Fantje neboste vrjel temu kaj bom zdaj napisu vsaj jaz nism ko mi je model govoru dokler nism vidu na svoje oci dans,od tistega petka sm poklicu bog neve ker folk pa res,ka mi je ta kolega res kot brat ,in dans mi kolega pripele cloveka (xxx),demonstracija na golfu 4,ki je seveda tut ukraden ,vsaj pomoje,prvo res da sipo ni razbov ,ampak je demonstriru vzig avta, lepo racunalnik je priklopu ,nalozu svoj deu programa in kod v softwer in pol lepo z šarafcigerjem ki mu je tut kljuc

,ker je avto se vidi ukraden ker je notranja kljucavnica za uzig odbita,lepo sam obrnu,nc jasno,model je rabu pet minut,pa nam je sam omenu da avto naj se poisce v tem in tem delu lj,od kolega fotr mu daje pou cene avta ,da noce uzet ,jebat ga lopovi drzijo z seboj ,isto kot gate z ritjo,pa prav ja bmw,audi in meca ,velicastnik 3,golf 4 ,kdaj po kdaj,pa prav tist ki nima tisto trojico v garazi cez noc parkirano je velka moznost ,da bo enga jutra prsu pred dvorisce ,pa tu ga nebo mogu vec parkirat ,ker avta nebo vec,kot zanimljivost naj povem da vecina avtov se proda v BIH,pa tut to presenetljiva cena audi a4 1,9tdi(nov model) men ga ponuju dans za 2000 eurov,no coment sam to lahko povem

,od kolega fotr je biu cist sokiran,aha ker en kolega tega dobr pozna nam je zaupu sam informacijo,da kolega mal pogleda po rakovi jelsi

,le kje zajec tici