Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 27, 2004 9:58 am

Točna tazga jst mislim dat na svojga subaruja, samo mi je reku kogovšek, da pride 25k črne barve.
Pol sm se pa mal pozanimal - en tip k dela kolesa ti nardi tak bullbar za 10 do 15k pa še poštriha ti ga v željeno barvo. Če pa do kakega atka prideš, k ma mašino za krivljenje cevi, ti pa nardi to za par pirčkov pa pa takratkih.
LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca To jan 27, 2004 2:25 pm

Jst edin homo. nebi dubu za to, tko da bom dau kar kromane odbijače :wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 27, 2004 2:37 pm

Sej ne rabiš homologacije - nisi podaljšal odbijača, ampak si ga samo ojačal, tko da nisi naredil nobene spremembe na avtu(katrci).

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca To jan 27, 2004 4:18 pm

Sm šeu vprašat na LPP pa so mi rekl da je to sprememba na avtomobilu in da je treba delat homologacijo :evil: :evil: :evil:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jan 27, 2004 4:19 pm

Katrca je napisal/-a:Sm šeu vprašat na LPP pa so mi rekl da je to sprememba na avtomobilu in da je treba delat homologacijo :evil: :evil: :evil:

po tej logiki moraš anteno homologirat...
po smrček tudi... :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 27, 2004 4:20 pm

Jst sm kolegovga subaruja pelu na tehničnega z takima cevema namesto odbijačev, pa tip ni nič reku - bilo je pa to na LOGO-tu v Grosupljem.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 27, 2004 4:24 pm

Men na tehničnem še za kluko niso nč rekl, pa mam pršvasano na cev, ki pa je pritrjena z 16 vijaki na poden - se je ne da snet za noben dnar.
Mogla bi bit euro kljuka, pa se noben nič ne obrača glede tega - to je LOGO.

LP
Nebivedu

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky To jan 27, 2004 4:29 pm

Za nebivedu.......pa ne, da se vedno midva okoli tega najdeva, enkrat bo treba it res na pijačo..........Seveda si spremenu podatek od avta, poglej v homologacijo (mere; širina, dolžina, višina), spremenil si gabarite avta in na podlagi tega morš napisat spremembo v kartončku.

za Regy-ja se bom jutri pozanimal kako s homologacijo tegale dela, nekateri avti imajo to kot dodatna oprema, pa jim nič ne piše v kartončku.......ti bom znal kaj več povedat v naslednjih dneh.....

je pa res, da je bullbar skregan z varnostnimi predpisi in z kontrolirano deformacijo vozila v slučaju trka......ampak zakaj nekateri avti ga pol lahko imajo? in zakaj nimajo nič v hom. kartončku napisano?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jan 27, 2004 4:33 pm

Subaru ga ima lahko serijsko in zato nič ne rečejo.
Če daš namesto plastičnega odbijača 2 cevi skupaj sešvasani, vsaj pri subaruju skrajšaš avto, ker je odbijač skoraj 10cm širok, 2 štangi ena nad drugo pa sta 6cm.

LP
Nebivedu

P.S. vidu sm že full avtomobilov, pa zaenkrat še nism slišu da bi težil zarad bullbara.
Lahko pa da se je kej spremenilo v zadnjih šestih mesecih.

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky To jan 27, 2004 4:39 pm

Ma jaz sem imel mazdo B2500 službeno z prednjim bullbarjem in bočnimi "štangami" in rollbarom z dodatnimi lučmi, sicer vozilo je bilo 4x4 (pickup), in je bilo vse montirano kot dodatna oprema, tudi v katalogu dodatne opreme so vsi tej deli not samo v hom. ni bilo nič napisano. pa tud polcaji niso nič težil, ko so me ustavl.

in kot je reku nebivedu, ogromno je takih vozil, ki se vozjo in po moje nima nobeden nič not napisano.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jan 27, 2004 4:46 pm

lepo prosim, lucky.... srce si, ej... tolk ko mi ti pomagaš zadnje čase... jao :D

ga bomo pili, kot zgleda :lol:

pa še vedno ne vem kje to dobit s papirji, pa kake fonske pa to... :evil:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2004 8:09 am

S papirji to dobiš pri kogovšku v ljubljani - dravlje.

LP
Nebivedu

P.S. Cena je pa od 25k sit naprej.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jan 28, 2004 9:04 am

Kogovšek Trzin http://www.kogovsek-tk.si/

In

Kogovšek Ljubljana - Dravlje
Ing. KOGOVŠEK Jože ml., Vodnikova cesta 295, Ljubljana - Dravlje, T: 01 50 77 555, 01 51 98 800 za Bullbar, Rollbar, vlečne kljuke, strešni prtljažniki,lestve, bočna zaščita, svetlobna oprema,...zagotavlja popust, dogovorjen na licu mesta, odvisen od velikosti ter vrste naročila oziroma opreme ter homologacijo.

LP
Nebivedu

P.S. Za tadva vem, da delata kvalitetno. Če ima kdo še kako informacijo, naj pa pripiše - več ko vemo, bol lahko cene zbijamo, ker lahko izjavimo, a drugi dajo ceneje.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jan 30, 2004 1:41 am

Hehe to pa je fajn za picke gazit pa se maske si ne poskodujes!
Ce mas Bulbar se treba pazit pleh pick, krom verzija pa se sploh :D :D

Sicr pa se pred leti spomnim da je kr en privatnik ji je bil slosar doma te zadeve delal na avte se spomnim dobro se lade karavan (model 1500 semizdi) in stoenk :)
hehe za tiste case blo hudo, sicr pa kdo te je pred 5timi leti upraso za homologacijo :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jan 30, 2004 2:07 am

no, danes sem se pogovarjal s kogovškom iz trzina, je rekel, da trenutno še ni potrebna homologacija za to, pa da to on večino dela tudi policajem, izvaža in ne vem kaj še vse

v glavnem, cena je 40k sit z neko plastično prevleko, črno, rostfrei pa je 55k sit

mislim, da bo to do naslednjega leta že gor... denar je pač malo problem pr meni :D
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov