Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Re: Zima 2010/11

Napisal/-a Lumpy_ Sr dec 22, 2010 3:22 pm

BBoss je napisal/-a:Evo Lumpy, včeri je bil vrhniški klanec spet poln tvojih kolegov, ki so bili razmetani po cesti, kot bi jih vihar premetal. Me zanima kdo bo spet kriv, da so obtičali? Vozniki osebnih vozil? Darsovci? Policisti? Mogoče Vlačič al pa Kresalova? Mogoče pa arhitekti, da je tam tak klanec?

Kaj je BBoss? Ti grem jaz v nos slučajno z mojo službo? Moji kolegi firmski so še vsi zaenkrat na cesti in ne ob cesti. Ostala golazen z gladialkami pa mene na zanima.
Krivi so si pa sami. :D Vesel zdaj?
Jaz pa te sigurno nebom oviral, ker sem za letos svoje naredil in sem že 2 tedna dela prost. Ne skrbi. =P

Patrik_A3 je napisal/-a:šmrkavca bi pretepo pa obe roki zlomo

Raketo bi mu v rit pikno pa prižgal, da mu malo po zvoncih zažvižga pa zagreje :twisted: :mrgreen: :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr dec 22, 2010 5:17 pm

Lumpy_ je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Evo Lumpy, včeri je bil vrhniški klanec spet poln tvojih kolegov, ki so bili razmetani po cesti, kot bi jih vihar premetal. Me zanima kdo bo spet kriv, da so obtičali? Vozniki osebnih vozil? Darsovci? Policisti? Mogoče Vlačič al pa Kresalova? Mogoče pa arhitekti, da je tam tak klanec?

Kaj je BBoss? Ti grem jaz v nos slučajno z mojo službo? Moji kolegi firmski so še vsi zaenkrat na cesti in ne ob cesti. Ostala golazen z gladialkami pa mene na zanima.
Krivi so si pa sami. :D Vesel zdaj?
Jaz pa te sigurno nebom oviral, ker sem za letos svoje naredil in sem že 2 tedna dela prost. Ne skrbi. =P

Ti osebno čist nič, mi gre pa splošno mnenje kamionarskega lobija in predsednika sekcije za promet pri obrtni zbornici Andreja Klobase, ki pač klobasa naokoli kako je vedno vse drugo krivo samo avtoprevozniki nikoli. Pa brez zgovarjanja naši-tuji, ker med obtičalimi so bile tudi domače tablice. Mi je pa všeč, da tolk daš na dobro obutev kamiona in bi si želel (pa mislim, da še marsikdo), da bi se tudi ostali avtoprevozniki tako obnašali. :tomidelej:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr dec 22, 2010 5:18 pm

Lumpy_ je napisal/-a:...........................

ne razburjaj se prijatelj, ampak raje povej kje se skrivaš :D :?: prideš kaj v naše konce :?: cifro še verjetno imaš, torej :arrow: :pivo

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr dec 22, 2010 5:35 pm

BBoss, ti dam prav. ;) Marsikdo se pritožuje, sam pa ne naredi nič. Dobro, se lahko zgodi, da te presenetijo na poti slabe razmere pa te zabriše ob cesto malo na parking ampak dostikrat šoferji brezglavo rinejo nekam.

@Sašo, ja veš da še mam cifro =P Samo na eno pivo se mi ne splača hodit dol, pol treba si vzet cel večer za tako akcijo :lol: Spat pa tak vem, kam it če zadeve pobegnejo z vajeti :mrgreen: . Takrat sem bil zadovoljen tam v gostišču s sobo in vsem ostalim, ko sem s šleparom bil doli. :-P

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr dec 22, 2010 9:55 pm

Lumpy_ je napisal/-a:BBoss, ti dam prav. ;) Marsikdo se pritožuje, sam pa ne naredi nič. Dobro, se lahko zgodi, da te presenetijo na poti slabe razmere pa te zabriše ob cesto malo na parking ampak dostikrat šoferji brezglavo rinejo nekam.

Ma to je to - če veš, da imaš dobre gume greš, oziroma ko veš, da so gume slabe pač počakaš ne pa za vsako ceno v klanc pa kot, da ne bi ob vsakem sneženju tam obstalo desetine kamionov.

Sej veš kako pravijo, idiiot je tisti, ki venomer ponavlja isto napako v upanju, da bo končno izzid drugačen. ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 23, 2010 10:28 am

Toti pregovor bi se jaz mogo držat pri ženskah :twisted: :lol: Pa me skoz po glavi vdari pol, ker grem vedno nazaj na led :cry :8
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov