Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So jan 24, 2004 1:15 pm

Ukrast se da vse, in to bilokje in kadarkoli in ob katerikoli uri!
Res pa je da je treba bit zelo pozoren...Npr. js vem za primer pooblaščenega serviserja (imena zaj raj ne bom navajal) ko je delal tako: ti si mu avto prpelu na servis al pa popravilo... on ti je pa lepo na easy nardil odtisek tvojga kluča oz. si ga je naredu in ga pol skril v levo ogledalo avtomobila...Folk je normalno prihajal po avtomobile...če dan ali dva pa so jim ga sunal...Fora je bla da so tipi sam ogledalo razbil,pa vn vzel ključ in se lepo na easy odpelal...Brez vsakega vlamlanja in komplikacij... :x

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So jan 24, 2004 1:24 pm

G-4S je napisal/-a: (od tega 2 moja :?

:shock: :shock: :shock:
Koliko casa si rabil da si prisel k sebi?

:mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus So jan 24, 2004 1:28 pm

X-Hair je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a: (od tega 2 moja :?

:shock: :shock: :shock:
Koliko casa si rabil da si prisel k sebi?

:mrgreen:

:? :P :roll:
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke

G-4S

Napisal/-a G-4S So jan 24, 2004 1:45 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jan 24, 2004 4:40 pm

Kriza ej... Da ti lahko takole đabnejo avto. Da vem zdaj, da če mi bodo ukradl avto je kriv bratranc! :D
Take bi blo res treba ........ pa še ...... in na konc......:twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jan 25, 2004 11:46 pm

Fantje neboste vrjel temu kaj bom zdaj napisu vsaj jaz nism ko mi je model govoru dokler nism vidu na svoje oci dans,od tistega petka sm poklicu bog neve ker folk pa res,ka mi je ta kolega res kot brat ,in dans mi kolega pripele cloveka (xxx),demonstracija na golfu 4,ki je seveda tut ukraden ,vsaj pomoje,prvo res da sipo ni razbov ,ampak je demonstriru vzig avta, lepo racunalnik je priklopu ,nalozu svoj deu programa in kod v softwer in pol lepo z šarafcigerjem ki mu je tut kljuc :lol: ,ker je avto se vidi ukraden ker je notranja kljucavnica za uzig odbita,lepo sam obrnu,nc jasno,model je rabu pet minut,pa nam je sam omenu da avto naj se poisce v tem in tem delu lj,od kolega fotr mu daje pou cene avta ,da noce uzet ,jebat ga lopovi drzijo z seboj ,isto kot gate z ritjo,pa prav ja bmw,audi in meca ,velicastnik 3,golf 4 ,kdaj po kdaj,pa prav tist ki nima tisto trojico v garazi cez noc parkirano je velka moznost ,da bo enga jutra prsu pred dvorisce ,pa tu ga nebo mogu vec parkirat ,ker avta nebo vec,kot zanimljivost naj povem da vecina avtov se proda v BIH,pa tut to presenetljiva cena audi a4 1,9tdi(nov model) men ga ponuju dans za 2000 eurov,no coment sam to lahko povem :shock: ,od kolega fotr je biu cist sokiran,aha ker en kolega tega dobr pozna nam je zaupu sam informacijo,da kolega mal pogleda po rakovi jelsi :roll: ,le kje zajec tici :?:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po jan 26, 2004 12:10 am

ti kolega, bolš da ne pišeš take stvari gor :wink:

sej veš...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po jan 26, 2004 12:21 am

Jaz mam kolega ki so mu dvakrat maznl alfo .. enkrat so jo policisti nasli na koncni 14-ke .. drugic pa jo je nasel sam. Nasel pa jo je tako da je mal spraseval ce se kaka prodaja .. pa je slisu za eno presentljivo .. je sel v dravlje .. ugotovil da je to njegova .. poklical policaje ter je mel alfo doma. No ja .. sreca.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Po jan 26, 2004 12:41 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:ti kolega, bolš da ne pišeš take stvari gor :wink:

sej veš...

v končni fazi tega model ne poznam,kolega ki ga je pa poklicu pa je po nakljucju ta vikend v lj drugac je iz tujine,in tko da res nebi vedu kaj bi blo tok motecega saj v koncni fazi se dans marsikej dogaja,pa tut ta kolega kako pravjo ima se moze se ,vsak tedn z druge cifre klice ,tko da nism nevem kaj presenetljivega povedu,se se velik hujse stvari dogajajo,jaz pravm jebat ga bomo vidl kaj bo nakonc iz tega ,upamo da bo meu kej srece ta kolega ka so mu ukradl pa najdu vsaj feltne ce ne druzga :roll:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Po jan 26, 2004 1:04 am

:shock: :shock: :shock: :shock:

Sedaj pa vprašanje za jurja: Kako se zaščiti pred takimi "high-tech" vlomilci?
Kaj naj OBD-II vtičnico izpulim? :vc

Recimo se, da odpelat avto, ki ima blokado motorja, kodiran kjuč and all that stuff, brez ključa? Ali je to možno samo s ključem? :shock:

LP
Slika

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Po jan 26, 2004 8:02 am

Lazo, daj drugič napiši tako, da se bo mogoče dalo kaj prebrati za tabo, kar napišeš...

LP
tom2

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 26, 2004 8:50 am

Jst mam pa tok star avto pa tok umazan, da folk kr stran beži od mojga avta.

LP
Nebivedu

P.S. Tok je star, da ga bodo hmal kot oldtimera hotl vkrast.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jan 26, 2004 8:54 am

:shock:
Hja baje, da se avta, ki ima mehansko zaklenjen menjalnik NE DA ukrasti. Sem enkrat bral Avto foto market o tem. Odklenit se da le z ključem, blokade se pa ne da odstraniti, ko je enkrat našraufana (se šraufi zjebajo).

lazo: Zdaj saj vem kje lahko dobim pocen avto. :mrgreen:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Po jan 26, 2004 9:00 am

Viper123 je napisal/-a::shock: :shock: :shock: :shock:

Sedaj pa vprašanje za jurja: Kako se zaščiti pred takimi "high-tech" vlomilci?
Kaj naj OBD-II vtičnico izpulim? :vc

Recimo se, da odpelat avto, ki ima blokado motorja, kodiran kjuč and all that stuff, brez ključa? Ali je to možno samo s ključem? :shock:

LP

Da. Sm slišu da pr VWjih in Audijih lopovi zamenjajo števce in s svojo klučavnico potem vžgejo avto.

Edina možna rešitev je da sam nardiš en bypass. Tako da samo ti veš kako se vključi. Ker njemu se nebo dalo jebat s tem. Mogoče bo ene par minut isku če kje najde kako stikalce, drugače pa se nebo matru po moje.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Po jan 26, 2004 9:20 am

lazo je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:ti kolega, bolš da ne pišeš take stvari gor :wink:

sej veš...

v končni fazi tega model ne poznam,kolega ki ga je pa poklicu pa je po nakljucju ta vikend v lj drugac je iz tujine,in tko da res nebi vedu kaj bi blo tok motecega saj v koncni fazi se dans marsikej dogaja,pa tut ta kolega kako pravjo ima se moze se ,vsak tedn z druge cifre klice ,tko da nism nevem kaj presenetljivega povedu,se se velik hujse stvari dogajajo,jaz pravm jebat ga bomo vidl kaj bo nakonc iz tega ,upamo da bo meu kej srece ta kolega ka so mu ukradl pa najdu vsaj feltne ce ne druzga :roll:

//OFFTOPIC

Lazo, ne vem sicer koliko si star in če ste pri slovenščini že jemali pravilno rabo vejice v stavkih, vendar bi bilo zelo lepo, če bi se naučil, da vejico pišeš takoj za besedo, potem sledi presledek in naslednja beseda. :roll:
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jan 26, 2004 10:00 am

lazo, jst bi pa kupu A4 za dele!!!!!!1 RESNO!
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jan 26, 2004 10:01 am

Andy je napisal/-a:Ukrast se da vse, in to bilokje in kadarkoli in ob katerikoli uri!
Res pa je da je treba bit zelo pozoren...Npr. js vem za primer pooblaščenega serviserja (imena zaj raj ne bom navajal) ko je delal tako: ti si mu avto prpelu na servis al pa popravilo... on ti je pa lepo na easy nardil odtisek tvojga kluča oz. si ga je naredu in ga pol skril v levo ogledalo avtomobila...Folk je normalno prihajal po avtomobile...če dan ali dva pa so jim ga sunal...Fora je bla da so tipi sam ogledalo razbil,pa vn vzel ključ in se lepo na easy odpelal...Brez vsakega vlamlanja in komplikacij... :x

andy: če je ta primer resničen, je priporočljivo, da nam poveš, kateri serviser je to bil!!!
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po jan 26, 2004 10:14 am

ZUPI13. Primer je verjetno resničen, ker sem slišal da so tudi v časopisu objavil. Odkril so jih pa tko, da ko je lastnik prišel avto iskat na servis, se je moral rint do svojega avta, ker je bil le-ta parkiran zelo blizu drugega vozila. No človek je ponesreči odbil vzvratno ogledalo. Tega očitno niso dobro pritrdili v ogledalu pa je našel ključ in ponarejene dokumente.

Servisa sicer ne vem ampak baje da je bila znamka avta MB

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Po jan 26, 2004 10:21 am

jest mam najboljšo zaščito, avto v garaži, vklopljen alarm ( sirena 130 dB, blokada motorja neodvisno napajanje) in nemški ovčar ki ˝spi˝ zraven avta... torej ko je avto doma sem brez skrbi 8) ... ampak ko grem ven... :?
Slika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Po jan 26, 2004 10:23 am

tomaz40 je napisal/-a:ZUPI13. Primer je verjetno resničen, ker sem slišal da so tudi v časopisu objavil. Odkril so jih pa tko, da ko je lastnik prišel avto iskat na servis, se je moral rint do svojega avta, ker je bil le-ta parkiran zelo blizu drugega vozila. No človek je ponesreči odbil vzvratno ogledalo. Tega očitno niso dobro pritrdili v ogledalu pa je našel ključ in ponarejene dokumente.

Servisa sicer ne vem ampak baje da je bila znamka avta MB

LP

to sem tut jest slišal ampak tolk varjant da se mi zdi da so same buče...jest sm slišal nov audi A6 star dedi, piran, desno ogledalo ključi in dok.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov