u keri autošoli si delala ...če ni skrivnostlarika_007 je napisal/-a:ja moji spomini na izpit... še hudičov dobr se ga spomnem ker sm ga dones nardila:))
u gl. nardila sm s 25 urami in u 1. wiii drgač pa inštruktor je biu lih tok dobr da sm ga hotla na konc že zamenjat ker pač so bli problemi... ampak dobr je blo že na konc tko da se mi res ni splačal drgač sm pa vozila toyoto yaris TDI- kr dobra stvarca:))
no ja ampak zdej se bom mogla itaq na svojga navadt. tko da ja..
drgač pa use je blo ql.... presrečna sm:)=)
na začetku sm bla mal žiučna pa trema pa to... samo pol je pa kr šlo no tko da superr
the_red je napisal/-a:Jaz sem naredil 29.10.2007, imel pa sem 43 ur. Pa ne, da bi bil štorast ampak sem si izpita tako zelo želel, da sem ga šel delat že 5 mesecev pred rojstnim dnevom. Skratka na vožnji je šlo vse mogoče malenkosti narobe, a je ratalo. Prejšnji dan je imel en moj sošolec žurko na dolenjskem in se čudim, da mi je kljub temu uspelo. Ko sem se zvečer prvič usedel v očetovo Carismo in zapeljal v Gornji Grad sem mislil, da sedim v raketi (proti podhranjeno sesutemu Peugeotu 206 hdi). Sem pa bil eden zadnjih učencev svojega inštruktorja, ker se je nato prestavil na izpitni center v Domžale
the_red je napisal/-a:Moj je imel okrog 315.000, a se je JASNO kazala utrujenostSklopka tresla nekje 8 po richterju, moči nobene (Na Avtocesti od domžal proti LJ sem ravno dobil nekaj čez 130, pa sem moral zaviti dol
). Pač avtoček je že počasi odslužil svoj namen
hejho je napisal/-a:the_red je napisal/-a:Moj je imel okrog 315.000, a se je JASNO kazala utrujenostSklopka tresla nekje 8 po richterju, moči nobene (Na Avtocesti od domžal proti LJ sem ravno dobil nekaj čez 130, pa sem moral zaviti dol
). Pač avtoček je že počasi odslužil svoj namen
Torej našega čaka še kar dolgo življenje, saj ima šele 70.000 km. Verjetno bi pa šel tudi do 400.000
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov