Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Re: Realna vrednost avtomobila

Napisal/-a BBoss To nov 12, 2013 1:26 pm

sašo5 je napisal/-a:
For je napisal/-a:Pes pa taco moli k Mazdi 3 (za enkrat) :D

:(

in zakaj žalosten ksiht?

Kaj pa je narobe z Mazdo 3 ? Sej gre na boljše, kar z Opla sicer ni glih neki problem, ampak pustmo to. :lol:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To nov 12, 2013 1:58 pm

ma nič, nič_vse o.k..... ne se sekirat, razmišljam na "glas" ....nikoli nisem nikomur nič vsiljeval, saj logično, da za svoj senar kupi kar hoče in misli, da je zanj optimalno/racionalna zadeva...
BBoss je napisal/-a:
Sej gre na boljše, kar z Opla sicer ni glih neki problem, ampak pustmo to. :lol:

tud tukaj bi razmišljal "na glas" pa ne bom, da bo mir v hiši :lol:

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To nov 12, 2013 2:11 pm

For je napisal/-a: Pa najbolj da ga imam v garaži in skoz poliram

Tud taki pacienti se najdejo :mrgreen:

Imej kolega na rezervi in najprej poskušaj čim več iztržiti pri drugem kupcu... madona, saj ne pobiraš soldov po tleh.. ali pač :?:
Če ne bo kupca za zahtevani denar potem spustiš ceno in ga ponudiš znancu. Tako vsaj ne boš imel slabega občutka, da bi lahko iztržil več.

Da ne boš na koncu naredil podobno neumnost kot jo je pred tremi leti storil sodelavec, ko je clia 3 1.4 16V z manj kot 4000km prodal znanki za pol prodajne cene :DDD Sedaj se zgodovina ponavlja in misli po novem letu menjati tri leta faceliftanga 1.2tce 100 s smešnimi malo več kot tisoč km... ker je cepljen bo storil enako neumnost.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To nov 12, 2013 3:41 pm

yashica je napisal/-a:
For je napisal/-a: Pa najbolj da ga imam v garaži in skoz poliram

Tud taki pacienti se najdejo :mrgreen:

Imej kolega na rezervi in najprej poskušaj čim več iztržiti pri drugem kupcu... madona, saj ne pobiraš soldov po tleh.. ali pač :?:
Če ne bo kupca za zahtevani denar potem spustiš ceno in ga ponudiš znancu. Tako vsaj ne boš imel slabega občutka, da bi lahko iztržil več.

Da ne boš na koncu naredil podobno neumnost kot jo je pred tremi leti storil sodelavec, ko je clia 3 1.4 16V z manj kot 4000km prodal znanki za pol prodajne cene :DDD Sedaj se zgodovina ponavlja in misli po novem letu menjati tri leta faceliftanga 1.2tce 100 s smešnimi malo več kot tisoč km... ker je cepljen bo storil enako neumnost.

Mi daš njegov kontakt? :mrgreen:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To nov 12, 2013 3:52 pm

Fantje, ne se delat norca iz Opelice :)

6 let z Golfom IV in 6 let z Astro, kilometri podobni

Golf je pogorel na vseh črtah kar se mene tiče. Pri Astri je senzor ABS-a je nagajal in neko navitje klime ....to je vse v šestih letih.

Golf pa ...preberite zadnji post viewtopic.php?f=7&t=21906&start=20

...pa dajte raje še kaj povedat na temo vrednosti avta. :mrgreen:

Mogoče še kakšno mnenje.... a je to vse? ;)

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To nov 12, 2013 4:10 pm

eentox je napisal/-a:Mi daš njegov kontakt? :mrgreen:

Ne! =P

Imam še kakšne tri mesece časa, da ga prepričam naj ga šenka meni... zdaj bom sploh vztrajal, ko je poleti prvič dotankal avto od nakupa leta 2010 :lol: Zraven dobim skoraj poln tank, ker se model tako ali tako skoz prevaža z biciklom :mrgreen: Dež, sneg, poledica, zanj ni ovire :DDD

For je napisal/-a:Golf je pogorel na vseh črtah kar se mene tiče.

Ali to pomeni, da si golfa mk7 črtal iz seznama :?: :shock:

Škoda :( Verjetno jim bo na oddelku za reklamacije odleglo, ko te ne bo več naokrog... lahko bi se po teh letih šli "obujajmo spomine" :mrgreen: Jaz se samo prikažem na Porsche-ju, še dober dan ne utegnem izustit, že se razbežijo kot podgane :DDD
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To nov 12, 2013 4:57 pm

Ma to o pogorelem Golfu velja za moje izkušnje.

Drugače pa moram priznat Golfu VII da je boljši od konkurence. Imam pa kar nekaj razlogov zakaj ne Golf.
Hvala bogu da obstaja alternativa.

Na odelku za reklamacije me nikoli niso videli. Najbolj je trpel ubogi Paulus v Škofji Loki.
Z odelkom sem takrat komuniciral prek mejlov in časopisov.
Še en zgodba za prebrat glede tega http://www.avto-magazin.si/forum/viewto ... highlight= :mrgreen:

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To nov 12, 2013 5:43 pm

Zgodba okrog te mk4 mi je znana in sem jo prebiral že pred parimi leti ;) Midva sva ista tiča, no skoraj ista.... reklamacije zaradi rjavenja kot posledica udarca kamenja jim še nisem reklamiral. Pride na vrsto z novim letom :mrgreen:

Za prodajo astre ti še enkrat svetujem, da jo daš na avtonet, če dobiš dobro vsoto prodaš. Kolegu jo še vedno lahko prodaš za manjši denar... v tem primeru bolje, kot da ti ceno zbije neznanec. Pa veliko sreče pri prodaji ;)
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To nov 12, 2013 6:43 pm

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To nov 12, 2013 6:46 pm

Veliko uspeha pri prodaji.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
emozul
Poznavalec foruma

Napisal/-a emozul To nov 12, 2013 7:30 pm

For je napisal/-a:Fantje, ne se delat norca iz Opelice :)

6 let z Golfom IV in 6 let z Astro, kilometri podobni

Golf je pogorel na vseh črtah kar se mene tiče. Pri Astri je senzor ABS-a je nagajal in neko navitje klime ....to je vse v šestih letih.

Golf pa ...preberite zadnji post viewtopic.php?f=7&t=21906&start=20

...pa dajte raje še kaj povedat na temo vrednosti avta. :mrgreen:

Mogoče še kakšno mnenje.... a je to vse? ;)

No pa, da še jaz podam mnenje o vrednosti.
Jaz sem približno pol leta nazaj prodaj Astro 1.6 16V, ne GTC .
Letnik 06, enjoy oprema, brez velikega servisa, 120k prevoženega, brez bombončkov,...
Zanjo sem dobil 4500.
Tako, da moje mnenje je, da bi realno mogel dobiti ca. 5900.

LP

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To nov 12, 2013 8:25 pm

For je napisal/-a:Evo .... :mrgreen:

http://www.avto.net/ad.asp?ID=7843315

Počasi napredujemo :mrgreen: Zdaj pa samo še zamenjaj fotki na katerih se vidijo alu naslonjene na avto za neke normalne =P

Če daš alu platišča zraven jih napiši pod opombo!
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To nov 12, 2013 8:33 pm

yashica je napisal/-a:

Počasi napredujemo :mrgreen: Zdaj pa samo še zamenjaj fotki na katerih se vidijo alu naslonjene na avto za neke normalne =P

Če daš alu platišča zraven jih napiši pod opombo!

x2
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To nov 12, 2013 9:00 pm

Oprema in ostali podatki o ponudbi:
Podvozje:
- lahka - ALU platišča

Takoj na začetku piše :mrgreen:

Zakaj se ponavljati še v opombah?

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To nov 12, 2013 9:08 pm

Mogoče zato ker sem papiga =P

Na avtu imaš zimski komplet, letne feltne boš v tem primer dal zraven... vem, da kompliciram, ampak meni se to zdi pomembno :mrgreen:
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr nov 13, 2013 8:08 am

Tonček balonček, zakaj sploh prodajaš avto ?
Izplačan je, manjka mu nič.....vozi miško še šest let, potem je pa dosti vseeno za koliko ga. prodaš.

Teh šest let šparaš dnar in potem daš za polog za novega.

Imam mlajši avto z več prevoženimi. 40 tisoč na leto, velika večina po AC. bencinar.
Nisem kupil novega, samo ma da zdrži še deset let.

Od kje ti želja po pufanju za avto ?
Ti hodi preveč dnarja, ko je avto enkrat izplačan ? ;)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr nov 13, 2013 11:39 am

kličem, pa se ne javiš...... :lol: da ti sugeriram, da se feltne ne naslanjajo na avto =P
Prebral tisto iz AM sedaj že 7/8 let nazaj, vidim, da si me omenjal :mrgreen: sem čist pozabil na te tvoje pripetljaje z vrati, pa s Paulusim, menda so se oddahnili, ko si kupil Opela :lol: Sedaj bi jim pa jaz zopet začel živčke trenirat in bi prav VII kupil.... =P

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Sr nov 13, 2013 1:14 pm

Sory Sašo, v službi sem bil. Me veseli da sva se slišala po dolgem času. :)

Aaaaa Radoško, koliko vprašanj?!?!?
AgitatoR je napisal/-a:Tonček balonček, zakaj sploh prodajaš avto ?
Da kupim novega
Izplačan je, manjka mu nič.....vozi miško še šest let, potem je pa dosti vseeno za koliko ga. prodaš.
Ni vseeno, ker ne bom imel za polog
Teh šest let šparaš dnar in potem daš za polog za novega.
To ti je naučna fantastika pri meni in moji družini
Imam mlajši avto z več prevoženimi. 40 tisoč na leto, velika večina po AC. bencinar.
Nisem kupil novega, samo ma da zdrži še deset let.

Od kje ti želja po pufanju za avto ?
Brez pufa mi živeti ni
Ti hodi preveč dnarja, ko je avto enkrat izplačan ? ;)
Seveda! Itak ga bom zapravil, in ne bom imel novega avta.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Sr nov 13, 2013 1:35 pm

Isuse!!???!!!?? :shock: :roll: A zdaj pa bodo teli šalabajzeri težili, al kaj?
A je sploh kdo tako naiven da verjame temu????

Pozdravljeni ,

Hvala za vaše informacije o vašem vozilu in želim, da veste , da sem zagotovo nakup tega vozila na vašem nagrado in upam tudi, da bomo lahko sodelovali na boljše in večje platforme razmišlja mojo selitev za vašo državo . jaz semvojni veteran z čete Združenih narodov v Afganistanu , v vojni proti terorizmu. sem bil v 1. oklepna divizije v Bagdadu Iraku.

Temelji na zakonodajno in izvršilno odločitev ZDA za vojaško ukrepanje Iraka v letu 2014 , sem med vojaki , ki so kritizirali ameriško politiko v Iraku. Na podlagi tega , kar sem bila vojaško sodišče in ugotovilo, nedolžen, kot imam trdno mnenje k miru v Iraku. Potrebovala bom to vozilo za moje zasebne namene , kot sem se preselil v Evropo zaradi nekaterih varnostnih razlogov in to je razlog, zakaj sem stik z vami , tako da bomo lahko dal glavo v smeri mojega načrta za naložbe v Evropi. Kot rezultat tega bo pomembno za mene, da razkrije , da vas , da imam v moji lasti vsoto 16,2 milijona evrov . kar sem dobil iz deal surove nafte v Iraku. i so bili v Afganistan , ampak imam to polje v Iraku in takoj, ko sem slišal od vas vaše zagotovilo, da mi pomaga , potem bom komunicirajo za dostavo s pomočjo Rdečega križa tovora curkom . bom vesel, če prekličete oglas na spletni strani avtomobila in delvozila za mene in vam bo zagotovo imajo denar v približno 3 ali 4 dni od sedaj.

Imam ta denar nekam zelo varno shranjeni v našem taboru v Faludži Irak čaka na trenutek , kot je ta , da dajo denar v dobre namene in zdaj, ko sem bil preselil v Afganistanu želimpolje preselil brez odlašanja. Imam zelo donosne naložbene načrte za roko. Namesto da se to teroristi , da bi dobili denar in ga porabili za nakup orožja iz Rusije , je bolje usmeriti v reševanje sveta . Ne morem premakniti ta denar v Združene države , ker bom v Evropi za približno 3 leta , tako da rabim nekoga, ki mu lahko zaupam. Če ga sprejmete, bom prenos denarja v Evropo , kjer boste lahkoupravičenec , ker semtrenutno reševanju nekaterih točk s Pentagonom , da jaz ne morem biti paradira tak znesek , da rabim nekoga, da predstavi kot upravičenec .. Semameriški inčastnik inteligence za to , da imam 100% verodostojno sredstvo za prenos denarja po diplomatski kurirski službi . Rabim vaš sprejem in vse je končano.

Prosim, če ste zainteresirani za ta posel bom dal popolne podatke , ki jih potrebujete za nas, za izvedbo tega posla uspešno . sem se odločil, da bi našli nekoga , ki je resnična in ne namišljena in da je razlog, zakaj sem šel na varno mesto, kjer sem lahko prepričan , da jeoseba prava . Verjamem, da ti lahko zaupam . Zdaj sem zelo previdni s tem, kako sem se sporazumevati , da se zmanjša kakršno koli tveganje , dokler se ta denar je končno v priporu . i se sporočajo vas preko e-pošte in bi dal tudi klic, ko je to potrebno , tako da vas obveščamo o vseh pomembnih informacij . Želim si biti pogumen kot imam vse pod nadzorom . imam vsak dokaz tega sklada v moji lasti , da vam pokaže , da je vse verodostojno.

Lahko vam kratko , po nadaljnji preiskavi , ko sem v zavarovanem prostoru. Pišem iz svežega e-poštni račun, tako da, če vas ne zanima , ne odgovarjajte na to sporočilo in izbrišite to sporočilo, če po 3 dneh ni odgovora Nato bom poiskal nekoga drugega. Delam to na zaupanju , tudi jaz bi rad, da jih izloči vsako dejanje pohlepa ali misli varanje , saj imamo veliko pridobijo v tem poslovnem odnosu . 16,2 milijona evrov jeveliko denarja , ki jesanje vsakogar . jaz sem v Afganistanu, prav zdaj, in morajo zagotoviti ta denar in ga pošljite na vas, če bomo dosegli ustrezen dogovor .

Čakam vaše kontaktne podatke , tako da lahko gremo naprej. V manj kot 5 dni naj bisklad že dostavljene na vas in bom prišel čez za svoj denar . bom dal 20% zneska, in 80% je za mene . Upam, da sem bil pošteno na tem ukvarjajo .

S spoštovanjem,
Major Harrington Butterfield .

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Sr nov 13, 2013 2:32 pm

nimaš kaj... tale drhal je vsepovsod... vso srečo pri prodaji, sliko z naslonjenimi feltnami na avto pa le zamenjaj :D

LP, .com
| GOLF 6 in 7 | TSI power |
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov