V idealnih pogojih pač, če imam čas in svoj avto, pa pač tankam polno.
čare je napisal/-a:Saj kok ma lastnik nekega dražjega avta resnično denarja se vidi na bencinski črpalki.Vse ti je jasno ko tanka za MAX 20€,drugače pa ja tudi jaz se čudim kaj neki narod dela in kakšne plače majo ko vozijo avte za 30000+ €
meganer je napisal/-a:Ko gledam vse mrcine na cesti se mi pojavi vprašanje ali imate vsi po 20000 plače. Zato vas vprašam koliko imate place in koliko vreden avto?? ...
čare je napisal/-a:Saj kok ma lastnik nekega dražjega avta resnično denarja se vidi na bencinski črpalki.Vse ti je jasno ko tanka za MAX 20€,drugače pa ja tudi jaz se čudim kaj neki narod dela in kakšne plače majo ko vozijo avte za 30000+ €
Ta slovenska foušija nima meja, saj ne rečem, so tudi takšni, ki živijo v garsonjeri in dajejo večino prihodkov za (premium) avto z zlizanimi Savinimi gumami, so takšni, ki so si nakradli, ampak z vsakim, ki ima "nekaj več" pa tudi ni nujno kaj narobe! V naši ljubi deželici imaš dobesedno takšne, ki so fouš sosedu, ki je kupil par let starega A4, sami so pa dali npr. za nov avto nižjega ranga še par tisočakov več.
sonic je napisal/-a: Drugače pa vedno tankam polno, da je čim dlje časa mir. Ne razumem v čem je fora da tankaš zgolj par litrčkov, razen če je komu tako všeč vsake par dni biti na pumpi. Mogoče zato da ne pozabijo čike kupit?![]()
Locher je napisal/-a:Vsak živi svoje življenje in nihče se nima kaj vtikati v to, dokler je vse pošteno.
odprti clio je napisal/-a:Locher je napisal/-a:Vsak živi svoje življenje in nihče se nima kaj vtikati v to, dokler je vse pošteno.
Tudi, če ni pošteno. Imamo ustavo in zakonodajo, ki določata, kako se ravna v primeru (dogovorjeno) nepoštenega življenja. Vtikajo se lahko samo tisti, ki so za to specializirani - tako na cesti, kot tudi širše.
Locher je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Locher je napisal/-a:Vsak živi svoje življenje in nihče se nima kaj vtikati v to, dokler je vse pošteno.
Tudi, če ni pošteno. Imamo ustavo in zakonodajo, ki določata, kako se ravna v primeru (dogovorjeno) nepoštenega življenja. Vtikajo se lahko samo tisti, ki so za to specializirani - tako na cesti, kot tudi širše.
Takšno mišljenje je eden izmed ključnih razlogov zakaj smo tam, kjer smo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov