Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 8:44 pm

ma itak zdnjič sem vido ko je eden italijanske pice v hondi raznašal!

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Če maj 05, 2005 8:44 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:turbo mel sem petko turbo in to dve pa se nikakor ne mora kosat z puntotu ker je to že oltajmer!

A sam dve...
Avto je starina sam če bi joh naredl z računalnikom, pol punto ne bi mel nič za praskat, tko da je itak to brezveze.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 8:45 pm

lenivec a bo padla 12 stran

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Če maj 05, 2005 8:47 pm

lenivec je napisal/-a:more :)
sam malo še fali :)

iTAK DA BO!!! :P
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 8:47 pm

glih zdej bo!
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 8:49 pm

ha ha ha ti si pravi dek
ALONSO CAR

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Če maj 05, 2005 8:50 pm

zIHER SO ŠLI AVSPUH LAGRI!!! :D
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Če maj 05, 2005 8:50 pm

ej zemo pica, jest sm to vidu an, blo je se 100 folka okol, sj ne recem da je punto krs, sam vti ga poscije pa toj to an...je pa res da honda nardi tok konov brez turbine k jih fiat mal mn z turbino ;) uglavnem gt rula, sam cez vti jo pa ni, sam kaj k so PREdrage!! ;)
NI vec tdija....

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če maj 05, 2005 8:51 pm

lenivec je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:
WILLIAMSCAR je napisal/-a:neyo ti pišeš samo o nekih menjalnikih se pravi da ima punto edini kiks menjalnik honda ima pa veliko več takih kiksov! zato ne pametuj

Da ti ne začnem naštevat o crkavanju elektronike :D

no povej mi en kiks od honde pametnjakovič :-P

Evo ti jih par pametnjakovic. Moje izkusnje z Hondo Civic l. 03. :) Ready? V glavnem luc za pogonjske motnje se ze 3x przgala in benza kurlo k svina, ter menjal se lambdo. Potem ze 2x obrabljeni diski, mislm halo avto je star mal vec k leto. Ter da ne govorim o mnenjalniku, rabs po par poskusov, da ga v rikverc spravis. Zadnji brisalec skripa k svina. Jebes to, itak so buce. :) Sicer pa nikol nisem zato to povedal, da govorim kok Honda sux, sam halo prvi stik z Hondo, ki sem jo kdaj mel in vtis v kurcu. Bom jz raj kr na moji Alfi ostal.

si ti ziher da si to mel hondo, da nisi fiata vozo?

ja verjetn so prodal tm sam obliko civica, vse je blo pa sigurno FIAT! ni šans, da je to honda. drgac pa serviserji so smeh, jao sm pozabu sm kje je ze un serviser pri celju, k prbije ja to pa se sm zato zgudi, ker anglezi se ne znajo tako dobro delat.:D Drgac pa moj point je v tem, da k slism od hondasev kako se nic ne kvar mi rata slabo, ne vem zakaj je pol s to tok blema. Pa tud ce kdo hoce dokaz, lahk dam sliko in probam se racune dobit, ce cte. :) Sam pac bom mogu od picke mt tezit, da jih bo dala. hehe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če maj 05, 2005 8:53 pm

crazi je napisal/-a:zIHER SO ŠLI AVSPUH LAGRI!!! :D

pa bat zajla, pa kompresija je s cilindra stekla :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če maj 05, 2005 8:54 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:kil ne pametuj nobedn ni bil tok zjeban kot so tvoja jetra! petka je oltajmer

LOL,moja jetra zdej pojejo lepo pesmico in zgleda bojo še dolg, pa R5 GT turbo ni oldtimer,mogoče turbo 2, si mal pomešal ta dva avtomobila ;) ,ji manjka drgač še ene 5-6 let da bo oldis ;) ,

pa glede jetr,ne vem ker avto je bil razbit že ,tvoj al moj,ker avto ima več originalnih delov gor ,tvoj al moj,pa kako veš da moja jetra ne grejo nikamor ,si mogoče že sprobal ;)

PRVO:Jest sem v krogu kolegov probu it z Puntom GT in Hondo Civic VTI 6. gen.,samo ne bom nič več pisal kaj je bilo,tako da ne moreš govorit da nek avto ne gre nikamor,če ga še nisi videl ;) ,

kot DRUGO: jest se ne hvalim kolk moj avtoleti kot nekateri tukaj,med njimi tud ti,

Rek pravi: Tiha voda bregove dere in un pes ki laja,ne grize :!:

Zdej se pa umikam iz te bedne debate.
Slika

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 8:55 pm

Makz kako naj ti še razložim da Honda nima za burek GT-ju Ti kupi Puntota pridi do mene ga bomo malo lepo poštimali in ma ne ujame te nobena Honda VTI DOHC VTEC. pa čeprav ma vse to!

Poslušaj ti nas Fiatovce! To pa da so predrage je pa res ampak ne razumem zakaj so tolk drage!

malo prej je tud napisu en kolega da so fiatovci naredili Puntota 1.6 16 v Z 180 konji in ne kot honde s 160konji.

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 8:58 pm

killah bee je napisal/-a:
WILLIAMSCAR je napisal/-a:kil ne pametuj nobedn ni bil tok zjeban kot so tvoja jetra! petka je oltajmer

LOL,moja jetra zdej pojejo lepo pesmico in zgleda bojo še dolg, pa R5 GT turbo ni oldtimer,mogoče turbo 2, si mal pomešal ta dva avtomobila ;) ,ji manjka drgač še ene 5-6 let da bo oldis ;) ,

pa glede jetr,ne vem ker avto je bil razbit že ,tvoj al moj,ker avto ima več originalnih delov gor ,tvoj al moj,pa kako veš da moja jetra ne grejo nikamor ,si mogoče že sprobal ;)

PRVO:Jest sem v krogu kolegov probu it z Puntom GT in Hondo Civic VTI 6. gen.,samo ne bom nič več pisal kaj je bilo,tako da ne moreš govorit da nek avto ne gre nikamor,če ga še nisi videl ;) ,

kot DRUGO: jest se ne hvalim kolk moj avtoleti kot nekateri tukaj,med njimi tud ti,

Rek pravi: Tiha voda bregove dere in un pes ki laja,ne grize :!:

Zdej se pa umikam iz te bedne debate.

Aja pa še neki puntoti gtji so letniki 94 te Honde pa so tudi malo novejše ane ti s starejšim avtom počš nove tudi to je nek uspeh

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če maj 05, 2005 9:00 pm

Počakimo mi tudi sedaj Novega Puntota GT-ja pa bomo pol vidli .

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Če maj 05, 2005 9:00 pm

Evo 12 stran pada....ravnokar :P

Upsss...se en post fali...dejte fantje...
...ima se - može se, nema se - folira se...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov