mišek je napisal/-a:Do zdaj sem dobil tri ponudbe; vsi vejo isti recept, okrog 1200 - 1250 se suče cena. Pa vsi se hvalijo kako so oh in sploh....Ampak glede na to, da od uporabnikov dobivam podatke, da je poraba na plinu za 20% večja + da še računaš bencin in ceno vgradnje.....je prihranek bore bogi pa še to po kakšnih treh letih pri moji kilometrini.
Ne vem, če bo kaj iz tega....čez čas, če se mi le zdelo prehudo mogoč raj to prodal pa dizla kupil....samo je reskirano.
mišek je napisal/-a:Glede porabe bencina, 2-3km no pa recimo takrat res v povprečju pije okrog 10l, to je potem cirka 3dcl bencina na en vžig. Na 100km je potem to cirka liter, na mesec potem šen pride 18l bencina, če naredim 1800km....zgoraj je en napisal da je v dveh mesecih porabil za 28eur bencina pa ima 8km do službe pa 10- krat na dan ga vžge. Pol ne vem, če ravno 3km dela na bencin? Potem bi njemu skoraj pol poti šel na bencin. Ne vem no...
mišek je napisal/-a:Hja, kak pa mislite, da bodo šle kaj cene bencina res? Bo šlo to še kar gor proti 1,70 tak kot imajo na okrog? Plin imajo pa isto ceno kot mi....sej ne veš ka bi naredoFora je, dražje kot bo, bol se bo poznala razlika, mišleno v denarju, procenti bodo vrjetno isti, ali pa tudi ne, kdo bi vedel
brs je napisal/-a:Kdo ve kaj bo s cenami. Verjetno bo razlika ostajala približno takšna kot je. Če bodo dvignili trošarine za bencin, se bo povečala, a tega ne vemo.
mišek je napisal/-a:Hja, kak pa mislite, da bodo šle kaj cene bencina res? Bo šlo to še kar gor proti 1,70 tak kot imajo na okrog? Plin imajo pa isto ceno kot mi....sej ne veš ka bi naredoFora je, dražje kot bo, bol se bo poznala razlika, mišleno v denarju, procenti bodo vrjetno isti, ali pa tudi ne, kdo bi vedel
valvoline je napisal/-a:Avto se da štartat direkt na plin,odvisno kakšen sistem je vgrajen,pri večini se da.Preden daš kontakt pritisnes in držiš knof za plin-benz,daš kontakt knof še vedno držiš ter obrneš ključ za štart in gre direkt na plin(pomožni vžig al kak je že). Pozimi ni fajn k je mrzlo,menda če so temperature čez 10c lahko komot vžigaš direkt na plin brez problema.Pr nekaterih sistemih je direktno vžiganje na plin omejeno npr na 10 poskusov,da pa se z racunalnikom seveda poljubno nastavljat,recimo na 1.000.000 krat. xD Ko pa je motor že ogret je res nesmisel kurit benzina za vžig.
LaMike je napisal/-a:Z veseljem sporočam, da Ibiza že laufa na plin. Trenutno pa je še Corsa na operaciji.Oba smo dali predelati pri Plinski Center Maribor. Cena z popustom je bila 900€ po avtu, plus tega, dobiš kartico zvestobe z povrnjenimi 200€ na računu in lahko tankaš na njihovi črpalki.
Črpalko odpirajo v Marcu.
spaceair je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Z veseljem sporočam, da Ibiza že laufa na plin. Trenutno pa je še Corsa na operaciji.Oba smo dali predelati pri Plinski Center Maribor. Cena z popustom je bila 900€ po avtu, plus tega, dobiš kartico zvestobe z povrnjenimi 200€ na računu in lahko tankaš na njihovi črpalki.
Črpalko odpirajo v Marcu.
kaj si ti tukaj zdaj napisal???Da si dobil 200€ zastonj plina?
Kateri sistem imaš to za 900€?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov