BBoss je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Zakaj vsi to ljudskost dobesedno prevajate pa se jo tako zelo trudite negirat? Sej nihče ne trdi da je golf najcenejši v svoji klasi, lol.
Ej nisem jaz začel... pejt poste nazaj prebirat, kje so začel nabijat o "poceni" Meganu in Golfu in dragi Mazdi
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Ker se tolk gibamo okrog cene in kolk vsi trdite, da je recimo Mazda dražja in da je cenovno neprimerljiva z Golfom, sem se šel prepričat in izenačit opremo.
Vzel sem Mazdo 6 (5vrat) CD 140KM s 6.-stopenjskim ročnim menjalnikom in opremo GTA.
Cena 27.990€
Kovinska barva 490€
Nadgradnja na full webasto z daljincem 800€
SKUPAJ 29.280€
Golf 2.0 TDI (5vrat) 140KM in 6 st. ročni menjalnik z opremo Highline
Cena 22.250€
da izenačim opremo z Mazdo je potrebno dodati še:
Kovinska barva 460€
4 vrata + elektrika zadaj 460€
18" alu kolesa + trše podvozje 878€
senzorji za tlak v gumah 53€
zatemnjena stekla zadaj 272€
usnje na sedežih + ogrevanje sedežev 2.184€
biksenon z nastavitvijo višine in čiščenjem luči 1.240€
avt. vklop luči, senzor za dež, avt. zatemnitev ogledala 356€
zadnji bočni airbagi 305€
webasto z daljincem 1.447€
climatronic - dvopodročna 199€
izmenjevalnik CD-jev + 8 zvočnikov 410€
bluetooth za prostoročno telefoniranje 475€
SKUPAJ 30.989€
Pri isti opremi je Golf torej dražji od Mazde 6 za skoraj 2.000€... Tolk o tem kolk kej stane in kolk je Golf "ljudski", da sploh ne govorimo, da je razred nižje od Mazde šest.
lancia hf je napisal/-a:Glede na to, da imajo/imamo toliko čez WV za povedat, je samo zaradi tega ker je kar res ko so nekateri pisali, da za veliko denarja dobiš kar malo opreme proti drugim znamkam. Saj je kolega ko je kupil Polota letnik 2000 bi moral doplačati še takratnih 25 000 tolarjev za lučko v pritljhažnikuPri vseh drugih avtomobilih je to že samoumevno da jo ima. Glede pokvarljivosti je pa najbolši dokaz ravno ta forum, saj imajo največ vprašanja zaradi težav ravno lastniki WV
Andraz3d je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Glede na to, da imajo/imamo toliko čez WV za povedat, je samo zaradi tega ker je kar res ko so nekateri pisali, da za veliko denarja dobiš kar malo opreme proti drugim znamkam. Saj je kolega ko je kupil Polota letnik 2000 bi moral doplačati še takratnih 25 000 tolarjev za lučko v pritljhažnikuPri vseh drugih avtomobilih je to že samoumevno da jo ima. Glede pokvarljivosti je pa najbolši dokaz ravno ta forum, saj imajo največ vprašanja zaradi težav ravno lastniki WV
še en kolegar. In še en analitik.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:adis ne samo zmeraj ene in iste opozarjat na kartone pa nevemkaj!
velikokrat sem te opozoril pa nisi ukrepal.
sašo5 je napisal/-a:kaj pa je to "STFU"
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov