ban je napisal/-a:Sam tam v tunelu se pa nisi glih 100 peljal
gecco je napisal/-a:ban je napisal/-a:Sam tam v tunelu se pa nisi glih 100 peljal
Sej ga bo enkrat kangoo pričakal na drugi strani tunela
ban je napisal/-a:Sam tam v tunelu se pa nisi glih 100 peljal
B|ind je napisal/-a:btw. a ni nekje pred tunelom v Trebnjem radar ?
SuperVeloce je napisal/-a:Gosic, glede na to kaj vse vidim na cesti, kako zasanjano vozijo ljudje in v kakšnih stanjih so gume in avti nekaterih... je tale poba X-hair še najmanjši problem, ker je pač pelal 20 čez omejitev. Lahko razpravljaš, ampak tako je...
Renault_user je napisal/-a:Je kar prav, da se v tunelih vozi počasneje, pa tudi zdaj se tega ne spoštuje, kaj bi šele bilo, če bi dvignili omejitev...
Je le večje tveganje za nesrečo, požar, kot pa na odprtem terenu...
Seveda, pa bi se bilo mogoče in celo bolje peljati recimo 120, se strinjam....
Gosic je napisal/-a:X-hair, povej čemu je smisel objavlanja napak drugih, če jih pa delaš tudi sam? Se je težko kontrolirat, ali kako? Jaz sem zadnje čase vsak dan deležen gužve, ko se nek tovornjak pele 20kilometrov 60km/h po relaciji, pa mi na pamet ne pade da bi šel prehitevat 300metrske kolone, ampak ker je folk spredaj nesposoben prehitet. Kaj da bi to počel na AC? Kaj če bi to vsi kr naenkrat začel počet? In tvoja teorija o hitrosti ubija. Tam v tunelu res nobenega ne ogrožaš, ampak omejitev je 100km/h! Torej objavlanje napak drugih, sam pa se težko držiš omejitve. Aja, hitrost ubija. Smešno je smešno zdaj, ko si srečen, živ, cel, pa bohnedaj da bi ti kaj hujšega privoščil! Ampak nek sistem pravil mora bit in nažalost se ga ne drži večji del državljanov, vseh standardov. Ljudi pa nemoreš spremeniti! Je pa na cesti jasen obraz egoizma,tekmovalnosti in neprijaznosti.
pinny je napisal/-a:tista modra tabla z 100-tico stoji, iz obeh tunelov k prideš ven
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov