Debate, ki niso vezane na ostala področja...

jurijprodnik
Nov uporabnik

Re: Izkušnje z avtoodpad feštajn

Napisal/-a jurijprodnik Pe dec 21, 2012 8:31 am

meni se zdi ta odpad čist korekten, edino pač malo specifičen je odnos, ki pa je značilen tudi za velik drugih avtoodpadov oz. mehanikov; tudi drugod je treba čakat oz. se naročit teden naprej. Da se pa cena nič ne gliha, je lahko tudi ok-takoj veš, npr. že po telefonu, kje si.

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Pe dec 21, 2012 10:43 am

jurijprodnik je napisal/-a:meni se zdi ta odpad čist korekten, edino pač malo specifičen je odnos, ki pa je značilen tudi za velik drugih avtoodpadov oz. mehanikov; tudi drugod je treba čakat oz. se naročit teden naprej. Da se pa cena nič ne gliha, je lahko tudi ok-takoj veš, npr. že po telefonu, kje si.

A si tam zaposlen al pa kakšna žlahta?! :shock:

jurijprodnik
Nov uporabnik

Napisal/-a jurijprodnik Pe dec 21, 2012 11:22 am

ne, nisem tam zaposlen in nisem žlahta, še zemljepisno nisem blizu ... :-) sem pa videl nekej malega sveta, okusil nekaj različnih služb in bil na nekaj avtoodpadih in avtomehanikih po SLO ... zato se mi osebno zdi tam korektno-ker ne gre za avtosalon, ampak za avtoodpad...

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Pe dec 21, 2012 2:24 pm

jurijprodnik je napisal/-a:ne, nisem tam zaposlen in nisem žlahta, še zemljepisno nisem blizu ... :-) sem pa videl nekej malega sveta, okusil nekaj različnih služb in bil na nekaj avtoodpadih in avtomehanikih po SLO ... zato se mi osebno zdi tam korektno-ker ne gre za avtosalon, ampak za avtoodpad...

100 eur na odpadu velja enako kot 100 eur v salonu, vsaj pri meni je tako. Sej mi ne da zastonj.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe dec 21, 2012 5:16 pm

11 strani objav, več kot 50000 ogledov in 1 zadovoljni kupec...res je ta odpad vrhunsko podjetje....NOT!
sploh ne bom pisal kaj se je zgodilo meni, ker so si zgodbe podobne, vem samo, da za isti denar in predvsem, s spoštovanjem, dobim taisti del v avstriji...zato hodim gor :)
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe dec 21, 2012 5:47 pm

Jz ne grem tja pa ce ma samo on. Rajs kupim novo kukr od njega. Enkrat sem klical pa nikoli vec. Tam se nisem bil, niti ne bom sel pa ce morm po kos v nemcijo.

Marjan Kastelic
Nov uporabnik

Napisal/-a Marjan Kastelic Sr jul 31, 2013 10:09 am

V začetku junija 2013 sem poklical lastnika avtoodpada Feštajn in vprašal ali imajo cevi za klimo za Citroena. Povedal je da imajo in naj naročilo pošljem preko SMS sporočila na njegovo številko. Skratka vse sva se dogovorila. Ker naročenega blaga nisem dobil, me je preusmeril na drugo tel. številko, se je z menoj naprej pogovarjala neka ženska in mi zatrjevala, da so naročeno blago poslali na moj naslov. Na pošti o tem niso vedeli nič. Potem mi je pričela govoriti, da ni bil pravi naslov in da je paket prišel nazaj. Na moje vztrajanje da potrebujem cevi, ker brez klime ne morem na dopust, mi je zagotovila, da so paket ponovno poslali. Ker paketa spet ni bilo, sem ponovno klical nazaj,... tako je poteklo 25 dni, ko mi je Feštajn povedal, da oni cevi nimajo, da jih bo pa dobil od kolega. Potem mi je rekel, da jih je dobil, da pa ne ve točno če bodo prave, ter da ga naj pokliče moj mehanik da se bosta uskladila, potem se mi več ni hotel oglašati,... in tako sem ostal brez cevi in se bom na morej peljal brez njih. V kolikor bi mi takoj povedal, da jih nima, bi jih poiskal nekje drugje.

Ne nasedajte na njegove besede.

več nečednosti o delovanju tega avtoodpada si lahko pogledate na forumu alfistov

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Sr jul 31, 2013 11:05 am

Tale je res blesav človk. Naročiš, pa čakaš ko tele, na koncu sploh ne dobiš dela!

Uporabniški avatar
bedolin
Novinec

Napisal/-a bedolin Sr jul 31, 2013 11:38 am

Naročilo? A zdaj ima že "spletno trgovino"?

Hahaha, še osebno če greš k njemu ne dobiš prave stvari, kaj šele po pošti. Čudno da ni našel kakšne cevi od Yugo-ta in poslal na naslov po povzetju. :DDD

In ljudje dejansko naročujejo pri njem?

Smešno, nič drugega :lol:

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Sr jul 31, 2013 3:39 pm

Čudi me da kljub vsem nategom, ljudje še kar hodijo k njemu...

rnisan
Novinec

Napisal/-a rnisan Sr jul 31, 2013 7:28 pm

Prva izkušnja z njim je bila pozitivna. Avtodvigalka za Opel Vectro B (original Opel, kot nova, lepo v tistem pakiranju) za 5 ali 10€. Poklical po telefonu, rekel da ima in povedal ceno. Prišel k njemu, jo je vzel iz prtljažnika druge Vectre in mi jo dal ter se držal dogovora glede cene.

Druga izkušnja pa je malo drugačna, ko sem potreboval šobe za to isto vectro B 1.6 16V. Po telefonu mi je trdil, da jih ima. Sem ga večkrat klical, da mi potrdi, ker jih nikjer drugje nisem našel (razen nove original - drage kot žafran) in mi je bilo sumljivo. Samozavestno mi je zatrjeval, da jih ima in da naj pridem, cena za vse 4 40€. No, ko sem prišel, je pokazal neko mašino in rekel, da naj jih pogledam in snamem. No, mašina je bila menda od vectre A in šobe niso pasale. Od takrat me ni videl (zaradi odnosa).

Verjetno je OK za kakšne no-brainer dele (dvigalke, sedeže, zvočnike, cela vrata npr.). Za kaj bolj specifičnega pa mu ne zaupam več, ker se mi ni za brezveze vozit do njega. Je pa v obeh primerih bil daleč najcenejši, to mu moram priznati.

Uporabniški avatar
mercedes s
Nov uporabnik

Napisal/-a mercedes s Sr nov 27, 2013 7:12 pm

Nikoli več ga ne obiščem! Kupim vztrajnik, ki je po njegovih besedah odličen. Odnesem mehaniku, ta ga zmontira, ropota še hujše kot moj. Drugi dan odnesem nazaj, in kaj se zgodi? Šefa ni mogoče dobiti, pa samo on lahko vrne denar. Pri njem sem bil ob 9 zjutraj, denar pa dobil ob 16 uri. Cel dan sem zabil v prazno pri njem. Za svoj denar pa sem se ves ta čas kregal in kregal. Od 9 do 14 ure sem čakal pred delavnico. Kličem ga vsakih 40 minut in mi pravi da naj počakam še 15 minut, da on takoj pride. Ob 14 uri se je očetu snel jermen, ga pokliče in nadere. Ta naju napoti na izvoz Žalec, da naj ga počakava na parkirišču takoj za izvozom in da on pride čez 5 minut. Čakam več kot pol ure, tip laže da bo vsak čas prišel. Na koncu mi reče, da me je iskal in me ni našel in da je odšel nekam drugam. Napoti me v Celje v eno firmo. Pridem tja, vrata zaklenjena. Spet kličem in reče pojdi na drug naslov. Odidem tja in čakam spet celo večnost da mi je neka ženska dala denar. Polom ...
Mercedes S-class W140

murkoslavko
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a murkoslavko Sr jul 09, 2014 10:07 pm

Počasi mi je že smešno, koliko ljudi ta tip nategne.
Celi forumi so polni objav, raja pa kar naprej rine k njemu.

Bo treba malo TEDNIK in RTVslo k njemu poslat.
Tip je legenda , kapo dol.
Prometa 900.000€, dobička 10.000€.
HAHaHa, jaz ne morem več, bom počil.

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe Če jul 10, 2014 8:23 am

murkoslavko je napisal/-a:Počasi mi je že smešno, koliko ljudi ta tip nategne.

zato pa ima ferrarija ;)

Uporabniški avatar
LeQuack
Novinec

Napisal/-a LeQuack Če jul 10, 2014 9:23 am

murkoslavko je napisal/-a:Počasi mi je že smešno, koliko ljudi ta tip nategne.

Saj ljudje tudi še vedno kupujejo uvožene dizle z magičnimi kilometri pri preprodajalcih, čeprav že prej vedo da se bodo nategnili. Včasih je volja ovčarstva premočna.

Dr. MadMan
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr. MadMan Če jul 10, 2014 9:37 am

Ma kaj televizijo, naj raje dacarji preverijo koliko utaji davkarije. Bil sem cel dan pri njem in čakal na del vmes je prodal vsaj 15 različnih delov in ni izdal tudi enga računa.

dennisCe
Novinec

Napisal/-a dennisCe Če jul 10, 2014 9:45 am

Dr. MadMan je napisal/-a:Ma kaj televizijo, naj raje dacarji preverijo koliko utaji davkarije. Bil sem cel dan pri njem in čakal na del vmes je prodal vsaj 15 različnih delov in ni izdal tudi enga računa.

ne samo to.. tudi inšpektorji za okolje nič ne naredijo! Strogo prepovedano je po travnikih in vodovarstvenem območju imeti avtomobile. Mislim, da je tam vse skupi podkupljeno.

murkoslavko
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a murkoslavko Če jul 10, 2014 10:43 am

Mislim da je nek Feštajnov žlahtnik načelnik na policiji: "Primer zaključen, inšpektor spi naprej."

Kaj mislite zakaj je pred policijo na vsaki prometni nesreči?

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če jul 10, 2014 12:10 pm

murkoslavko je napisal/-a:Mislim da je nek Feštajnov žlahtnik načelnik na policiji: "Primer zaključen, inšpektor spi naprej."

Kaj mislite zakaj je pred policijo na vsaki prometni nesreči?

ja seveda, on že pred nesrečo čaka na kraju :)
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Al_Capone
Novinec

Napisal/-a Al_Capone Če jul 10, 2014 12:18 pm

Enkrat sem bil pr Feštajnu in je bilo da ne rečem vse OK....Poklical sem, dejal da ima del, ko sem pa prišel, me je edino zmotilo, da sem dolgo čakal, nobeden se mi ni posvetil, ko je pa prišel šef, mi je dal ključe od avta in dejal v stilu: postrezi si sam... :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov