedalje bolj sliči na pomlad :roll: ) in če bom barval odbijač, bo kmal spet tak kukr je zdej. Prokleta LJ in neobzirni ljudje ki parkirajo.
Kaj nej? :?
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po feb 09, 2004 9:00 am

Slater je napisal/-a:men gre pa najbolj na živce sledeče;
pridem do avta. Spredaj tablica ukrivljena in barva spraskana do plastike - cca. 10cm dolgo in ene 2cm na široko. j**em jim .... neobzirno. OK, ni take panike. Ne bom šel na zavarovalnico.
Naslednji dan, na desni strani 2 vzporedni rdeči črti na odbijaču - za debelino flomastra. Pa porkaduš!
A zdej nej grem na zavarovalnico in se pričkam za barvanje odbijača? K mi ne bojo hotl priznat, pa me bojo vsakič postran gledal? Zadeve se skor ne vidi ... Pa še zima je in to (čeprav čedalje bolj sliči na pomlad :roll: ) in če bom barval odbijač, bo kmal spet tak kukr je zdej. Prokleta LJ in neobzirni ljudje ki parkirajo.
Kaj nej? :?

Nic .. avto cimbolj stran od cloveskega ocesa parkirat .. tle pred firmo se spomnem .. pridem enkrat ven pa tko mi oci dol padejo. Una guma ob robu vrat je bila za milimiter v globino spraskana skoraj po celi dolzini in sm si rekel .. se dobro da je bila med barvo in unim neobzirnezom ta guma .. drgac bi bila taka praska po vratih .. groza kako se folk obnasa. Najhuj pa je da taki vozniki ponavadi nimajo niti enga spostovanj da svojega vozila in potem ga nekdo kupi. Jao jao.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po feb 09, 2004 9:15 am

Jaz pa bom takole rekel, da res je, da zavarovalnice so največje qurbe in tudi ljudje so qurbe za vsako pizdarijo skačejo k dohtarju pa stokajo pa jokajo pa vse jih boli samo da vlečejo keš in 1 krat v življenju (tok tok) sem bil na zavarovalnici za ocenitev škode (steklo počilo zaradi kamna) od 10 ljudi tam je bilo 7 pubecov starih do 20 let in kaj so tam govorili...... Drugače pa vem, da te hočejo nategnit na vsakem koraku....

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater Po feb 09, 2004 10:03 am

Tle se strinjam s tabo. Da en k ma res probleme z vratom dobi enako ali pa raje še manj, kot en "simulant". Sam J*** ga. Življenje je K... Po drugi strani, te pa tudi zavarovalnice opulijo vsako leto ko norca.
Kar zračunajte koliko ste že dali zavarovalnici... Jaz:
1x 80k(Fiesta) + 2x 130k (Primera) + 1x 210 (Honda) = 550k SIT v 4-ih letih. To je brez cestnine.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov