Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: Agresiven voznik!

Napisal/-a crxdelsol Če nov 10, 2011 4:15 pm

Ko maš zadaj takega imbicila pač daš v vzratno in začneš po blokadi nažigat, in gleaš v zadnje ogledalo njegove face.

Uporabniški avatar
A.F.R.I.C.A
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a A.F.R.I.C.A Če nov 10, 2011 4:18 pm

crxdelsol je napisal/-a:Ko maš zadaj takega imbicila pač daš v vzratno in začneš po blokadi nažigat, in gleaš v zadnje ogledalo njegove face.

ja in s tem se postaviš na njegovo raven....
Kar se mora, ni težko!:)

MaRko81
Novinec

Napisal/-a MaRko81 Če nov 10, 2011 4:56 pm

Gosic je napisal/-a:Brez heca. Še videl sem na facebooku, ko je napisal ;) Je pa res butasto. Obstaja pa tudi anonimna številka za prijave ;)

...pa je ta tip iz Trebnjega :lol:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 10, 2011 5:18 pm

Evo še ena sveža "standardna" reakcija. Voziš po cesti in vidiš, da bi se nekdo rad vključil, najprej že malenkost spelje, zabremza, še malo počaka in potem spelje pred tebe. Ta je še za trenutek odločno pritisnil na gas, da se je skadilo, potem je (izven naselja) pospeševal zelo počasi oz. vozil 60-70 km/h. Kaj mislite, kako je reagiral, ko sem ga šel s kombijem prehitevat? :roll:

Danes pri prehitevanju pa itak en začel v blagem ovinku v mene rinit, še dobro, da sem imel palec na hupi že takoj, ko sem začel s prehitevanjem. Ja saj verjamem, da je težko opazit kombi, ki te prehiteva. Se pravi če te nekdo ne vidi, zavija v tebe, če te vidi pa po gasu? :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Napisal/-a SuperVeloce Če nov 10, 2011 5:38 pm

Tukaj na relacijah po štajerski je ratal že kar nacionalni šport, da veselo potegnejo iz standardnih 60-70, ko se odločiš prehitevati. Kot da bi ljudje hoteli, da voziš za njimi. Čeprav noben od avtomobilov, ki jih vozim, ni švoh, si vedno vzamem rahel, a odločen zalet, po možnosti že pred ravnino. Seveda vse z dovolj rezerve, da lahko zagotovo zmanjšam, če do prehitevanja ne bo prišlo, pred menoj pa začne panično/nalašč zavirati. Takrat ko on vidi, da ga prehitevam, sem že mimo :lol: . Brez zaleta skoraj ne upam več prehitevati, razen kakšno malo kripo, sem se že prevečkrat vozil vzporedno z visokimi hitrostmi in kasneje zaviral in šel nazaj za prehitevanega. Tudi hupanje in svetlobni signali so pogosti, sploh če prehitevaš stare atije, po možnosti po mokri cesti. Je cel hudič, ker se ne pelješ 60, kot oni. Pa dobro, to je že tema za psihologe...
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če nov 10, 2011 5:56 pm

A prodaš stranski ogledali, za sredinsko ti ponujam 50 evrov, hec, jaz dam nekomu zastonj od ibize ogledala, ker mi gredo taki tud na ku*ac, ampak jest potem še zanalašč nazaj vrnem. Zadnjič je tudi meni nekdo trobil čist za brezveze, pa sem potem še počasneje speljal....drugače pa svetujem, naglas radio, ....
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
Snoopy27
Nov uporabnik

Napisal/-a Snoopy27 Če nov 10, 2011 6:33 pm

Hahah ja žal je vse več takih idijotov na cesti. Ne pretep nebi nič rešil, ker bi te pol še tožu..

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Če nov 10, 2011 6:35 pm

Na ta način je en sicer pred kar nekaj leti zgubil življenje.

V Framu (križišče Fram-Rače) je pripeljal iz smeri Maribora in vozil lagano, ko je videl da je zadaj avto je še dodatno provuciral in pri zeleni začel ustavljati, vso rdečo je čakal (zadaj pa tisti ki so ga prej provucirali) a je iz principa čakal še pri zaleni (baje je vedno delal tako da je ob provuciranju čakal še eno rdečo), stopli so do avta in ga zbili ko kristusa, čez nekaj časa je za poškodbami umrl.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če nov 10, 2011 6:39 pm

crxdelsol je napisal/-a:Na ta način je en sicer pred kar nekaj leti zgubil življenje.

V Framu (križišče Fram-Rače) je pripeljal iz smeri Maribora in vozil lagano, ko je videl da je zadaj avto je še dodatno provuciral in pri zeleni začel ustavljati, vso rdečo je čakal (zadaj pa tisti ki so ga prej provucirali) a je iz principa čakal še pri zaleni (baje je vedno delal tako da je ob provuciranju čakal še eno rdečo), stopli so do avta in ga zbili ko kristusa, čez nekaj časa je za poškodbami umrl.

dobr samo eno je namerno dejanje (v tem primeru provuciranje), drugo pa dejanje ki ga ubistvu ni blo pa se "kolega" za tabo vseen razburja in trobi itd.

Uporabniški avatar
tabletten
Novinec

Napisal/-a tabletten Če nov 10, 2011 7:45 pm

Ne leti na odpiralca teme ker mu verjamem da se ni imel nikamor umaknit. Razumem pa po svoje tistega ki je norel zadaj, ker je imel verjetno ene 5 takih situacij tisti dan. Folk se ustavlja že pol kilometra pred semaforjem na katerem gori rdeča za desno pa recimo ni semaforja. In potem se moramo zaradi njega vsi 10 peljat do semaforja, da lahko zavijemo desno. Pa še to le če se mogoče ne spomne še kakih 20 metrov prostora naredit med njim in pred njim vozečim in zabiti vse skupaj. Potem ga pa vidiš ko v križišču ostane in zabije komplet križišče. Sploh najraje to počnejo med prometnimi konicami. Pa to delajo iz čiste zlobe ker tako neumni in neuvidevni ne morjo bit.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če nov 10, 2011 8:21 pm

Ne iz zlobe ampak zaradi egoizma. Boli jih za druge. In če je tko v prometu je pri takih tut na drugih področjih v življenju. Taki bi nardil uslugo ostalim če bi se prostovoljno odločili za samomor.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če nov 10, 2011 8:27 pm

ce bi se slucajno zgodilo, da te prijavi (ceprau ne vem kako bi on to utemeljil), pol prijavis ti njega za zalitev in ustrahovanje :lol:
turbo inside

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če nov 10, 2011 8:32 pm

Jest ne vem kolk vi vozite, ampak zgleda malo, ker se vam zdi vredno vsak pripetljajček zašpecat na forumu. Take in še hujše situacije se meni dogajajo vsak dan večkrat. Če bi vsako hitel zabeležit na forum, bi sedel cel popoldne in kucal.
Avtorju teme, vsaka zgodba ima 2 plati. Bom napisal drugo plat, za ravnotežje. Po moje si ti imel prostor se pomaknit naprej pa nisi hotel. Oni zadaj ne bi trobil, če bi videl, da nimaš kam več it. Poleg tega se mi zdi tudi malo kislo tole opravičevanje, češ, da je avto pred tabo nazaj lezel. Alles klar?
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če nov 10, 2011 9:29 pm

Kako pa je on zadaj lahko ocenil koliko prostora si ti imel pred seboj? Skozi šipe se ne vidi toliko, vsaj iz tega kota zadaj ne, od strani se tudi ni zapeljal pogledat... Očitno se je imel za vsezmogljivega. Podobno se je meni zgodilo lansko leto, ko sem šel na kmetijski sejem v G. Radgono, tam zavijal levo v križišču preko železniške proge, in zaradi gneče pred seboj pač čakal malo na pasu za levo, malo na pasu za naravnost. In ni vrag da se ni našel nekdo in se spravil trobit in mahat zakaj se mu nisem onemu spredaj zapeljal v auspuh, samo da bo njegova rit lahko šla zadaj mimo. :roll: Preden sem mu uspel kaj reči nazaj, je že šel prek robnika pa po desni strani.
Mislim, enkrat na leto grem tja, pa še to se mora najti eno tele ki bi spadalo tja v hlevski šotor. K sreči je bilo to prvič. Še večja sreča pa ta, da sem tisti dan našel bankovec za 20 €, zmečkan na tleh. :D
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Če nov 10, 2011 9:37 pm

mah takih debilov k trobijo je vedno več ker se mu pač nekam mudi,ja in???Vsakem od nas se kdaj nekam mudi pa ne zganja takega sranja na cesti :roll:
VW golf IV

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če nov 10, 2011 9:51 pm

Kako pa je on zadaj lahko ocenil koliko prostora si ti imel pred seboj? Skozi šipe se ne vidi toliko, vsaj iz tega kota zadaj ne, od strani se tudi ni zapeljal pogledat.

Dva avta naprej se vidi kakšno je stanje. To vsak ve, tudi ti.

Še večja sreča pa ta, da sem tisti dan našel bankovec za 20 €, zmečkan na tleh

Kolk je bistvu mal treba, a ne?
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Če nov 10, 2011 10:04 pm

primozek68 je napisal/-a:Dva avta naprej se vidi kakšno je stanje. To vsak ve, tudi ti.
Ni nujno, odvisno kako velik avto je imela tista voznica spredaj in kakšnega je imel avtor teme.

Se pa strinjam, da je bila tako žolčna reakcija tistega spredaj povsem neprimerna, ne glede na to ali je videl da ni prostora ali ne.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Pe nov 11, 2011 8:53 am

No ja... Takih primerov je še pa još vsak dan. Najhujši so pa vozniki, ki se držijo črte v križišču ko pijani plota. Mislim, na Roški bi jih mogl metat zarad tega, ker ne znajo zapeljat v globino križišča in ne za nepravilno razvrščanje v enosmerni pod gradom. Predvsem mam tuki v mislih Šmartinsko, kjer se vsako tele zapelje v križišče toliko, da je z zadnjimi pnevmatikami še na zebri - samo zato, da se bo peljal ob črti skozi križišče. Pa 'bemu mast - če se lahko nekaj drugih toliko pomakne not, da sta še dva avtomobila za njim in tretji na prehodu, ne vem zakaj je to potem večini pod ponosom... Zmagajo pa vozniki, ki pustijo celo luknjo - prvi gre v globino, drugi pa na zebri čaka ob črti - vmes pa luknja za 2 avtomobila.

Podobno je tudi na Litijski, ko zavijajo proti Bizoviku. Če se pomakne v globino gre cela kolona mimo brez težav. Ampak ne, on pač zavija, ti se pa pushi.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Pe nov 11, 2011 9:47 am

odprti clio je napisal/-a:No ja... Takih primerov je še pa još vsak dan. Najhujši so pa vozniki, ki se držijo črte v križišču ko pijani plota. Mislim, na Roški bi jih mogl metat zarad tega, ker ne znajo zapeljat v globino križišča in ne za nepravilno razvrščanje v enosmerni pod gradom. Predvsem mam tuki v mislih Šmartinsko, kjer se vsako tele zapelje v križišče toliko, da je z zadnjimi pnevmatikami še na zebri - samo zato, da se bo peljal ob črti skozi križišče. Pa 'bemu mast - če se lahko nekaj drugih toliko pomakne not, da sta še dva avtomobila za njim in tretji na prehodu, ne vem zakaj je to potem večini pod ponosom... Zmagajo pa vozniki, ki pustijo celo luknjo - prvi gre v globino, drugi pa na zebri čaka ob črti - vmes pa luknja za 2 avtomobila.

Podobno je tudi na Litijski, ko zavijajo proti Bizoviku. Če se pomakne v globino gre cela kolona mimo brez težav. Ampak ne, on pač zavija, ti se pa pushi.

Po drugi strani imaš pa idiote, ki lepo zapolnejo križišče, potem pa se zamenja luč in se debelo gledamo, aneda?

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Pe nov 11, 2011 10:50 am

odprti clio je napisal/-a:Zmagajo pa vozniki, ki pustijo celo luknjo - prvi gre v globino, drugi pa na zebri čaka ob črti - vmes pa luknja za 2 avtomobila.
Na zebri/kolesarski se ne smeš ustaviti. Zato verjetno čakajo za črto. Če se zaradi tega naredi gužva, jebiga, piši zakonodajalcu, zakaj so ceste močno poddimenzionirane za današnjo stopnjo prometa.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov