Skubic je napisal/-a:A pa kupujete bolj drage te kite al se jih ne splača? Ker recimo med 80E pa 200E je kar razlika, pa me zanima, če je res dražji tolk več vreden...
_miha_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Monteru sm xenon kit v polota 6n, zdej pa zmer ko prižgem luči mi v zvočnikih poč (klikne) če ugasnem in ponovno pržgem spet. Kako se tega znebim?
Pa če kdo kej ve zakaj nej napiše. a morm kak rele monterat?
LP
extreme N je napisal/-a:_miha_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Monteru sm xenon kit v polota 6n, zdej pa zmer ko prižgem luči mi v zvočnikih poč (klikne) če ugasnem in ponovno pržgem spet. Kako se tega znebim?
LP
meni se tudi slisi, ampak ravno za opazit. kako je pri tebi??
_miha_ je napisal/-a:extreme N je napisal/-a:_miha_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
LP
meni se tudi slisi, ampak ravno za opazit. kako je pri tebi??
ni spet to ful naglas sam je pa, se sliš k poč. a to zato k tok štroma uzame?
LP
hladni je napisal/-a:no da se razumemo, lečo si mel že prej ne? kupil si le kit?napisal si tak ko da si vse kupil v kompletu.
Baskooo je napisal/-a:Sicer sem to že enkrat spraševal pa vseen;ko peljem po slabi cesti se mi trese svetloba pred avtom.Fiksiran je ve dobr in tudi pri cut ki ga naredi luč ni videti da bi se tresel.Pri halogenkah se ni nič.Vse sem pregledu in prejšnjič ko sem zastavu to vprašanje sem dobil odgovor,da je to normalno in da se trese tudi pri original xenonih.Zdaj je že precej več uporabnikov kitov pa me še enkrat zanima.A se vam tudi trese al mam jaz kaj narobe z žarnicami?
Skubic je napisal/-a:A je debata malo zaspalakako pa kej vaši xenon-kiti? A žarnice še delajo al pr kakšnih bolj poceni že kej crkujejo?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov