Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

rosonero
Novinec

Re: Cepci na cesti

Napisal/-a rosonero So dec 11, 2010 9:35 pm

RENO911 je napisal/-a:Že v vsaki drugi temi, ko se pogovarjate o porabah 4,5 do 4,8, včasih 4,9 l/100km, mi postane slabo, ko pa vas gledam na cesti, ko pazite, da pri speljevanju obrati ne gredo preko 1500, mi spet postane slabo. Seveda dosti prehitevam, in ko se ne bo izšlo, bom seveda vsega kriv jaz, najglasnejši pa bo tisti, ki preko 1500 obratov ne pelje, ker škrtica špara nafto in mu je vseeno za vse, ki vozijo za njim. Pomembno je da on (samo on) prevozi zeleno, da prečka križišče, da prišpara 50 centov. Pomembno je, da po avtocesti pelje avto 90-110 km/h in pomembno je, da ga zadnje 3 km pred domom pelje pod nizkimi obrati in primerno ohladi, preden ga parkira pred hišo, kljub temu da je te 3 km za njim kolona.

Zaradi takšnih s porabo 4,5 l/100km se zgodi večina prometnih nesreč. Človeka znervirajo in prehiteva, čeprav gre na knap.

Očitno se daš hitro znervirat.....

Bo treba včasih malce še kdaj svojo pot prej splanirat pa se temu primerno prej na pot odpravit.

Ah to pa ne, jst pridem do tja kamor sem namejen v običajno X minutah ....to že ja ko je ura 12, ob konicah( zjutraj in popoldne ) pa se tistemu X-su, prišteje še en Y, tedaj pa natanejo težave....

Problem nastane ker pri tem izničevanju/ zmanjševanju Y žal nekdo drug nastrada, ki ima ponavad samo to smolo da je bil ob napačnem času na napčnem kraju...za nesrečo pa vse pa bo itak krivo vse drugo, le poskus zniževanja/izničevanja Y-na ne...
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So dec 11, 2010 10:07 pm

rosonero je napisal/-a:

Bo treba včasih malce še kdaj svojo pot prej splanirat pa se temu primerno prej na pot odpravit.

Ah to pa ne, jst pridem do tja kamor sem namejen v običajno X minutah ....to že ja ko je ura 12, ob konicah( zjutraj in popoldne ) pa se tistemu X-su, prišteje še en Y, tedaj pa natanejo težave....

Problem nastane ker pri tem izničevanju/ zmanjševanju Y žal nekdo drug nastrada, ki ima ponavad samo to smolo da je bil ob napačnem času na napčnem kraju...za nesrečo pa vse pa bo itak krivo vse drugo, le poskus zniževanja/izničevanja Y-na ne...

Hja sej, če se nebi na cesti pojavljali ti drekači in seratorji ter bi folk vozil normalno tega Y sploh nikol ne bi bilo ali pa zelo poredko. Sicer pa brez veze, karkoli že hočmo povedat tisti, ki radi vozimo normalno hitro v okviru omejitev in ne bistveno pod, seratorji pač razumejo kot napad na njihovo integriteto kvazi varnega mečkača. :(

In ja seveda, da so mečkači zadovoljni moramo biti vsi ostali na cesti namesto ene ure dnevno raje uro in pol ali dve... bemti je problem, če je ego zarukan, sam da majo prav pa da lahko jebejo folk v glavo s svojim drekanjem in da se lahko igrajo šerife, žugajo s prsti, mahajo in se trkajo po glavi pa si šel mimo samo z dovoljenimi 130km/h medtem, ko on pri 80km/h s čist belimi členki stiska volan in si misli, joj kolk je nevarno, kolk divjajo, še počasnej moram, da bo ja še bolj varno. :huh:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 10:16 pm

BBoss je napisal/-a:
rosonero je napisal/-a:

Hja sej, če se nebi na cesti pojavljali ti drekači in seratorji ter bi folk vozil normalno tega Y sploh nikol ne bi bilo ali pa zelo poredko. Sicer pa brez veze, karkoli že hočmo povedat tisti, ki radi vozimo normalno hitro v okviru omejitev in ne bistveno pod, seratorji pač razumejo kot napad na njihovo integriteto kvazi varnega mečkača. :(

In ja seveda, da so mečkači zadovoljni moramo biti vsi ostali na cesti namesto ene ure dnevno raje uro in pol ali dve... bemti je problem, če je ego zarukan, sam da majo prav pa da lahko jebejo folk v glavo s svojim drekanjem in da se lahko igrajo šerife, žugajo s prsti, mahajo in se trkajo po glavi pa si šel mimo samo z dovoljenimi 130km/h medtem, ko on pri 80km/h s čist belimi členki stiska volan in si misli, joj kolk je nevarno, kolk divjajo, še počasnej moram, da bo ja še bolj varno. :huh:

Podpis pod tole
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So dec 11, 2010 10:22 pm

BBoss: Drugi podpis pod tole, bolj natančnega bistva nisi mogel napisat.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
FoxTer
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a FoxTer So dec 11, 2010 10:42 pm

X3 BBoss
sam tisto z belimi členki...polepšal si mi večer :lol: :mrgreen: =P
My dream: Ford Mustang Shelby GT500

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal So dec 11, 2010 10:50 pm

zajbel je napisal/-a:
RENO911 je napisal/-a:Zaradi takšnih s porabo 4,5 l/100km se zgodi večina prometnih nesreč. Človeka znervirajo in prehiteva, čeprav gre na knap.

To ni res. Tak, ki ga vsaka malenkost znervira, naj vzame Persen ali pa naj gre k psihiatru. Ali pa naj se ne usede za volan. In zaradi takih neuravnovešenih ljudi se dogajajo nesreče, ne pa zaradi tistih, ki imajo nizko porabo.

Mene znervira, če posameznik vozi 40-50km/h po lokalni cesti, kjer je omejitev 90km/h zato ker se takrat vozim celih 10 km v drugi ali tretji prestavi kot največji b****r na tem planetu. Zadnjič se mi je to zgodilo ko je bilo 2cm snega na travniku zraven ceste. Prehiteti ga pa nisem mogel zaradi nasproti vozečih vozil (vsi iz šihta). In verjemi da pri tem pomaga samo kolo, ki bi prišel prav v takem primeru. Bi lahko šli trije v knap brez problema.
Se vidmo ko se zagledamo.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne dec 12, 2010 12:01 am

Torej bistvo nesreče pri Grosupljem so bila vozila, ki so se čisto ustavila? Pa je za to kakšen dokaz?

Sicer pa moje izkušnje glede megle. Vozim se vsako nedeljo iz MB proti rodni dolenjski. Dostikrat je megla v okolišu LJ - Kočevje. Sploh nad Pijavo gorico se prične kar gosta, včasih. No in naj opišem podobno zgodbo za vsako nedeljo skoraj enako. Vozim se ( zgodba še pred meglo) od rudnika, čez Lavrico in Škofljico. Omejitev je 50km/h. Vozim se 55km/h. Vozim se z nekaj metri prednosti pred vozili za menoj, nakar se vozilo prilepi za menoj, nato še vsi ostali za njim in sem jaz tisto tele, ki dela ubistvu kolono. Zakaj delam kolono? Zato ker nisem tisti, ki se prilepi za ritko tistemu pred mano, ki je mogoče 500m pred menoj? Zato ker vmes lahko kdo skoči na cesto ( in mejdun da se mi je to ze tudi zgodilo, predvsem opiti 'sprehajalci') in vmes je lahko tudi policija, ki je ze dostikrat bla in vozniki sploh niso blendali. Pa mi ni mar če blendajo ali ne, vozim vedno 50-55km/h. Dostikrat so me kakšni tisti nemečkači, ali kako jim vi rečete tudi prehiteli, v naselju seveda. Tudi blendali in tudi mahali, vendar nevem čemu. No pot me pripelje nad pijavo gorico, kjer se vozila premešajo med seboj in imamo vsi kar nekaj metrov vmes prostora, vsaj ponavadi je tako. Vozim 90km/h. Nakar pade megla, zmanjšam na 70km/h, včasih tudi 60km/h, zaradi slabe vidljivosti. Vsa tista vozila, se gnetejo in gnetejo, en za drugim. Kot da rabijo vodiča in nakar sem spet jaz tisti vodič. Če bom šel 100km/h čez meglo, bojo šli tudi oni. In za tisto čez naselje je isto. Slišal sem sošolca na faksu, kako pripoveduje kako rad vidi da je pred njim kak hiter, da lahko hitro vozi in da tisti pred njim faše kake policaje. In realna zgodba ni daleč od tega. Nekateri ljudje, taki kot sem jaz, mi je bolj pomembno življenje, punca, sreča in strpnost, kot pa neko dokazovanje na cestah. Raje greva 10min prej od doma in se voziva po AC 100km/h, pa tudi če zamujava, moja vožnja ni drugačna ( jaz za izgovore rečem da sva kar lepo zaspala, in ne tiščim nekomu za ritjo, ker se pač meni mudi), ob prijetni glasbi, ob manjši porabi, manjšem osnazevanju ( malo je treba tudi na generacije naprej gledat, kajti če nebi tisti pred nami, se danes niti vozili nebi, vsaj tako je moje mišlenje), smehu in v miru. Prehitim tovornjake ( če je kdo za menoj ali se približuje z 130km/h +, če ne z enako hitrostjo 100km/h, nato se umaknem na vozni pas.) Me pa znervira varnostna razdalja.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne dec 12, 2010 1:30 am

Gosic je napisal/-a:Torej bistvo nesreče pri Grosupljem so bila vozila, ki so se čisto ustavila? Pa je za to kakšen dokaz?

Sicer pa moje izkušnje glede megle. Vozim se vsako nedeljo iz MB proti rodni dolenjski. Dostikrat je megla v okolišu LJ - Kočevje. Sploh nad Pijavo gorico se prične kar gosta, včasih. No in naj opišem podobno zgodbo za vsako nedeljo skoraj enako. Vozim se ( zgodba še pred meglo) od rudnika, čez Lavrico in Škofljico. Omejitev je 50km/h. Vozim se 55km/h. Vozim se z nekaj metri prednosti pred vozili za menoj, nakar se vozilo prilepi za menoj, nato še vsi ostali za njim in sem jaz tisto tele, ki dela ubistvu kolono. Zakaj delam kolono? Zato ker nisem tisti, ki se prilepi za ritko tistemu pred mano, ki je mogoče 500m pred menoj? Zato ker vmes lahko kdo skoči na cesto ( in mejdun da se mi je to ze tudi zgodilo, predvsem opiti 'sprehajalci') in vmes je lahko tudi policija, ki je ze dostikrat bla in vozniki sploh niso blendali. Pa mi ni mar če blendajo ali ne, vozim vedno 50-55km/h. Dostikrat so me kakšni tisti nemečkači, ali kako jim vi rečete tudi prehiteli, v naselju seveda. Tudi blendali in tudi mahali, vendar nevem čemu. No pot me pripelje nad pijavo gorico, kjer se vozila premešajo med seboj in imamo vsi kar nekaj metrov vmes prostora, vsaj ponavadi je tako. Vozim 90km/h. Nakar pade megla, zmanjšam na 70km/h, včasih tudi 60km/h, zaradi slabe vidljivosti. Vsa tista vozila, se gnetejo in gnetejo, en za drugim. Kot da rabijo vodiča in nakar sem spet jaz tisti vodič. Če bom šel 100km/h čez meglo, bojo šli tudi oni. In za tisto čez naselje je isto. Slišal sem sošolca na faksu, kako pripoveduje kako rad vidi da je pred njim kak hiter, da lahko hitro vozi in da tisti pred njim faše kake policaje. In realna zgodba ni daleč od tega. Nekateri ljudje, taki kot sem jaz, mi je bolj pomembno življenje, punca, sreča in strpnost, kot pa neko dokazovanje na cestah. Raje greva 10min prej od doma in se voziva po AC 100km/h, pa tudi če zamujava, moja vožnja ni drugačna ( jaz za izgovore rečem da sva kar lepo zaspala, in ne tiščim nekomu za ritjo, ker se pač meni mudi), ob prijetni glasbi, ob manjši porabi, manjšem osnazevanju ( malo je treba tudi na generacije naprej gledat, kajti če nebi tisti pred nami, se danes niti vozili nebi, vsaj tako je moje mišlenje), smehu in v miru. Prehitim tovornjake ( če je kdo za menoj ali se približuje z 130km/h +, če ne z enako hitrostjo 100km/h, nato se umaknem na vozni pas.) Me pa znervira varnostna razdalja.

Hja ne vem Gosič, kaj pa ti misliš? Teta je sama razlagala novinarjem, da ni nič videla in se je ustavla pol je pa čakala dokler ni začal pokat. To so njene besede in ne vem zakaj bi podvomil v njih oziroma zakaj misliš, da se je lagala. :huh:

Za drugi del tvojega prispevka pa ne bom komentiral, ker sem že, čeprav ne vem od kod nekaterim take grozne izkušnje, ko se vozijo za maksimalno dovoljeno hitrostjo - drugač pa kar tako naprej, saj veš kako gre tista: "madonca je danes kolona, še dobro, da sem prvi". =P

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne dec 12, 2010 3:53 am

BBoss je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:Torej bistvo nesreče pri Grosupljem so bila vozila, ki so se čisto ustavila? Pa je za to kakšen dokaz?

Hja ne vem Gosič, kaj pa ti misliš? Teta je sama razlagala novinarjem, da ni nič videla in se je ustavla pol je pa čakala dokler ni začal pokat. To so njene besede in ne vem zakaj bi podvomil v njih oziroma zakaj misliš, da se je lagala. :huh:

Za drugi del tvojega prispevka pa ne bom komentiral, ker sem že, čeprav ne vem od kod nekaterim take grozne izkušnje, ko se vozijo za maksimalno dovoljeno hitrostjo - drugač pa kar tako naprej, saj veš kako gre tista: "madonca je danes kolona, še dobro, da sem prvi". =P

fant je vsaj odkrit in lepo pove kako vozi in se ne vtika v vožnjo drugih kot šerif. :D
ja na žalost je blo v grosupljem nekako tako.. mislim, da pa je bila proglašena neprilagojena hitrost kot glavni vzrok nesreče. :huh:

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero Ne dec 12, 2010 9:39 am

BBoss je napisal/-a:

Zadnje čase se vozim ob uri konice na cesti med laškim in celjem ( za tiste ki ne poznajo od laškega skoraj do celja se da peljat 90, je omejitev samo pri košnici 60 in na polulah 50 -tam je pa itek že celje) pa je zanimvo kaj se dogaja na teh dobrih 13 km. Vse in svašta....

Kolona se večinoma vozi nekje 80 -100 večinoma bolj 100 ( se pa tud včasih najdejo tud mečkai ki gredo 70 vseskozi do celja -ne glede an omejitve na košnici in polulah ), pa se še vedno najdejo pacienti ki ogrožajo sebe in druge z prehitevanjem v škarje; ironija pa je da potem z takim pacientom stojim skupaj na semaforju pri vojašnici v cellju...

@gosič : lepo povedano.....
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Ne dec 12, 2010 10:26 am

Gosič je lepo izpostavil tudi vodiče na cesti. Dostikrat je tisti zadaj bližje prvemu, ker tako lahko vozi enako hitro kot tisti spredaj, sicer bi vozil počasneje. Seveda to v megli ni najbolj fajn, sploh če so kakšne meglenke v igri. Tisti spredaj že itak nič ne vidi, potem pa ga še slepi tisti zadaj in še kdo zadaj.

V bistvu pa eni in isti zagovarjate prekrškarje na cesti na račun svojih užitkov.

Uporabniški avatar
lil indian
Nov uporabnik

Napisal/-a lil indian Ne dec 12, 2010 12:13 pm

Ampak to, da gre človek zarad enga počasneža pred sabo prehitevat v škarje, češ ker je živčn in itak "ni on kriv", v bistvu je on tle žrtev (?????), to pa je največja nebuloza kar jih je! Mislim če ti gre tok na živce en tak, ga pa zrin s ceste, če nimaš živcev ga prenašat (čeprav si ti tisti, ki bi te mogu nekdo k pameti spravt), ne pa da greš ogrožat ostale, ki niso v tej situaciji POPOLNOMA NIČ KRIVI. Pa kaki ljudje to delajo??? Še v uni temi o nesrečah je tista nesreča s Koroške, nedolgo nazaj, ko je zarad takga norca umru en človek, še ne 30 let star. Take vrste ljudje pa niso več zgolj cepci na cesti, to so potencialni morilci! Pa kaj vam je res čist vseen za ostale?! Sej tud js sm kdaj živčna za kakšnim počasnežem, pa, priznam, se jezim sama pr seb, ampak da bi šla kej takga delat, mi pa na kraj pameti ne pade!
To je res žalostno ... se še spomnim, ene 10 let nazaj, je zarad praktično iste situacije nič kriva umrla ena ženska, ki smo jo poznal, doma je pa mela 2 leti starga sina. :? To je tk grozno, da si sploh ne morm predstavljat.
Najhujš od vsega pa je, da so ljudje tak brezbrižni. Briga njih, če ubijejo mamo 2-letnega otroka. Al pa otroka samega. Briga jih. Al pa nimajo tok možganov, da bi se sploh zavedli, da lahk njihovo nespametno ravnanje privede do česa takega.
ho paura di cadere, ma voglia di volare ...

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Ne dec 12, 2010 12:23 pm

lil indian je napisal/-a:Ampak to, da gre človek zarad enga počasneža pred sabo prehitevat v škarje, češ ker je živčn in itak "ni on kriv", v bistvu je on tle žrtev (?????), to pa je največja nebuloza kar jih je! Mislim če ti gre tok na živce en tak, ga pa zrin s ceste, če nimaš živcev ga prenašat (čeprav si ti tisti, ki bi te mogu nekdo k pameti spravt), ne pa da greš ogrožat ostale, ki niso v tej situaciji POPOLNOMA NIČ KRIVI. Pa kaki ljudje to delajo??? Še v uni temi o nesrečah je tista nesreča s Koroške, nedolgo nazaj, ko je zarad takga norca umru en človek, še ne 30 let star. Take vrste ljudje pa niso več zgolj cepci na cesti, to so potencialni morilci! Pa kaj vam je res čist vseen za ostale?! Sej tud js sm kdaj živčna za kakšnim počasnežem, pa, priznam, se jezim sama pr seb, ampak da bi šla kej takga delat, mi pa na kraj pameti ne pade!
To je res žalostno ... se še spomnim, ene 10 let nazaj, je zarad praktično iste situacije nič kriva umrla ena ženska, ki smo jo poznal, doma je pa mela 2 leti starga sina. :? To je tk grozno, da si sploh ne morm predstavljat.
Najhujš od vsega pa je, da so ljudje tak brezbrižni. Briga njih, če ubijejo mamo 2-letnega otroka. Al pa otroka samega. Briga jih. Al pa nimajo tok možganov, da bi se sploh zavedli, da lahk njihovo nespametno ravnanje privede do česa takega.

Zelo zelo dobro zapisano.

Glede tega poznam enega iz Knežaka, ki je ravno tako ubil eno žensko. In sedaj še vedno divja tam okoli in mu je vse ravno.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne dec 12, 2010 2:02 pm

BBoss je napisal/-a:Hja sej, če se nebi na cesti pojavljali ti drekači in seratorji ter bi folk vozil normalno tega Y sploh nikol ne bi bilo ali pa zelo poredko. Sicer pa brez veze, karkoli že hočmo povedat tisti, ki radi vozimo normalno hitro v okviru omejitev in ne bistveno pod, seratorji pač razumejo kot napad na njihovo integriteto kvazi varnega mečkača. :(

Amen!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne dec 12, 2010 2:07 pm

Teh nekaj zadnjih komentarjev mi je končno dalo razlago zakaj je toliko gneče in zastojev na cestah. Če bi meli same Gosiče in bi vsak puščal 500m to pomeni, da bi od Ljubljane, do Kočevja (cca 50km) bilo lahko istočasno le 100 avtomobilov. V primeru, da se pušča 25-50m varnostne v koloni pa jih je lahko istočasno kar 1000-2000 avtomobilov se pravi "samo" 10-20x več - malenkost a ne Gosič in podobni. :roll:

Pa dejmo še mal matematike, da bo še bolj zabavno: med 15-16 uro v Lj štarta 2000 avtov proti Kočevju, povprečna hitrost vožnje do Kočevja naj bo 80kmh.

1.) Če bi bili vsi Gosiči s 500m varnostne razdalje bi to pomenil, da bi cesta v eni uri pogoltnila le 163 avtomobilov, kar pomeni, da bi zadnji 2.000. prišel na vrsto šele čez cca 12 ur!!!!!!!!

2.) Če bi vsi vozili z varnostno med 25-50m pa jih cesta požre med 1.500 in 3.000 v eni uri. Ker smo rekli, da je teh 2.000 vozil razporejenih v roku ene ure pomeni, da nihče ne bo čakal nič ali pa maksimalno 10 minut.

Ker hvala bogu niso vsi Gosiči ampak je recimo le vsak deseti kar pomeni, da taka cesta požre torej vsaj 750 avtov na uro, kar pomeni da 2.000 voznik čaka 45minut oziroma bo za toliko daljši skupni čas poti do Kočevja. In ker sreča nekateri ne morajo gledati teh Gosičev pred seboj jih prehitijo in tako pomagajo pri zmanjševanju gneče in zmanjšujejo čas skupne vožnje VSEM in ne samo samim sebi.

Upam, dragi mečkači oziroma tisti, ki aplavdirate tistim, ki iz meni neznanega razloga puščajo pol kilometra lufta med vozili, da zdaj razumete zakaj prihaja do gneče in da ste glavni vzrok zanje. Poleg tega povzročate pogoje, da se nekateri spravijo prehitevat, ker se drugače sploh ne bi. Povzročate splošno nervozo pri vseh voznikih in ne samo pri tistih najbolj živčnih. Poglobite se vase in premislite a res delate prav, vzemite vašim otrokom, nečakom, mlajšim bratom avtomobilčke in jih postavite v vrsto in preverite ali ima BBoss prav ali ne.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne dec 12, 2010 2:15 pm

Konstruktivnost debate se ne meri po količini pretiravanja! :roll: :evil:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne dec 12, 2010 2:30 pm

esem je napisal/-a:Konstruktivnost debate se ne meri po količini pretiravanja! :roll: :evil:

Včasih je treba zapretiravat, da eni dobijo občutek kaj delajo. Sam ponavadi grem dalje, pa če un maha, blenda trobi. Se nasmehnem in nadaljujem svoj "samomorilski pohod" ( kot eni označujejo vožnjo na gornji meji dovoljenega ) Se je pa že zgodilo, da sem ga vozil nekaj km po ovinkastih cestah zelo počasi. Vem. Neumno, in sem se spustil na njegov nivo. Ampak enim je treba pokazat, da ne delaj tega kar nebi rad, da drugi delajo tebi, ker se očitno tega ne zavejo.

Sedaj se pa čudi in se smej, kaj boš vse prebral da dela X-Hair po cestah, ko sem imenil, da sem 1x enemu pokazal, ker se očitno ni zavedal kaj dela, oz. je bilo zgolj jebanje v glavo.
SlikaSlika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne dec 12, 2010 2:33 pm

Sepravi po BBoss-ovi teoriji, so dovoljene hitrosti brezveze. Danes je očitno kul, kdor si na cesti več upa in kdor bolj izziva. Po tvoji teoriji so zakoni brezveze, in tudi so, če že sami policaji vozijo pijani po cesti. In državljani nimajo reda, ker z redom nihče ne upravlja. Po tvoji teoriji bi moral v megli voziti normalno 90km/h oz ne, 100km/h + kljub temu da bi vozil čez njo na pamet oz na blef. Upam da boš kdaj kako srno zbil, ker jaz sem jo že, vendar sem zaradi previdnosti naredil nič škode, le povišal utrip.(le podru sem jo, ko je skočila čez) Ko te bo nekaj doletelo boš morda dojel, ampak tudi to težko. Poznam človeka, ki je v svojem avtu ubil lastno dekle zaradi hitrosti in se človek ni spremenil nič. Zakaj? Zato ker je danes ubiti človeka kot zajca, ali mačka, ki ga zbiješ na cesti. In da še eno zgodbico povem, taki BBosovci, kako vozijo. Recimo pri hitrosti 100km/h vozim za vozilom, imama varnostne razdalje približno 40m, sepravi nekaj dolžine avtomobilov( pa to se mi tudi redno dogaja), z vozilom voziva enako, enako brzino imava, nakar se najde Bbosovc, ki me prehiti, da je on vmes, vozi tistemu pred menoj za ritjo in pridobil je kaj? Zmanjšal je varnostno razdaljo in začel ob živce spravljati naslednjega. In to me prehiti samo zaradi tega, ker ne vozim za tistimov vozilom natanko 54cm.

Seveda je to sarkazm. Ampak vsak ima svoj način vožnje. Zaradi mene naj vozijo ljudje 160km/h. Jaz bom samo 1 krat na mesec, da malo saje prepucam,na AC. Skratka, kar tebi ni všeč, verjetno tudi drugim nebi bilo. Tega je premalo, ampak je samo en egoizem.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne dec 12, 2010 2:59 pm

Gosic je napisal/-a:Sepravi po BBoss-ovi teoriji, so dovoljene hitrosti brezveze. Danes je očitno kul, kdor si na cesti več upa in kdor bolj izziva. Po tvoji teoriji so zakoni brezveze, in tudi so, če že sami policaji vozijo pijani po cesti.

BBoss je napisal/-a:In ja seveda, da so mečkači zadovoljni moramo biti vsi ostali na cesti namesto ene ure dnevno raje uro in pol ali dve... bemti je problem, če je ego zarukan, sam da majo prav pa da lahko jebejo folk v glavo s svojim drekanjem in da se lahko igrajo šerife, žugajo s prsti, mahajo in se trkajo po glavi pa si šel mimo samo z dovoljenimi 130km/h medtem, ko on pri 80km/h s čist belimi členki stiska volan in si misli, joj kolk je nevarno, kolk divjajo, še počasnej moram, da bo ja še bolj varno. :huh:

Ni omenjal ne divjanja, ne objestnega vedenja, on piše samo o eni zmerni dinamiki v mejah OMEJITVE Ampak, vi mečkači..........preberi še 1x post napisan včeraj ob 22.07.

Cela burleska :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne dec 12, 2010 3:11 pm

Pa kako ste lahko tako omejeni v svojem razmišljanju? Za nekatere očitno ni drugega kot norci in počasnele. Nobeno pretiravanje ni dobro, niti pretirane varnostne razdalje in premajhne hitrosti, niti obratno. Največja neumnost je pa izgovarjanje na omejitve, kot da jih je NASA 10 let preračunavala kot optimalno hitrost na vseh odsekih, največji ravnini s široko cesto, kot tudi na ozki ovinkasti cesti z jamami in to za vse možne avtomobile z vsemi možnimi gumami! :bow Hitrosti (v nekih razumnih mejah) ob pravilni in pametni vožnji v praksi ne pomenijo skoraj nič razlike za splošno varnost.

BBos je zelo dobro in jedrnato opisal stanje!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov