sebaveh je napisal/-a:Največja bedarija pa je ta, da so omejitev 100 dali tudi pri obeh tunelih v Malečniku in Vodole. Dolga pa sta 185 in 225 metrov, ter ravna! Pregledna da bolj ne bi mogla biti, ampak neeee, naši brihtneži morajo dati 100 tablo tam.

Tebi se zdi bedarija. Ma menim, da se je tam že veliko ljudi ulovilo in to za državo ni bedarija. Pa verjamem, da niso pri 140 nobenega ogrožali. So pa nakazali nekaj denarja nekam. To pa šteje v naši državi. Jebeš varnost. Tudi sam nisem vozil 130, je bilo nekolikan več. Če bi bila 400m za mano provida in vse snemala, pa veste kakšen bi bil članek. Kot je naslov filma, ogrožal pol evrope.
pinny je napisal/-a:k je blo ravno govora o omejitvi 100km/h in tunelih, mi zna kdo povedat, zakaj je omejitev 100km/h ko prideš že it iz tunela še nekaj časa naprej? Gledam to v smeri mb ko se vozim, pa je že kar nekaj časa ta mejitev, samo skozi ni to, nekej mesecev, tista modra tabla z 100-tico stoji, iz obeh tunelov k prideš ven
Hja....več možnosti za postavit kangojčka. Sej veš, kako se naša država trudi, da bi spravila norce s cest.
SuperVeloce je napisal/-a:Ravno zato bi bil cajt, da nehajo polnit drzavno malho in se raje posvetijo varnosti na cestah. Prvi korak, vsakih 5 let izpit CPP, magari zastonj! Ali bolje, samo ce pades ga placas...
Nažalost ne gre. Je še vedno preveč ovc, kateri ploskajo tejle "varnost". Če bi se šli pa dejansko varnost, bi pa država izgubljala denar, ne pa pridobivala s temi omejitvami in postavljenimi kangoji na mestih, kateri nimajo ama popolnoam nobene veze z varnostjo, ampak jebanjem ljudi v glavo. Že tale predlog "Ali bolje, samo če padeš ga plačaš" pade takoj v vodo. S tem nebi nič zaslužili oz. zaslužek bi bil minimalen. Moja žena je naredila izpit in sedaj, da ji ga bojo podaljšali, mora opraviti neki terčaj na Vranskem. Mislem looooooooooool. Ja no, če se pa že gre državi, da bo ona varno vozila pa nej ga časti. OOOOOO jok brate. Vse bomo mi plačali, kar bomo naredili za varnost v sloveniji. Že komaj čakam tale dan. Z veseljem bom šel z njo in da povem teoretikom, da ne vejo kaj je to praksa, kar sem pa videl ob mojem prvem obisku.
S tem, da je imela tudi vožnjo odličnosti, ki pa sedaj kar naenkrt ni več potrebna. Hm....a to bojo sedaj slabši vozniki, ker nimajo več vožnje odličnosti. Ona je ravno ulovila tole, a ji bo država sedaj denar vrnila. Ja itak, z obrestmi.

Ne štekam, kako lahko sploh še kdo verjame tem nebulozam, katere se ustanavljajo samo zato, da se pobira od uporabnikov denar. Da pa gre tole za varnost, je pa eno samo metanje peska v oči. Ma zgleda, da je tako fin pesek, da ovca vse verjame.