NoF3ar je napisal/-a:sparky je napisal/-a:Ne smeš
Podkrepi to?
Če maš rad svoje živlenje in če ne bi rad koga spraviu na drug svet ...... vozš s čevlji ne pa bos!!

NoF3ar je napisal/-a:sparky je napisal/-a:Ne smeš
Podkrepi to?
Pipita je napisal/-a:Vsak voznik ima svoje preference glede obutve pri vožnji. Osebno najraje vozim bos in le-to nima nobene veze z "ne"varnostjo. Imam popolnoma odličen občutek in stopala so vedno sproščena. Si sploh ne predstavljam, da bi vozil nekaj ur z zavezanimi čevlji. Na daljših vožnjah si jih vedno raje sezujem in vozim bos. Kar pa se tiče japonk oz natikačev, pa se strinjam, da niso ravno najbolj primerne za vožnjo.
fare je napisal/-a:"Novinci" smrk, xxseby,....itd, dajte ne nakladat,pliiiiizPrav zanima me koliko HUJŠIH prometnih je bilo povzročenih iz strani nekoga ki je bos fural.
Sej pravim da je japonka zelo blizu bosi nogi. Jaz pač imam pedale dokaj nizko postavljene pa japonke so take mehke in se veliko bolj "varno" počutim z boso nogo.BoneS je napisal/-a:Js vozim tut v japankah, pa se nikamor ne zatikajo. Bos pa se nkol nism poskusu.
Dejansko sem jaz ene 2x že peljal v pancerjih - ampak samo ene 20m po parkirišču. Da se, ampak morš bit kr umetnik, da rata brez cukanja.NoFear85 je napisal/-a:Najboljse se pocutim ko vozim v pancerjih, nek fiksen obcutek imam, glezenj fiksiran, tak direkten filing
Smrk je napisal/-a:To niso nobene nakladancije, to so resne stvari. V primeru, da imate potne noge, vas v primeru zdrsa iz stopalke rešijo le še dolgi nohti.
Jaooo, kaki je šele obraz???Smrk je napisal/-a:To niso nobene nakladancije, to so resne stvari. V primeru, da imate potne noge, vas v primeru zdrsa iz stopalke rešijo le še dolgi nohti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov