Doche je napisal/-a:Vsekakor se splača, že zarad tega ker se boš brez skrbi vozil kjerkoli in ti ne bo treba razmišljat kje se lahko voziš in kje ne. Posledično se ne boš zapeljal na AC in se kasneje spomnil, da nimaš vinjete in se začel obračat na AC.
KiNOS je napisal/-a:Itak pa če bi že naletel da me vrze dol bi probal spizdit..
KiNOS je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Vsekakor se splača, že zarad tega ker se boš brez skrbi vozil kjerkoli in ti ne bo treba razmišljat kje se lahko voziš in kje ne. Posledično se ne boš zapeljal na AC in se kasneje spomnil, da nimaš vinjete in se začel obračat na AC.
Mah ..2 mesca sem se vozil v "skrbeh" relacija NM-LJ..pa sem vidu kontrolo samo 1x. Itak pa če bi že naletel da me vrze dol bi probal spizdit..
goldhorn je napisal/-a:Ok za tovorni promet vendar upam, da ne bodo uvedli tudi za vsa vozila. Samo enota naj bi stala 120 EUR. Tudi, če bi enote delili brezplačno bo strošek vračunan v cestnini kar posledično pomeni podražitev.
Prav tako mi ni jasno kako bodo reševali problem osebnih vozil, ki tega nimajo - pride tujec iz xy države z avtom in kaj sledi? Mora kupiti sistem in mu nato pošljejo položnico za nekaj eurov, ki jo bo skoraj nemogoče izterjati? Ali pustijo vinjeto za takšne? Vendar če bi bila vinjeta za takšne primere bi mi še vedno morali imeti neko drugo "vinjeto" na šipi, da bi lahko kontrolirali kdo ima vinjeto oz. satelitski sistem.
MacTron je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Itak pa če bi že naletel da me vrze dol bi probal spizdit..
No ne biti prevec pogumen, ker v tem primeru ne bi bila kazen 300€, ampak 800€ in morda
se kaj vec + KT (odvisno od prekrskov v nadaljih km). Torej bi si lahko za ta denar kupil
sumsuma. 8 vinjet; cisto preprosta matematika... Lepo prosim, pamet v glavo.
vojkostar je napisal/-a:to sploh ni res, ti lahko samo policiji ustaviš niti ne carini niti še manj ne DARSU pač tvoja dobra volja je če ustaviš in kako hudiča bi za to kazenske točke dajal? kaj pol doma če ženo tepeš bi ti jih tud mogl.....to res nima veze z prekrški če gre za kaznivo dejanje in ne ogrožaš nobenga,
sicer pa darsu ne ustaviš ampak potem kupiš vinjeto ter jo štemplaš za 2 dni nazaj, to ej to ko ti pošljejo obvestilo da si tega den spizdiv jim pač dokažeš da si imel vinjeto kupljeno že pred tem
splash je napisal/-a:a letošnje vinjete (letne) veljejo do 31.1. 2010?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov