kurent je napisal/-a:Ja tile krožni so včasih nočna mora ko ne veš če drugi poznajo pravila. Običajno grem kar po zunanji liniji tudi do 3. izhoda. Po notranji pa bi moral gledati mrtvi kot in paziti na pešca na prehodu? Ne hvala.
Mah v Velenju je tut en tak krožni pač dvo pasovni in je dejansko premali za manevriranje po njem. Se postaviš v znotranji pas hočeš it pa 3 izhod ven si ravno 1 sekundo na notranjem pasu, ko se moreš pa že postavit na zunanjega. Vmes pa 2 izhoda še. Mislim v Velenju je res malo butasto narejen krožni. Ko sem delal izpit mi ga ni bilo potrebno upoštevat, ker so imeli tak dogovor, ko sem pa opravil izpit je pa 2 mesca po tem že veljalo to. Uglavnim živi obup.
Imamo pa v Mozirju še tudi en tak zelo lep krožni promet, ko ga ne moreš obvozit, brez da bi zapeljal na on hribček.
Če bi bila res takšna postavitev v temu mini rondoju, bi tak zdržala ravno 1 dan

Pa ne zato ko bi ukradli, ampak zato ko bi podrli. Aja pa drugače sem ga sam poskušal zmanevrirat z Meganom. Sej sprednji del gre, samo z zadnjo gumo povoziš hrib. Prihajal sem pa iz smeri trga.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)