3 km vidljivost, megle za vzorec, folk pa namesto 50 vozi 30 z nažganimi vsemi meglenkami. Kdo jih je najel? Pa to ne morš verjet kako te že zjutraj hočejo ob živce spravit.
Še današnji primer: en zanemarjen prepit tipo pred mano na bankomatu vsaj 10 minut (dva čika sem skadil medtem) tipka. Sem mu rekel; j*** ga prid popoldne nimaš še plače nakazane, drugače bi še zdaj tam stal. Grem še jst probat srečo, 15s rabim da mi kapne da tudi meni niso nakazali se vsedem v avto zapeljem na cesto in evo spet tega kretena pred mano. En razgonjen usran clio, vse zamrznjeno, obutan spredi zadi se pelje svojih 25 po dokaj prazni cesti., kjer je omejitev 50 ostali pa vozijo še vedno popolnoma varnih in normalnih 70. Na dveh semaforjih sem celo zeleno čakal ker je bil verjetno od martinovanja tako fucked up da se mu niti speljat ni dalo.
Čez tretjega sem mu pomagal speljat tako da sem se nežno naslonil nanj in ga porinil čez, verjetno sploh ne ve kaj je bilo. Živa burleska.
Naj začnejo še za prepočasno vožnjo kaserat in za namerno oviranje. Zoprno je pol ure prej vstat, če slučajno naletiš na kakšnega takega da ne zamudiš v službo. Če ga pa ni,.. hja pa pol ure v luft glej predno se vrata službe odprejo. Po murfju je pa kontra promet ravno takrat tako gost da ga še prehitet ne moreš.
Pa vsako leto je hujše.. 3 leta nazaj si na takega naletel 1x na mesec, 5 let nazaj 2x na leto, zdej pa skoraj vsak dan.