lp
zajbel je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:Motorist se ni ustavil in PIKA. Nevem kako ti morem odebeliti in narisat to piko da boš razumel.
Kako to da sam osebno po toliko letih motoriranja, kar nekaj desettisoč kilometrov prevoženih več kot ta pubec, sem se jaz vedno znal ustavit policistu. Pa me nikoli ni rabil lovit, tako nisem ne sebe ne policista spravil v kočljiv položaj, kjer bi staknil jaz ali on kakršnekoli poškdobe oz. bi bilo policistovo dejanje zaradi mojih dejanj, zunaj njegovih pooblastil.
Lahka pametuješ kolikor češ ampak policist ni popolnoma nič kriv in mu osebno dam 10000% podporo, da se je pravilno odločil za lov na ubežnika.
Kako za vraga je lahko njegovo ravnanje zaradi tvojih dejanj zunaj njegovih pooblastil?To so ljudje, ki nosijo orožje, imajo pogosto pogoje nekoga hudo poškodovat (ali ubit), imajo v določenih primerih pravico vozit "mimo predpisov" in tebi je vseeno, če so sposobni ohranit vsaj približno mirno kri in ravnat v skladu s svojimi pooblastili in navodili, ki jih dobijo? Dejansko podpiraš, da policisti jemljejo zakon v svoje roke?
Lovljenje nekoga, ki pobegne, je povsem v skladu s pooblastili policista. Ne vem, kaj ti ni jasno.
BBoss je napisal/-a:Hmm nekaj podobnega kako policija lovi tud po kolovozih in travnikih pa nimajo terenskih vozil
http://www.youtube.com/watch?v=atBxyQ53 ... ure=fvwrel
MacTron je napisal/-a:Hamdija, zaupaj nam nekaj. Cisto na zacetku pred tem "hollywoodskim" lovom, kako da nimas toliko samospostovanja oz. kako, da nisi imel tolko odlocitve kot si jo imel, ko si se zavestno odlocil zbezat ali se prej se voziti z motorjem brez izpita, daj nam razlozi. Nam je jasno po rubriki mali oglasi, da ces cimprej odplacati dolg, vendar, ce gremo v skrajnosti bi bil ta dolg se pred begom in ob morebitni trezni odlocitvi "bemtis, zaj... sem se..." mocno nizji, zato se ne izgovarjaj na Texas Jesenic in da bi te morali pocakati doma. Razcleni in razlozi svojo zgodbo... in ne, to ni normalno (zagovarjaj svoja dejstva PRED tem dejanjem).
Daljsi posnetek je tukaj: http://vimeo.com/40719544 sicer si pa to ze (predvidevam) da videl v zivo v providinem vozilu.
Komarček je napisal/-a:Poba ima dober šiht, namreč odplačal je/oz mora 40 kazni + še to za 5 jurjev...
Courage™ je napisal/-a:Hahahahhahahahahahaha pa daj kaj res nisi mogo pobegnit policistom v Avtu ?
TrijoAdijo je napisal/-a:Nekje, pri enem uporabniku tega foruma, sem v podpisu zasledil nekaj podobnega:
"Vsi konji se izničijo, če za volanom sedi osel"![]()
weasel je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=fuNRl0sX5qk&feature=player_embedded
Kaj bi bilo pri nas, če bi bila taka situacija?
weasel je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=fuNRl0sX5qk&feature=player_embedded
Kaj bi bilo pri nas, če bi bila taka situacija?
~toMmy~ je napisal/-a:zajbel je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:Motorist se ni ustavil in PIKA. Nevem kako ti morem odebeliti in narisat to piko da boš razumel.
Kako to da sam osebno po toliko letih motoriranja, kar nekaj desettisoč kilometrov prevoženih več kot ta pubec, sem se jaz vedno znal ustavit policistu. Pa me nikoli ni rabil lovit, tako nisem ne sebe ne policista spravil v kočljiv položaj, kjer bi staknil jaz ali on kakršnekoli poškdobe oz. bi bilo policistovo dejanje zaradi mojih dejanj, zunaj njegovih pooblastil.
Lahka pametuješ kolikor češ ampak policist ni popolnoma nič kriv in mu osebno dam 10000% podporo, da se je pravilno odločil za lov na ubežnika.
Kako za vraga je lahko njegovo ravnanje zaradi tvojih dejanj zunaj njegovih pooblastil?To so ljudje, ki nosijo orožje, imajo pogosto pogoje nekoga hudo poškodovat (ali ubit), imajo v določenih primerih pravico vozit "mimo predpisov" in tebi je vseeno, če so sposobni ohranit vsaj približno mirno kri in ravnat v skladu s svojimi pooblastili in navodili, ki jih dobijo? Dejansko podpiraš, da policisti jemljejo zakon v svoje roke?
Lovljenje nekoga, ki pobegne, je povsem v skladu s pooblastili policista. Ne vem, kaj ti ni jasno.
1. A še en s težavami pri razumevanju? Daj se ne delaj neumnega, pa preberi še enkrat, o čem sem tukaj pisal, celo pozneje sem še enkrat razložil za takšne, ki radi obračate besede!![]()
2. Tvoja izjava (oz. odgovor na neobstoječo trditev) je tako posplošena, da je groza. Približno tako domiselna, kot da bi prehitevanje v škarjice čez dvojno polno črto opravičeval z izjavo "Prehitevanje počasi vozečega vozila je dovoljeno. Ne vem, kaj ti ni jasno."! Mislim kapo dol!
zany je napisal/-a:Malo si bom sposodil temo, ker se mi odpiranje nove ne zdi smiselno.
Kolega se je zjutraj peljal v službo in ker je zamujal je prehiteval na polni črti. Že ko je bil nekaj časa v službi sta ga obiskala modra prijatelja in mu povedala, da ga je opazil njun kolega(torej policist vendar ne v času službe), ki se je takrat ravno odpravljal v službo in jima sporočil, da je avto registrske xy naredil ta prekršek. In zdaj me zanima če ti lahko policist napiše kazen ne da bi na lastne oči videl prekršek?
zany je napisal/-a:Malo si bom sposodil temo, ker se mi odpiranje nove ne zdi smiselno.
Kolega se je zjutraj peljal v službo in ker je zamujal je prehiteval na polni črti. Že ko je bil nekaj časa v službi sta ga obiskala modra prijatelja in mu povedala, da ga je opazil njun kolega(torej policist vendar ne v času službe), ki se je takrat ravno odpravljal v službo in jima sporočil, da je avto registrske xy naredil ta prekršek. In zdaj me zanima če ti lahko policist napiše kazen ne da bi na lastne oči videl prekršek?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov