burka je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:Mi smo sli predlani na morje z dvemi otroki z accentom, ki je bil NABITO poln!
Lani pa smo sli isti štirje z R traficom, ki je mimogrede še podaljšan in glej ga zlomka. Bil je NABITO poln!
Obakrat pa smo počeli iste stvari, enako smo bili oblečene(beri čisti), šli obakrat na isti kraj in še bi lahko našteval... Naj vsak sam pogrunta zakaj je tako...
Sicer je dobršen del teme star, vendar bi bilo prvo na mestu, da si večina pogleda kake rezultate crash testov, megane, clio sta višje od premnogega karavana, terenca in podobnega.
Sam sem otroke vozil v 15 let starem avtu, celo 4 smo se kdaj peljali v kombiju, ki ima 3 sedeze, ce smo sli kam dlje, sem si pa sposodil od tasce puntota, da smo zadostili zakonu...
Zdaj, ko sta večja, oba že v šoli pa smo mami kupili Scenica, ata (jaz) pa sem si kupil Jeepa! In to Granda!
Pa ne zaradi otrok, ampak zato, ker si ga zdaj lahko privoščim!
Gledam zdaj in prej svoje kolege, ki imajo majhne otroke. Pa predlagamo, da gremo v kino in na pico, pa slišiš miljardo izgovorov zakaj ne bi šli (razen takrat, ko jasno poveš, da bos ti vse častil).
Itak ti je pa jasno, da so zapufani prek vseh meja, ampak pomembno je, da imajo nov in velik avto! J*** tako zivljenje, ko ne moreš zaradi avta otroku kupit sladoleda, ko si ga zazeli.
"mama, mami, lej sladoled... jaz bi sladoled"
"ne Miha, mamica nima dinarčkov"
Fuj in fej!
Če imaš otroka rad, a bos peljal gledat za novo leto lučke in mu kupil balon, poleti na morju "v mesto" na stante in mu kupil kako igracko za par 10 kun, da bo imel spomin, na poti na avtocestnem počivališču sok, kljub temu, da je 20 centov drazji... In še bi lahko našteval!
Zame kretensko razmisljanje več kot 80% staršev...
Da ne omenim se tega, kako so starši tečni in obremenjeni, ker imajo zaradi prezadolženosti probleme in se kregajo, namesto, da bi se tiste dve minuti, ko imajo cas posvetili otroku!
Tema je o avtomobilih in prosim ne tu zdaj kakšnih moralcev, da so revni, ker ni sluzb, prezadolženi zaradi kredita za hišo, itd... Govorim o povprecni druzini, ki zaslozi slaba dva jurja na mesec od tega pa ima lesinga 800 za avto... Če ma pa še poleg puf za stanovanje potem pa itaq brez komentarja, ker zame je to ze skoraj kaznivo, ker ogrozajo eksistenco otrok (in sebe seveda).
Evo, prelepo napisana realna zgodba današnjega življenja
Ravno zdaj lahko pogledam skozi okno, pa ti začnem naštevat avtomobile parkirane pred blokom:
307 2.0hdi, passat 2.0tdi, cordoba 1.9tdi...poleg stoji pa moja bela petka
grem 3x na leto na dopust, plačujem si faks,doma pomagam še pri tekočih stroških, pa še to vse ker so me od malega učili da se stegnem toliko, kolikor je "kouter" dolg![]()
glede prtljage pa mislim da nas velika večina kar pretirava
Malo off.Nisi v eni temi govoril,da si imel VelSatisa 3.0dci...kar dolg "kouter"