denis,mag. je napisal/-a:ameriških škatel se vsak, ki ima vsaj malo ekon. izobrazbe na daleč izogne.
Res nimam ekonomske izobrazbe, pojma nimam o tem. Ne računam porabe in tudi ceno za liter bencina ne poznam (ravno prejšni teden me je v Hamburgu nek domačin spraševal kakšna je cena bencina v Slo, pa mu nisem znal točno odgovoriti

). Tudi za pivo ali kavo mi je vseeno koliko stane, bar ali lokal ocenim po tem kakšno ponudbo, glasbo in program imajo in ne po tem za koliko centov cenejši pir imajo od sesednjega lokala. Ne znam z denarjem in se ne sekiram, če spraznim račun zato, ker sem se dobro imel. Je pa zato moje življenje bolj zabavno in manj stresno! Raje živim za trenutek, kot pa stalno preračunavam kaj, kje, koliko...lahko pojem, popijem, kupim, porabim...
Je pa res, da nisem obseden z materialnimi dobrinami zato tudi nimam kreditov in mi ostane denar za vse moje "neumnosti".
denis,mag. je napisal/-a:Zmogljivosti vs poraba je najbolj problematičen vidik teh vozil. Da ne govorim o varnosti itd.
Škoda besed na to temo.
Še posebej je škoda tvojih besed. Ker tak strokovnjak, kot si ti, se lahko hitro razburi, če ima opravka z nevednežem, kot sem jaz. Preveč tipkanja in razburjanja pa vpliva na večjo porabo energije in potem boš moral več pojesti in popiti, to je pa že nepredvidljiv strošek in ti lahko podre računico za ta mesec!