Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne jan 25, 2004 9:58 am

MMBLY je napisal/-a:zakaj pa za tok dnarja raje avta ne kupiš?

ne sej ona kupuje avte na dalinjsko vodeneje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne jan 25, 2004 10:30 am

jest sm mel pr avtošoli daewo lanosa 1.5... po se je pa hudič pokvaru, sm pa ene 5 ur polota mel, tanovga 1.4 (pitajboga kašna oprema) :) ful je razlike... za primer... gas + bremzo sm jest prve dva kilometra skupi prtisku k nism sploh stopalk najdu... (zdel se mi je pa da gre ful počas) no pol k sm se ga pa navadu je pa fino šlo... tak mjhn fajn za parkirat, use okol sebe fajn vidš... tkt k sm ga mel je glih ful sneg padu, moj inštruktor je bil pa policaj pa mau budala in mij dovolu da sva se na parkirišu z ročno sukala... še on mij povedu kuko se najbolš zasučš... res noro... :P aja, am? hotu sm sam povedat daj polo kr dobr an... :P sam fiesta tud, jo ma mama, paj dost podobn useskupi... :P za puntota pa nvem :P
Slika

Uporabniški avatar
tomosaki
Novinec

Kraj: vrhnika

Napisal/-a tomosaki Ne jan 25, 2004 10:45 am

jst bi vzel polota :D

merdzo
Nov uporabnik

Napisal/-a merdzo Ne jan 25, 2004 11:35 am

Živjo!

Za 6-12 mesecev se ne splača kupovat novega avta. Jaguarka pravi, da je v 3 letih izgubila samo 100k sit. To potem res morala dobro prodat! Mogoče je tukaj botrovalo tudi močno zvišanje cen v zadnjem letu. dveh. Če kupiš star avto, zgubiš pa enih 50k sitnih v 1 letu. Pa problem ga je prodat pa ni tak kot hočeš...Tak da, če se ti fučka za kakih 200k sit izgube pri čemer prihraniš živce, potem pač nabava novega avta. Jaz bi se v tvojem primeru odločil za tistega, ki izgubi najmanj vrednosti in to je Polo. Po voznih lastnostih in zanesljivosti so si ti avti tako ali tako precej podobni. Mogoče ima Polo še najlepši kokpit in je to še dodatni adut zanj. Ostala dva sta bolj plastično izgledajoča.

lp

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl Ne jan 25, 2004 11:44 am

Sej ni nujno, da je avto nov, sam nikjer ne najdem rabljenega s tako opremo kot jaz hočem. Vedno kaj ni ok. Če se zapičim v eno stvar hočem, da tako tut je, zato sem pač razmišljala o novem. Valda pa hočem, da mi neki denarja tut ostane, ker je treba še registracijo pa zavarovanje in te zadeve plačat. Nočem met pol avta doma v garaži...Ma sej bom počakala, da mi SAFRANE nekaj dobrega zrihta. Sva se že nekaj menila, samo me je zanimalo še vaše mnenje. ;)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne jan 25, 2004 11:52 am

ja kaj bi pa rada mela v avtu??
SlikaSlika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne jan 25, 2004 11:56 am

maky je napisal/-a:ja kaj bi pa rada mela v avtu??

volan pa stole pa lučko na stropu... :P
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Ne jan 25, 2004 11:58 am

No bom se jst nekej povedal :)
Jst sm kupu polota od ene zenske iz ljubljane... ful ohranjen saj se je samo vozila na siht (5km) Pa se je odlocila da kupi toyoto YARIS...
Pol me pa klice cez 14dni in prav da bi svojga (YARIS) vrnila in ce ji lohk avto nazaj prodam :wink: :wink: :wink: :roll: :?: :wink:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne jan 25, 2004 12:02 pm

Ni oprema vse .. vazno je kako ti avto dela (zanesljivost) kar toyota ve kako z tem pa punto ne. Pa kako se avto vozi (stabilnost na cesti) kar fiesta ima pa polo ziher ne. Tko da .. en kompromis na racun enih zadev bo potrebno narest.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

MMBLY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a MMBLY Ne jan 25, 2004 12:10 pm

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl Ne jan 25, 2004 12:14 pm

just_in: lučke ne rabim :P :P :P sej je javne razsvetljave dost. Drgač bi pa volan res prov pršel pa mogoče tut kakšna bremza, sej če ma dve kolesi jih postavm pa diagonalno pa bo šlo.

maky: nekako tako bi rada imela kot je v polotu highline oprema in še ene par dodatnih brklarij. Potem že vem kam bi šel avto naprej, zato hočem, da je čimbolj tak kot hočem, ker bom dobila pol zanjga tak denar kot je treba.

Za toyote vem, da so res zanesljive, mamo doma rav4 in se res obnese, potem je najbrž tako tudi pri manjših oz. cenejših?

Pa sej polo se tut ful obnese na cesti - a niso rekl da je k klop? Večinoma mi vsi govorijo da je polo zakon. Zdej ne vem, al so sami taki polo fani al je to res to. Puntota sm vozila in mi ni nevemkaj - pa glede na mojo višino (183cm) mi je kar nekam kratek spredaj - potem tisti za mano nima nič placa, polo mi je tak ful "mehek" avto (vsaj proti naši toyoti), fieste mi pa še noben ni dal za vozit, tako da ne vem.

Če je udobje yarisa tako kot našega rav4, potem tut ni glih nevemkaj. Sej to sem pa res pozabla oment, da sm tok visoka, za tiste, ki ne veste. Ponavadi mi v avtu največ preglavic dela prav namestitev sedeža...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jan 25, 2004 12:30 pm

Ma se bi kaj napisal, pa me skrbi, da ne bo spet kaksna taka varjanta -> Slika. Sicer je zdravo, ampak prevec pa tudi ne.

:mrgreen:
SlikaSlika

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl Ne jan 25, 2004 12:33 pm

X-Hair je napisal/-a:Ma se bi kaj napisal, pa me skrbi, da ne bo spet kaksna taka varjanta -> Slika. Sicer je zdravo, ampak prevec pa tudi ne.
:mrgreen:

Je že taka varianta...Ej, pa ne morš no...Kok si me zadel. No sej lahko kej še napišeš - se bom še bolj režala. :P

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne jan 25, 2004 2:19 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Ni oprema vse .. vazno je kako ti avto dela (zanesljivost) kar toyota ve kako z tem pa punto ne. Pa kako se avto vozi (stabilnost na cesti) kar fiesta ima pa polo ziher ne. Tko da .. en kompromis na racun enih zadev bo potrebno narest.

Nočem se kregat, ampak primerjati polo in fiesto po stabilnosti na cesti je ... hmm, IMO neumnost. Za prejšnjega polota (l. 2000) ti lahko povem, da se drži ceste bolje kot konkurenca v istem razredu, je pa res da so original gume "fuel saver" bolj primerne za cviljenje po ovinkih, burn-oute, kot pa za norenje po ovinkih.
Nisem pristaš VWja, znam marsikaj povedat čez njega, moti pa me, če ga nekdo skoz kurca, hkrati pa v isti sapi poveličuje forda. Tud ford ni sanjska firma brez napak.

@Vince: ta kolega sm najbrž jaz :twisted:
BTW, dej probi kej napisat o polotovi legi, sej si se že kdaj peljal z mano :twisted:

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Ne jan 25, 2004 2:34 pm

Mustang_girl zakaj pa sploh kopujes avto za pol ali 1 let ce pol tko misles mustanga kupet. Potrp se en let s tem kar mas pa je pol si pa kup mustantga al kaj si ze zelis :)
Al pa si kup yugota za 20k sit registriranga :) Po povnmu tankom :P
BTW a kups mojga ne yugota ampak accenta k ce bo sreca bom pomlad menju ga za neki bolsga. In sicer lantro 1.8 :) Jap se bom hyundai-jevec zvestoba do groba :twisted:

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Ne jan 25, 2004 2:35 pm

Jst bi yarisa priporoču.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Ne jan 25, 2004 2:43 pm

Jst bi uzel ALFO :DDD drgač, je pa yaris ql avto :lol:

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl Ne jan 25, 2004 3:17 pm

music_man je napisal/-a:Mustang_girl zakaj pa sploh kopujes avto za pol ali 1 let ce pol tko misles mustanga kupet. Potrp se en let s tem kar mas pa je pol si pa kup mustantga al kaj si ze zelis :)
Al pa si kup yugota za 20k sit registriranga :) Po povnmu tankom :P
BTW a kups mojga ne yugota ampak accenta k ce bo sreca bom pomlad menju ga za neki bolsga. In sicer lantro 1.8 :) Jap se bom hyundai-jevec zvestoba do groba :twisted:

Ne veš kaj. Sedaj vozim "dobre" avomobile in nočem na kakšnega preveč "slabega" it. Sam poln kufer mam tega, da noben od teh avtov ni čist moj in potem ko ga najbolj rabim ga nimam. Nikol se ne ve, kok se bo zavleku nakup mustanga, ker pri nas takega itak ne bo kot si ga želim, zato pa bom avto dobr izrabila ta, ki bo in bi raje čimbolj takega, ki si ga želim. Upam, da ma to kej logike, sm že mal zmatrana.

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Ne jan 25, 2004 3:29 pm

A po mas tko kt ma sosolc majo doma 4 avte fotrov sluzben Honda HRV matkin hyundai getz. Druzinsko 307-ko in petko prejsn matkin avto. Pol pa uzame unga ker ma bl povn tank :P

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl Ne jan 25, 2004 3:34 pm

Točn tko, sam da so mal drugačni avtomobili. Sm jih že prevečkrat omenjala, jih raj ne bom več. ;) Sam ponavad tko tut rada nardim, da rečem, da je tank prazen (čeprov je not vsaj še 1/4, če ne še več) in da nej mi dajo ene 5k da grem natankat, pol pa za jurja natankam, da zgleda, tank do polovice nazaj, ostalo pa v svoj žep. ;) Da veste da se splača, s tem bom lohk zdj glih registracijo plačala, če kupm en srednjerazredni avto. Hehe. :P :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov