alfa331.5 je napisal/-a:A ste vi mogoče že kdaj na leteli na tolk prfuknjenga policaja.
Sm v BTC in gremo na un parkirišče s prjatli, k so organizirane big foot dirke. Parkirišče je bil popolnoma prazen. Zato sm tam parkrat obrnil avto z ročno, nakar reče prijatelj, da bo šel pogledat kolk gume smo znucal. Ko se je vsedel nazaj v avto, je bila že KIBLA zravn mojga avta. OK stopm iz avta in mi policaj zamori. OBVEZNA OPREMA. No pa sm se spravu prazn prtlažnik. Pa mi je dal kazen, da nimam obvezne opreme, ker je bilo v škatli za prvo pomoč namesto 10 sponk 9 sponk. Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse). Ker je avto na preizkušnji, mi je moril da avto nima primernih izpuhov, spet kazen. Pol pa je temu sledila se kazen zaradi prehrupnega speljevanja in zaviranja.
In tko se je nabral kazni za 60k sit, zarad enga pofukanga policaja, k se je spravu na enga, k ni ogrožu nikogar. Zgleda da bom drugič to počel kar na cest, saj pol teh kazni ne bom dubu.
PS: še sreča da se kazen deli
Andy je napisal/-a:Mislim ej ka maš od tega!!!!Prav ti naj bo,boš saj za drugič vedu,da se tega ne dela!
Zok je napisal/-a:alfa, pritozba, pisi pritozbo!!! policaj je bil nesramen, zbijal mi je moralo, dal mi je kazen za napacno parkiranje ceprav sem bil na parkiriscu, on pa totalno nekje v pi*di materni, pokazal sem mu prvo pomoc, not je blo 9 sponk namesto 10, ampak je bla cisto nova, se neodprta, nikjer v zakonu ne pise kako je treba speljevati in ustavljati, ce je izpuh atestiran ziher ni slo cez dovoljeno mero, sicer pa policaj ni kalibrirana merilna naprava, da bi vedel kdaj je prehrupno, sicer pa kolk js vem kao privatno (od BTCja) parkirisce ni prometna povrsina, in policaji nimajo tuki kej praskat...vsaj pri Intersparu v Cjelu vem da je tako, k je enga frenda hotu en smrkec neki prefu*at, pa je reku da to ni javna prometna povrsina ampak kao privatno dvorisce, in da nimajo smrkci tuki kaj kasirat, pa tud ce parkiramo k ace ventura... ...smrkec je vrnu dokumente, "pa srecno voznjo..."
![]()
![]()
Symon je napisal/-a:Glede snemanja: Neupravičeno snemanje je prepovedano.Če ti nekoga snemaš brez njegove vednosti je lahko to neveljaven dokaz. Mora on vedeti. Žal
Ka se zaj neki vn vlečeš pa policaje šinfaš....a se ti je blo treba z ročno obračat pa ne vem kaj še vse počet....Mislim ej ka maš od tega!!!!Prav ti naj bo,boš saj za drugič vedu,da se tega ne dela!
alfa331.5 je napisal/-a:Ja andy pol se bom pa po cest igrov, pa če slučajno ne bom ujel avta se pa zna zgodit, da bom glih v tebe prletu. Kajne????
A pol bi pisu prtožbo?? Kolk je kej šans pr tem? Pa če bi mi lahko en pokazal osnutek take pritožbe ( sm zlo slab v pisanju).
V avtu smo bili jst+ 3 frendi. Kzen je 60k torej če jo plačam takoj 30k. S prijatli se delimo kazen, torej na osebo 7.5k. Torej zdej je vprašanje če se splača.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov