Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Kraj: Jesenice

Re: Delo naše policije

Napisal/-a Hamdija Po jun 11, 2012 7:16 pm

v naši prelepi sloveniji se pa res neda uživat :) .. glede TRR so se že vsedl :) .. pa kaj nej zdej :D

lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jun 11, 2012 9:04 pm

zajbel je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
Vikking je napisal/-a:Motorist se ni ustavil in PIKA. Nevem kako ti morem odebeliti in narisat to piko da boš razumel.

Kako to da sam osebno po toliko letih motoriranja, kar nekaj desettisoč kilometrov prevoženih več kot ta pubec, sem se jaz vedno znal ustavit policistu. Pa me nikoli ni rabil lovit, tako nisem ne sebe ne policista spravil v kočljiv položaj, kjer bi staknil jaz ali on kakršnekoli poškdobe oz. bi bilo policistovo dejanje zaradi mojih dejanj, zunaj njegovih pooblastil.

Lahka pametuješ kolikor češ ampak policist ni popolnoma nič kriv in mu osebno dam 10000% podporo, da se je pravilno odločil za lov na ubežnika.

Kako za vraga je lahko njegovo ravnanje zaradi tvojih dejanj zunaj njegovih pooblastil? :roll: To so ljudje, ki nosijo orožje, imajo pogosto pogoje nekoga hudo poškodovat (ali ubit), imajo v določenih primerih pravico vozit "mimo predpisov" in tebi je vseeno, če so sposobni ohranit vsaj približno mirno kri in ravnat v skladu s svojimi pooblastili in navodili, ki jih dobijo? Dejansko podpiraš, da policisti jemljejo zakon v svoje roke? :shock:

Lovljenje nekoga, ki pobegne, je povsem v skladu s pooblastili policista. Ne vem, kaj ti ni jasno.

1. A še en s težavami pri razumevanju? Daj se ne delaj neumnega, pa preberi še enkrat, o čem sem tukaj pisal, celo pozneje sem še enkrat razložil za takšne, ki radi obračate besede! ;)

2. Tvoja izjava (oz. odgovor na neobstoječo trditev) je tako posplošena, da je groza. Približno tako domiselna, kot da bi prehitevanje v škarjice čez dvojno polno črto opravičeval z izjavo "Prehitevanje počasi vozečega vozila je dovoljeno. Ne vem, kaj ti ni jasno."! Mislim kapo dol! :bow
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 11, 2012 11:34 pm

Hamdija, zaupaj nam nekaj. Cisto na zacetku pred tem "hollywoodskim" lovom, kako da nimas toliko samospostovanja oz. kako, da nisi imel tolko odlocitve kot si jo imel, ko si se zavestno odlocil zbezat ali se prej se voziti z motorjem brez izpita, daj nam razlozi. Nam je jasno po rubriki mali oglasi, da ces cimprej odplacati dolg, vendar, ce gremo v skrajnosti bi bil ta dolg se pred begom in ob morebitni trezni odlocitvi "bemtis, zaj... sem se..." mocno nizji, zato se ne izgovarjaj na Texas Jesenic in da bi te morali pocakati doma. Razcleni in razlozi svojo zgodbo... in ne, to ni normalno (zagovarjaj svoja dejstva PRED tem dejanjem).

Daljsi posnetek je tukaj: http://vimeo.com/40719544 sicer si pa to ze (predvidevam) da videl v zivo v providinem vozilu.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Komarček To jun 12, 2012 12:10 am

Poba ima dober šiht, namreč odplačal je/oz mora 40 kazni + še to za 5 jurjev... ;)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To jun 12, 2012 12:32 am

Hmm nekaj podobnega kako policija lovi tud po kolovozih in travnikih pa nimajo terenskih vozil

http://www.youtube.com/watch?v=atBxyQ53 ... ure=fvwrel

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To jun 12, 2012 6:22 am

BBoss je napisal/-a:Hmm nekaj podobnega kako policija lovi tud po kolovozih in travnikih pa nimajo terenskih vozil

http://www.youtube.com/watch?v=atBxyQ53 ... ure=fvwrel

Ampak človek, tu lovijo z bullet proof Crown Victorio ne pa s Škodo, ki ji vožnja po njivi odtrga karter :lol: ;)

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Napisal/-a Hamdija To jun 12, 2012 10:07 am

MacTron je napisal/-a:Hamdija, zaupaj nam nekaj. Cisto na zacetku pred tem "hollywoodskim" lovom, kako da nimas toliko samospostovanja oz. kako, da nisi imel tolko odlocitve kot si jo imel, ko si se zavestno odlocil zbezat ali se prej se voziti z motorjem brez izpita, daj nam razlozi. Nam je jasno po rubriki mali oglasi, da ces cimprej odplacati dolg, vendar, ce gremo v skrajnosti bi bil ta dolg se pred begom in ob morebitni trezni odlocitvi "bemtis, zaj... sem se..." mocno nizji, zato se ne izgovarjaj na Texas Jesenic in da bi te morali pocakati doma. Razcleni in razlozi svojo zgodbo... in ne, to ni normalno (zagovarjaj svoja dejstva PRED tem dejanjem).

Daljsi posnetek je tukaj: http://vimeo.com/40719544 sicer si pa to ze (predvidevam) da videl v zivo v providinem vozilu.

hmm..tko bom reku..za vožnjo sem se odloču iz čistga mira..nevem zakaj?..pač hotu sm se vozt in sm se šu..jest dobr vem kva sm naredu in se tega tud držim..

od tega posnetka manjka še dolg odlomek posnetka :) .. pa itak nima veze to ..

Komarček je napisal/-a:Poba ima dober šiht, namreč odplačal je/oz mora 40 kazni + še to za 5 jurjev... ;)

mislim da jih ti neboš plačov :) .. tko da se nimaš prov nič sekirat za mene ;)

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 13, 2012 8:51 am

Hahahahhahahahahahaha pa daj kaj res nisi mogo pobegnit policistom v Avtu ? :D
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Sr jun 13, 2012 9:13 am

živci so ga izdali :)

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr jun 13, 2012 9:37 am

Courage™ je napisal/-a:Hahahahhahahahahahaha pa daj kaj res nisi mogo pobegnit policistom v Avtu ? :D

Jaz sem bil vedno prepričan, da so tiste chase scene v ameriških filmih neumne, ko eden vozi superšportni motor ali pa avto s 500 konji, drugi ga pa zlahka lovi z nekim 50 let starim pick-up-om.
Zdaj pa vidim, da to sploh ni nerealno :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jun 13, 2012 9:48 am

Nekje, pri enem uporabniku tega foruma, sem v podpisu zasledil nekaj podobnega:
"Vsi konji se izničijo, če za volanom sedi osel" :D :D

Kar se tiče "Jeseniškega ghost riderja" je pa tak, da glede na to, kje je policiji bežal, me prav čudi, da so ga lahko sploh dobil....Temu bi blo treba še nabit kazen zaradi prenizkega IQ.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Sr jun 13, 2012 10:21 am

najprej sem mislil,da so ga lovili z motorjem....!:) pa kaj je to bežal z eno aprilio 125, al kaj?
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jun 13, 2012 5:58 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Nekje, pri enem uporabniku tega foruma, sem v podpisu zasledil nekaj podobnega:
"Vsi konji se izničijo, če za volanom sedi osel" :D :D

Pri meni(ampak že nekaj časa nazaj) :mrgreen: :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Sr jun 13, 2012 8:13 pm

http://www.youtube.com/watch?v=fuNRl0sX5qk&feature=player_embedded
Kaj bi bilo pri nas, če bi bila taka situacija? :D

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr jun 13, 2012 8:15 pm

weasel je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=fuNRl0sX5qk&feature=player_embedded

hahahahahahaah, legenda :rofl

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Sr jun 13, 2012 8:40 pm

weasel je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=fuNRl0sX5qk&feature=player_embedded

tistega dela posnetka ko sta ga pol ustavila pa ga odvlekla v gozd pretepat pa ni? :lol:

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Sr jun 13, 2012 8:56 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
Vikking je napisal/-a:Motorist se ni ustavil in PIKA. Nevem kako ti morem odebeliti in narisat to piko da boš razumel.

Kako to da sam osebno po toliko letih motoriranja, kar nekaj desettisoč kilometrov prevoženih več kot ta pubec, sem se jaz vedno znal ustavit policistu. Pa me nikoli ni rabil lovit, tako nisem ne sebe ne policista spravil v kočljiv položaj, kjer bi staknil jaz ali on kakršnekoli poškdobe oz. bi bilo policistovo dejanje zaradi mojih dejanj, zunaj njegovih pooblastil.

Lahka pametuješ kolikor češ ampak policist ni popolnoma nič kriv in mu osebno dam 10000% podporo, da se je pravilno odločil za lov na ubežnika.

Kako za vraga je lahko njegovo ravnanje zaradi tvojih dejanj zunaj njegovih pooblastil? :roll: To so ljudje, ki nosijo orožje, imajo pogosto pogoje nekoga hudo poškodovat (ali ubit), imajo v določenih primerih pravico vozit "mimo predpisov" in tebi je vseeno, če so sposobni ohranit vsaj približno mirno kri in ravnat v skladu s svojimi pooblastili in navodili, ki jih dobijo? Dejansko podpiraš, da policisti jemljejo zakon v svoje roke? :shock:

Lovljenje nekoga, ki pobegne, je povsem v skladu s pooblastili policista. Ne vem, kaj ti ni jasno.

1. A še en s težavami pri razumevanju? Daj se ne delaj neumnega, pa preberi še enkrat, o čem sem tukaj pisal, celo pozneje sem še enkrat razložil za takšne, ki radi obračate besede! ;)

2. Tvoja izjava (oz. odgovor na neobstoječo trditev) je tako posplošena, da je groza. Približno tako domiselna, kot da bi prehitevanje v škarjice čez dvojno polno črto opravičeval z izjavo "Prehitevanje počasi vozečega vozila je dovoljeno. Ne vem, kaj ti ni jasno."! Mislim kapo dol! :bow

Ne vem, a si imel težko otroštvo ali zakaj vsako besedo proti temu kar napišeš takoj razumeš kot osebni napad nate. In potem tudi živčno reagiraš. In verjetno je tako tudi na cesti, ker se stalno pritožuješ, kako vsi na cesti prav tebi nagajajo. Veliko lažje ti bo v življenju, ko ne boš več tako živčno reagiral.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany To okt 09, 2012 9:28 am

Malo si bom sposodil temo, ker se mi odpiranje nove ne zdi smiselno.

Kolega se je zjutraj peljal v službo in ker je zamujal je prehiteval na polni črti. Že ko je bil nekaj časa v službi sta ga obiskala modra prijatelja in mu povedala, da ga je opazil njun kolega(torej policist vendar ne v času službe), ki se je takrat ravno odpravljal v službo in jima sporočil, da je avto registrske xy naredil ta prekršek. In zdaj me zanima če ti lahko policist napiše kazen ne da bi na lastne oči videl prekršek?

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To okt 09, 2012 10:17 am

zany je napisal/-a:Malo si bom sposodil temo, ker se mi odpiranje nove ne zdi smiselno.

Kolega se je zjutraj peljal v službo in ker je zamujal je prehiteval na polni črti. Že ko je bil nekaj časa v službi sta ga obiskala modra prijatelja in mu povedala, da ga je opazil njun kolega(torej policist vendar ne v času službe), ki se je takrat ravno odpravljal v službo in jima sporočil, da je avto registrske xy naredil ta prekršek. In zdaj me zanima če ti lahko policist napiše kazen ne da bi na lastne oči videl prekršek?

Ne more.
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe To okt 09, 2012 10:22 am

zany je napisal/-a:Malo si bom sposodil temo, ker se mi odpiranje nove ne zdi smiselno.

seveda lahko..
tut jaz sem tko dobu kazen,pa ceprav se mi to zdi nesmiselno.oz bi po tem lahko sklepal da lahko kr vsak klice na policijo pa tozari okoli in ti bos pac dobil kazen tut ce ti ne morejo kao dokazat tega..
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov