WILLIAMSCAR je napisal/-a:turbo mel sem petko turbo in to dve pa se nikakor ne mora kosat z puntotu ker je to že oltajmer!
lenivec je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:neyo ti pišeš samo o nekih menjalnikih se pravi da ima punto edini kiks menjalnik honda ima pa veliko več takih kiksov! zato ne pametuj
Da ti ne začnem naštevat o crkavanju elektronike![]()
no povej mi en kiks od honde pametnjakovič
Evo ti jih par pametnjakovic. Moje izkusnje z Hondo Civic l. 03.Ready? V glavnem luc za pogonjske motnje se ze 3x przgala in benza kurlo k svina, ter menjal se lambdo. Potem ze 2x obrabljeni diski, mislm halo avto je star mal vec k leto. Ter da ne govorim o mnenjalniku, rabs po par poskusov, da ga v rikverc spravis. Zadnji brisalec skripa k svina. Jebes to, itak so buce.
Sicer pa nikol nisem zato to povedal, da govorim kok Honda sux, sam halo prvi stik z Hondo, ki sem jo kdaj mel in vtis v kurcu. Bom jz raj kr na moji Alfi ostal.
si ti ziher da si to mel hondo, da nisi fiata vozo?
WILLIAMSCAR je napisal/-a:kil ne pametuj nobedn ni bil tok zjeban kot so tvoja jetra! petka je oltajmer
killah bee je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:kil ne pametuj nobedn ni bil tok zjeban kot so tvoja jetra! petka je oltajmer
LOL,moja jetra zdej pojejo lepo pesmico in zgleda bojo še dolg, pa R5 GT turbo ni oldtimer,mogoče turbo 2, si mal pomešal ta dva avtomobila,ji manjka drgač še ene 5-6 let da bo oldis
,
pa glede jetr,ne vem ker avto je bil razbit že ,tvoj al moj,ker avto ima več originalnih delov gor ,tvoj al moj,pa kako veš da moja jetra ne grejo nikamor ,si mogoče že sprobal![]()
PRVO:Jest sem v krogu kolegov probu it z Puntom GT in Hondo Civic VTI 6. gen.,samo ne bom nič več pisal kaj je bilo,tako da ne moreš govorit da nek avto ne gre nikamor,če ga še nisi videl,
kot DRUGO: jest se ne hvalim kolk moj avtoleti kot nekateri tukaj,med njimi tud ti,
Rek pravi: Tiha voda bregove dere in un pes ki laja,ne grize![]()
Zdej se pa umikam iz te bedne debate.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov