Pero je napisal/-a:xxxl: v Nemčiji so tuneli in AC zastonj za tujce, isto na Švedskem, mislim da še na Nizozemskem, belgiji, itd.
Myster: trenutno imamo pri bajti 3 avte in vsi imajo vinjete. Do ene mere sem še pripravljen plačevat, ampak počasi bo folk nehal plačevat - pomeni da bodo tisti ki bodo plačevali morali dati še več. In zakaj naj bi jaz ki se malo vozim plačeval isto kot nekdo ki moje letne kilometre naredi v enem ali dveh dnevih ????
kolesar je napisal/-a:Besni parlamentarec Schneider je po besedah Darsa v pritožbi lagal, saj so ga po podatkih z GPS naprave nadzorniki ustavili osem kilometrov od meje in ne 500 metrov, kot je zatrdil v pritožbi.
škrti šwabi
simply je napisal/-a:Rad bi izvedel dejansko stanje na obali za Vinjete : Če se pripelješ iz Bertokov v Koper in nadaljuješ proti Izoli. Ali lahko greš par metrov na AC ( trenutno je priključek zaprt - dela na cesti ) in potem ob morju do Izole? Ali je potrebno čez "Bolnišnico"?
Ter od Izole do Portoroža - lahko greš po "obvoznici" nad Izolo ali je potrebno skozi Izolo?
Hvala za odgovor?
abcabc je napisal/-a:15 evrov za 7 dni je PREVEČ
10 dnevna za 15 evrov bi bilo že OK.
Recimo Petek-Nedelja morje, drugi vikend Bohinj, Bled ali gore.
Od Petka pa do Nedelje pa je 10 dni
OFF: Do 31.01.2010 imam letno samo potem po tem datumu, spet tastare ceste gult. Letna 95 evrov je predraga 55 evrov je OK.
Sicer pa pri vinjetah je tako, da za ene je cool za druge pa sploh ne. za tiste, ki so vsak dan na ac je tudi 100 evrov ugodno za tiste, ko pa 5x na leto pa 15 evrov mal velik potem se že bolj splača kupit letno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov