Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi So nov 29, 2008 5:03 pm

@maky:
(si briše solze)
ena:
Nism reku, da nikjer ne morm parkirat krače, ampak da je velik skor večina parkirišč kjer to ne morm storit z občutkom, da bo res avto še cel k se bom vrnu.
Parkiram ga jes tut skor povsod loh, ni panika. Fora je sam v tem, da je poj tok ob črtah, da ga ''sosed'' rukne k ne paz. To čem povedat.

dva:
hvala za nasvet za na miklošički, si kdaj parkiral že v tisti p garaži na brodu? torej tm k je avtobusna nasprot borze oz. med slovensko cesto in vošnjakovo ulco, tm, tm je pa res tok na knap da adijo pamet! al pa WTC spodej! adijo pamet..

tri:
ej komot plačam 2 parkingplaca, huh namest 5 pa 10 EUR.--OOO RADE VOLE! Rajš k pa vsak tedn 300 eur ;) sploh ni panike
Mitsubishi Sigma 3.0 V6 24V & Mercedes-Benz S 420 V8 32V
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So nov 29, 2008 5:11 pm

ja kaj naj ti pol če so tolk ozke garaže. ne hodiš v tiste pa je. jaz še nisem imel problemov v vseh omenjenih. težave sem imel le v ankaranski pa še to ne zaradi parkrišč ampak zaradi uvoza oz. prehodov.
sicer pa če se ne motim morajo biti boxi široki vsaj 2,2m. to pomeni da ti ostane več kot 20 cm na vsaki strani do črt. ne mi rečt da je avto potem na črtah. bolj se potrudi pa bo... sicer pa samo še čakam da vidim kakega na krožnem parkiranega. te je najbrž tudi strah da ga bojo zbutal z vrati.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko So nov 29, 2008 5:17 pm

no mene je nekaj časa nazaj na parkirišču pred mcdonaldsom (mcdrive) u izi butnila punca, med tem ko je želela parkirati z mobitelom v roki.. Bila je majhna praskica, in zaradi te praskice sem izgubil preveč časa, bencina in živcev. Najprej blo treba po zavarovalnicah skakati, pridem v Lj da se zmenim za rok (prvič za brezveze) ker sem prišel (nekaj pred 18h) brez cenilčevega papirja, pač ok moja napaka. Nisem vedel da je to tak problem se naročiti za barvanje za tisto praskico.. Ok pridem naslednič okoli 17h in mi tip pove - ja ličarji sprejemajo do 16h naročila (hvala ker si mi to že prej povedal).. spet nazaj domov za đabe :) No naslednjič se mi je le uspelo najaviti in se zmenim za datum.

Tam sem potem čakal cca 3 - 4 ure, ker niso našli odprtega naloga, da je prišel model pri katerim sem se naročil. Potem mi povejo da bi rabil od triglava še ene papirje, ker oni sodelujejo samo s thilijo. Sem moral klicarit agenta, da sem se zmenil kako pa kaj in plačal iz svojega žepa.. Potem spet skakanje po zavarovalnicah za ta denar nazaj..

Tako da se takšnim situacijam želim čimbolj izogniti.. Nevem meni skakanje po zavarovalnicah in ličarjih - to meni povzroča sive lase (za jebano praskico)

Zato se pa toliko več posvetim iskanju primernega parking mesta :D
Zadnjič spremenil M4rko, dne So nov 29, 2008 5:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi So nov 29, 2008 5:19 pm

@maky:
ja včasih ni lih velik izbir glede P garaž...in ja tut so težave pri uvozih (ravno pri tej na Brodu, kjer je en aluminjasti okvir od vrat odtrgan, a se še vseeno drži in gleda stran lih ene 12cm..supr k morš skor že šipo odpret pa k ace ventura vn gledat..)
ej na brodu niso 2,20 široki, 100% ne..pa tut kaj pa je 20cm, dokaj malo (sploh zame k mam še mal bauha :P )
Slika

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi So nov 29, 2008 5:27 pm

M4rko je napisal/-a:no mene je nekaj časa nazaj na parkirišču pred mcdonaldsom (mcdrive) u izi butnila punca, med tem ko je želela parkirati z mobitelom v roki.. Bila je majhna praskica, in zaradi te praskice sem izgubil preveč časa, bencina in živcev. Najprej blo treba po zavarovalnicah skakati, pridem v Lj da se zmenim za rok (prvič za brezveze) ker sem prišel (nekaj pred 18h) brez cenilčevega papirja, pač ok moja napaka. Nisem vedel da je to tak problem se naročiti za barvanje za tisto praskico.. Ok pridem naslednič okoli 17h in mi tip pove - ja ličarji sprejemajo do 16h naročila (hvala ker si mi to že prej povedal).. spet nazaj domov za đabe :) No naslednjič se mi je le uspelo najaviti in se zmenim za datum.

Tam sem potem čakal cca 3 - 4 ure, ker niso našli odprtega naloga, da je prišel model pri katerim sem se naročil. Potem mi povejo da bi rabil od triglava še ene papirje, ker oni sodelujejo samo s thilijo. Sem moral klicarit agenta, da sem se zmenil kako pa kaj in plačal iz svojega žepa.. Potem spet skakanje po zavarovalnicah za ta denar nazaj..

Tako da se takšnim situacijam želim čimbolj izogniti.. Nevem meni skakanje po zavarovalnicah in ličarjih - to meni povzroča sive lase (za jebano praskico)

Zato se pa toliko več posvetim iskanju primernega parking mesta :D

točno tko, in še: tist k si šu spet domov k pravš da si šu za đabe..nisi šel (cajt in benz) ;) tko da še tok bolj podn od agentov, k so nesposobni ti podt vse info na enkrat..
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So nov 29, 2008 9:00 pm

Ti ga sigurno nimaš ( časa ) Ne vem od kje čas da pišeš tako dolge poste na forumu :?:

A maš wajrles v avtu al kaj :lol: Oz. Kako se nisem spomnil. Na letalih naj bi se dal :lol:
Slika

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb So nov 29, 2008 9:22 pm

Mitsubishi je napisal/-a:@comfortably numb:
1.) Se vidi, da še nis mel večjega avta oz. da še nisi z večjim avtom parkiral.
5.)Ampak sej ti pravm, bom s tabo nadaljno o tem debatiral, ko boš to sam 1x probal in občutu, prej te enostavno ne bom jemal resno, ker nimaš dejanske osnove za tvoje pametovanje.
6.) In ja, res se ni lih za hvalt, da maš tok vdrtin in rajs na svojem avtu. Ampak za ene je avto prevoz.sredstvo iz a na b , enim pa pač več pomen in ga čuvajo. Pač svet je različn :)

1.) Mislim da imam trenutno večji avto od enega od tvojih ali pa tam nekje. Sem pa 6-7 let vozil kombi, v katerega lahko zapelješ svojo S klaso, in vsak dan tudi po stari ljubljani, po uličicah v Trnovmu, Šiški, zaparkiranimi Dravljami, jebemuš sem bil takrat garmin na 2 nogah...za sabo imam pa prevoženih 350-400000km v 13ih letih
5.) Preberi prvo točko. Mogoče meni ni treba debatirat s tabo glede na izkušnje.
6.)Saj se ne hvalim, sam pazim na druge avte, za mojega mi je pa praktično vseeno, saj za prvo tudi meni ni bilo vseeno mpak sem jo pozabil čez 15 minut, kot tudi vse nadaljne...

Pa nima veze, danes sem se že v 2 topicih zapel, v glavnem meni je avto kot hobi in veselje na kakem 12 mestu, nekaterim vam pa pač na prvem.

Lp

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb So nov 29, 2008 9:26 pm

maky je napisal/-a:a dej ne joki... če lahko jaz mojega terenca vsak box dobim pa je širok 1,8m in dolg 4,9m oz. isto širok in čisto malo krajši (no če bi dal bull bare bi bil pa za 10 cm moj daljši). Pa rabim v večini primerov toliko prostora, da zadnja vrata fejst odprem zaradi otroka in ne boš vrjel: skoraj vedno gre. če ne gre ja j*** ga, poiščem drug plac pa je. tako da širina in dolžina nikakor ne moreta biti izgovor. odgovor tiči v mentalititi in egoizmu. za take bi jaz uvedel sistem kaznovanja podoben takim, ki parkirajo na invalidih a to niso in takim, ki parkirajo na rondojih. 3x lahko dobiš kazen. prva je 1000€, druga 10000€, tretja 100000€. če ne moreš plačat, čuza ali pa družbeno koristna dela=kidanje,posipanje,čiščenje... pozimi, pometanje, grabljenje listja, pucanje avtoceste pozimi za tako dobo da odplačaš. plačan si pa po minimalcu. j*** ga, če lahko 99% voznikov normalno parkira, opali tiste ki se NOČEJO držati pravil.

drugo: če maš kasko greš za vsako pizdarijo al pa počakaš da se nabere. če ne greš zakaj ga pol plačuješ.

točka tri: ni problema. daj mi avto in ti ga parkiram v miklošički. šel bom lepo v 6 nadstropje. čisto na vrhu je VEDNO toliko fraj, da ga lahko sparkiraš normalno v en box pa ne bo 5 boxov okoli tebe nikogar. ampak na to 90% folka sploh ne pomisli "ker kje se mi pa da peljati v 6 štuk...". sploh za take ko v garažah parkirajo čez dva bi jaz uvedel hud sistem. rampo za 1 teden čez oba boxa pa se kratko j***. če hočeš avto dati ven, plačaj parkiranje za oba boxa za 1 teden. simple as that. sicer pa zdej po cityparku že hodi redarska služba in opaljuje mentalne invalide. sem zame spadajo tudi "čezdvaparkirači".

sicer pa če najdeš 2 parkirišča skupaj ni vrag na nebi našel 1, kjer sta sosednja avta dovolj odstranjena, da lahko svojo letalonosilko z vlačilci notri porineš.
spet egoizem in vasezagledanost določenih oseb.

:bow Sam ne bi znal bolje napisat. :D

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi So nov 29, 2008 10:20 pm

no jes sm povedal svoje, it's my fakin car ane tko da bom delal tko da bo po moje in za moj avto najbolje...vi pa tut po svoje delejte, kkr čte...pač enim je vseen za njihov avto, eni upajo pač na najbolje da nav nič z njim, eni smo pa pač ziheraši in raj že v štartu preprečmo možnost da sploh do tega pride..100 ljudi 100 čudi

lp

p.s.: kilah vikend je, mrz je zuni, nč se mi ne da, poj pa kle mal bluzim ;)
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So nov 29, 2008 10:48 pm

mi ni useen za moj avto ampak se še zmeri trudm normalno parkirat...me pa prime ko vidm kak eni (tudi ti očitno, Mitsubishi) parkirajo in enkat ko bom imel slab dan bo sam pelu pa takmu avtu
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi So nov 29, 2008 10:59 pm

gecco je napisal/-a:mi ni useen za moj avto ampak se še zmeri trudm normalno parkirat...me pa prime ko vidm kak eni (tudi ti očitno, Mitsubishi) parkirajo in enkat ko bom imel slab dan bo sam pelu pa takmu avtu

?? a se sam men zdi al neki teksta kle manjka? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So nov 29, 2008 11:15 pm

@mitsibushi jaz tebe cisto zastopm pac ti je avto zelo pomemben pa ga merkas.meni je moj tut zelo.sploh ker sm 2 let zmrzoval pri -15 da sm si ga kupu.ampak cez dva vseeno neparkiram ker mi se to zdi neobzirno do drugih.
jaz naredim tako da si poiscem parkirno mesto bolj na koncu parkirisca in seveda na robu parkirne vrste.tako lahko avto parkiram na crto ali malo cez pa je na tisti strani kjer je avto se vedno dovolj prostora da se vrata normalno odprejo.
probaj tudi ti tako,naj ti nebo zau narediti tistih 50m vec do vhoda (bos vsaj mal bauha zgubu :D )
Zadnjič spremenil abbe, dne So nov 29, 2008 11:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi So nov 29, 2008 11:17 pm

abbe je napisal/-a: (bos vsaj mal bauha zgubu :D )

:lol: :lol: :P
Slika

goldhorn
Novinec

Napisal/-a goldhorn So nov 29, 2008 11:57 pm

Mitsubishi je napisal/-a:Men dejansk ni smešn k podate slike, ko z velikim kračami parkirajo čez 2 parkirišča.
Jaz tudi vedno tko parkiram.

Enkrat te bo nekdo zaparkiral podolgem :).

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Ne nov 30, 2008 12:06 am

goldhorn je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:Men dejansk ni smešn k podate slike, ko z velikim kračami parkirajo čez 2 parkirišča.

kr me nej, ni panike ;)
Slika

goldhorn
Novinec

Napisal/-a goldhorn Ne nov 30, 2008 12:10 am

Mitsubishi je napisal/-a:
goldhorn je napisal/-a:

kr me nej, ni panike ;)

A boš tako govoril tudi, ko boš pol dneva čakal? :lol:

Uporabniški avatar
Mitsubishi
Novinec

Napisal/-a Mitsubishi Ne nov 30, 2008 12:16 am

goldhorn je napisal/-a:
Mitsubishi je napisal/-a:
goldhorn je napisal/-a:

kr me nej, ni panike ;)

A boš tako govoril tudi, ko boš pol dneva čakal? :lol:

obstajajo ''pajki'' in njihove službe in naloge heh...pa še kr raj čakam,plačam pajka,plačam kazn,plačam dva parkirišča = kot da mam opraskana vrata
j*** ga, tak sm...
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne nov 30, 2008 2:46 pm

Jaz sem tudi eden od teh, ki parkira "čez dva" še rajši čez tri in me zato boli k.... Raje vidim, da je moj avto tako parkiran, kot pa da tistih par let koliko ga imam, vsak dan gledam novo "jamico" na vratih.......ali bog ne daj še kaj hujšega; je pa res, da bi se pri nas vsi radi "pred vrata" pripeljali, sam zato raje parkiram na samem, čisto na koncu parkinga in sem lepo miren, tudi kar se tiče nakupovalnih vozičkov, z njimi se tudi veliko škode naredi.......

P.S. nikoli, ampak res nikoli v 27-letnem vozniškem stažu, pa nisem parkiral na mestu za invalide......

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne nov 30, 2008 6:20 pm

Safi... Podpis si zmanjši!!! Preberi pravila o dovoljeni velikosti podpisa!!!
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe dec 26, 2008 5:56 pm

heretic_: kje pa je to slikano?

Po možnosti kkšn AVISov renta-car.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov