tisto da so dovoljeni ni problem...to vem

kupil sem rabljeno preko bolhe...prodajalec pač založil papirjein jih ni...
okulistika je napisal/-a:V Kopru se nahaja trgovina v kateri sme kupil radar detektor cobro 9445 plačal sem jo 200eur.,
Detektor je odličen. Ima 14 band kar pomeni da zaznava 14 različnih tehnologij merjenja (za razliko od ostalih radarjev zazna tudi nove radarje).
zkomac je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima pa me sledeče, Ali se v sloveniji uporabljajo radarji K-band, sedaj sem izključil k band
slatncan je napisal/-a:lp, mene pa zanima sledeče, za dober dnar sm dobo cobro xrs 9950...zaj me pa zanima če rabim kake papirje o ustreznosti za škife?al ni potrebno ničesar?ker nisem nič dobil poleg.
lp
AudiQUATTRO je napisal/-a:No mene pa zanima ali ima gdo takosno zadevo ki je v spodnjem linku in ali se to izplaca kupit ..... ali je dober nakup ali pa kaj drugega priporocate![]()
http://www.bolha.com/oglas383198790/lov ... ler-pro-78
lp/hvala
tumbl je napisal/-a:razmišljam o nakupu:
telih dveh zadev in me zanima če ima kdo kaj izkušenj s tem, se da in kje, dobiti ceneje?
[/url]
viljuska33 je napisal/-a:kaj pa za ta novi sistem provida? a ga detektor zazna?...kr provida nej bi bla samo snemanje vozila in nej bi "posredno" določil tvojo hitrost...se prav računajo tvojo oddaljenost itd in na koncu nej bi zračunal tvojo hitrost..neki u tem smislu sm slišu -preveč kompliciran zame :P
zkomac je napisal/-a:J
KAJ PA K-BAND, DELUJE V SLOVENIJI?? OBSTAJA KAKA STRAN Z VSEMI FREKVENCAMI V SLOVENIJI??
zkomac je napisal/-a:KATEREGA PA IMAŠ?? Ugasni k-band / prodajalec mi je rekel da v sloveniji ne dela noben radar na k-band, tako naj bi mu rekli na policiji.
X-Hair je napisal/-a:
Provida ne meri tvoje hitrosti, ampak hitrost provide avtomobila. In s tem ko te snema, ti določijo eno povprečno hitrost na določenem odseku.
HaMzO je napisal/-a:jz poznam en najbolji radar detektor in tudi najbolj učinkovit
imenuje se: lahka noga
nism dubu že dolg kake kazni, ker vedno počas vozim![]()
sašo5 je napisal/-a:samo v tej "točki" te popravim (za ostalo nimam pojma) ....ja, to kar si napisal drži za provide na Hrvaškem, dočim naše izmerijo tvojo hitrost(merijo pa seveda tudi "same sebe")
zkomac je napisal/-a:Zaenkrat meni deluje ta cobra super, vendar ni mi ratalo na leteti še na nobeden radar, okulistka, kako mpa tebi deluje omenjena ˇmašincaˇ?
zkomac je napisal/-a:sedaj sem izključil k band
zkomac je napisal/-a:drugače pa hvala za odgovor, kakor sem zasledil na sloveniji in hrvaški ni radarja z x in k band
X-Hair je napisal/-a:Uporabljajo se izključno samo frekvence K-band
zkomac je napisal/-a:Zaenkrat mi moj detektor deluje solidno, ni mi še piskal na nobena vrata, niti radarja še nisem ujel.
zkomac je napisal/-a:Ja, samo kakor vem k-banda ni še, ampak ste verjetno imeli prav cobra 9445 če vključiš k band piska čisto na vse, ko pa je bla laserska pištola je bil pa tiho (in tudi pritisnil je na petelina)
Menat bo treba detektor na malo višji rang, mogoče whistler pro 78.
Prodajalec mi je rekel da je kriva šipa pri opel zafiri (2008) , ampak ko smo klicali oplov servis so rekli da je normalna kot pri ostalih avtomobilih, ampak ni problem šipa ampak detektor . (aa šipa je tonirana samo na stopnjo 1)
Potem sem pa klical v smrjene trgovino z detektorji so mi pa svetovali whistlerja, pravjo da ga imajo oni in da jim lepo deluje.
Ima 3 načine filtriranja , tako da ni toliko lažnih alarmov.
Ima kdo omenjenega whistlerja?
X-Hair je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:samo v tej "točki" te popravim (za ostalo nimam pojma) ....ja, to kar si napisal drži za provide na Hrvaškem, dočim naše izmerijo tvojo hitrost(merijo pa seveda tudi "same sebe")
Hm...jaz te razumem kot da naša provida meri tvojo hitrost. Ampak kako je meri če se že sama premika. Obstaja tak sistemVsekakor more merit sebe in zaradi tega more voziti za tabo določen čas, da lahko pove povprečno na določenem odseku. Neki se ne razumeva se mi zdi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov