Joie de vivre! je napisal/-a:Ne moreem verjeti, da je debata že na 11. strani, primerov badge-engineeringa pa kar ne zmanjka.
Tale debata je mene dobesedno potegnila na forum.

in tudi sam zdaj

in prispevam vanjo
Drugač pa hvala za popravek,
Joie, pa tudi
martinu_krpanu, k sta me skorajda enoglasno popravila pa dodala sliko
Lincolna Zephyr. Forum je res odličen način, da izboljšujemo lastno znanje iz avtomobilskega sveta.
Se mi pa zdijo te avtomobili (
Fusion,
Milan in
Zephyr) zares precej večji videt na slikah, kot recimo
Mazda6, zato me resnično zanima, koliko so od nje daljši in če sploh so kaj daljši, pa tudi koliko so daljši npr. od evropskega
Mondeota, pač v resnici jih na žalost nisem (še) videl, mere na uradni spletni strani pa niso v metrih, na te ameriške se pa ne spoznam

ops: . Pa na žalost nimam nobenega novejšega
Avto Kataloga, zato prosim, če kdo ima dolžino, lahko tudi širino in medosno razdaljo v metrih od Forda Fusiona, naj jo napiše.
Pa še to: Ko sem gledal cene Mercury Milana me je resnično presenetila cena. Prodajajo ga že za 18 995$; kar je preračunano v tolarje približno 3 800 000 SIT; toliko pri nas stane malo boljše opremljen avto v nižjem srednjem razredu (Megane, C4, P307…).
Res škoda, da ameriškega
Forda Fusiona ne prodajajo v Evropi namesto brezveznega Forda Mondeo. Mislim, da bi bil po prodaji veliko bolj uspešen glede na to da ima zelo lepo obliko, pa tudi za moje pojme je Fusion veliko lepši od
Passata ali če hočete od
Vectre.
No zdaj pa dodajam slike tistega avta, ki bi bil lahko naslenik modela Scorpio in njemu sorodnega Mercurya.
Ford Five Hundred
Mercury Montego
lp, mm