Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a ice Če dec 01, 2011 2:12 pm

Zakaj sem si kupil bolj varen avto:
Pripeljem 50m od doma do križišča oblike T, hiši na obeh straneh, na levo stop znak - torej se peljem po prednostni z le 30kmh. Ko pripeljem v križišče mi v tistem trenutku skozi stop s ca. 60-70kmh pripelje bel polo stare generacije, tako da me je zgrešil za minimalko in sem refleksno ustavil. Mine par sekund, se pogledava s sopotnikom.. dam po gasu in za njim. Polo je bil že 200m stran, kljub temu da je zvozil še en 90° ovinek(!). Se mu takoj približam in vidim da zavija levo na parking. Zapeljem za njim in čakam nadaljnih 10-15 sekund da polo dela kroge po parkingu, da bi nekje parkiral... se naveličam in zapeljem poleg - notri "dobrosrčna" mamca v 70 letih, ki se veselo smeji. Ji pokažem zraven če spusti okna... gleda in se čudi, da se okna ne odprejo - imela je električna(!) in se smeje in zamahuje z roko v stilu "oh, počakajte, saj mi bo uspelo V LASTNEM PO*UKANEM AVTU ugotovit kako spustit steklo!". No, po mučnih 10 sekundah ji le uspe najti gumb.... :?
Ji razložim, da me je skoraj nabila od strani in da če se vozi v tem koncu malce pazi, ker bo naslednjič s tako vožnjo koga ubila. Me zbegano sprašuje nazaj kje sem bil da me ni vidla... Vprašam jo še "gospa, a ste vidl stop znak s katerga ste kar peljal s polnim gasom?" ....... in ona odgovori "Seveda, ampak sem mislila da je stop znak tam le če zavijem desno" --- :shock: :shock: mislm da sva jo s sopotnikom gledala z odprtimi usti še en cajt ter ji še nekej zabrusila in se odpeljala z izrazom "mindfuck". :huh:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če dec 01, 2011 2:27 pm

faaaaaak. podobno se mi je zgodilo v srbiji ko je šel avtobus puna mimo. če te imajo za zadet, te tudi bodo zato je brezveze se sekirat :)

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Če dec 01, 2011 4:29 pm

@_furby_ Do Izole, se mi zdi... Naprej sem se peljal za tabo :D razen unga klanca, k ma dva luštna ovinka sem se počas pelu :D
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe dec 02, 2011 4:44 pm

V glavnem, men se ni dalo več ubadat s temi kemperji in enostavno nadaljeval pot po svojem pasu. j*** ga. :roll: Namreč do tega trenutka sem se še ubadal z njimi in jih spravljal na vozni pas. Sem dobil novo taktiko. Eni poštekajo hitro, enim je treba pa 4x pokazat. Vsakič, ko se je dobilo nekaj prostora med tovornjaki, avtomobili, sem zavil na vozni pas in se vozil skoraj za kemperjem diagonalno. On na prehitevalnem, jaz na voznem. Ljudje kar poštekajo, da bi bilo najbrž pametno da bi šel na vozni pas. In še nekaj za vse tiste, ko rabite 2km prostora med kamioni. Pri meni ni bilo 2km, mogoče 100m. Težko rečem, nimam ravno občutka v temu. Ampak ni mi bilo treba zavirat, tudi 1x ne. Je pa res, da če se voziš s plašnicami in opaziš zadnjo stotinko, da je nekdo za tabo, je pa najbrž težje. :huh: In zadeva bi dejansko laufala. Ko prehitiš avto se umakneš na vozni pas. Simple. Gledaš nazaj, ni nobenega, prehitiš, in se vrneš nazaj. Ampak ne, je treba sanjat tam po prehitevalnem pasu. Tukaj se mi pač ni več dalo in enostavno nadaljeval po svojem pasu. Teleban, j*** ga. Če bi bila pa provida za mano, pa ni treba ugotavljat, kdo bi fasal kazen, ker je ogrožal pol evrope. :roll: Bog nedaj pa odstranit vzroke za tako početje. Raje kazni pisat, kot odpravit vzrok. Itak, biznis je biznis. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=KwdFnjaGou8
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe dec 02, 2011 9:50 pm

MRV: hja to se imenuje "pravilo močnejšega" in je v veljavi ponavadi v kaki banana republiki ;) v Dominicani sem tut par prvih ur čudno gledal zakaj bus ne ustavlja pri stopznaku, vstopu v rondo itd. No potem se je ustavil, ker je pripeljal tovornjak ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe dec 02, 2011 11:19 pm

Pa dobro no ljudje, pa kaj je fora s temi meglenkami? Pojavi se košček megle, in ni junaka ki nebi imel svojo jelko prižgano, tako spredaj in zadaj. Nekomu, ki je pred menoj vozil z prižgano zadnjo meglenko, sem mu najprej prižgal svojo sprednjo jelko, nato še dolgo jelko in sploh ni porajtal... Vse za vidljivost.....

Da ne omenim junaka na cesti Lj- Kočevje. Točneje nad Pijavo Gorico. Vozi z 60-70km/h na regionalni cesti. Ko bi vsaj konstantno vozil 80km/h, ampak ko kar niha brzina, ko da nekateri spijo za volanom. In za njim pa kolona 15ih vozil.. Pa ga prehiti, junaka.... Poleg tega je nase opozarjal seveda tudi z prižgano zadnjo jelko, ampak bohnedaj da bi pomislil na vse tiste zadaj, ki ga 'ne vidijo' da je to prijetno za oči ...

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a StajercS Pe dec 02, 2011 11:50 pm

>Malo heca, ampak jaz bi poleg obveznega tečaja varne vožnje za nove voznike uvedel tudi obvezno 2-urno vožnjo po Trstu. Pri Italijanih (in Francozih) me fascinira to, da na veliko kršijo predpise, ampak to počnejo po pameti.<

>"Sem mu pa kasneje tako zavrl (vem, da je nevarno, nespametno in brez veze, a je res pretiraval in mi stopil nekam), da nekaj časa tega v Slo ne bo počel"<

>jst sm poj defninitvno NEVAREN voznik,ker se zgodi da prehitevam tut kolono<

>JA priznam, sem prehiter na avtocesti kar se zakonske omejitve tiče, samo je pa tudi res, da redno uporabljam smernike za vsak premik levo ali desno med pasovi,<

>Jaz ne razumem, zakaj bi nekoga motilo blendanje ali vožnja za ritjo.<

>zato naredis kot jaz...priletis not ko Boeing 747 in vrjemi, da ko te bo kak turist vidu kako letis v njegova leva vrata, pol bo tkoj nasu plac za se odmaknit<

>Ko sem bil mlajši sem sanjačem na prehitevalnem še blendal ali kot v primeru gospe z nemškimi tablicami skoraj fizično zrinil s prehitevalnega pasa<

>Js pa dostikrat prehitevam kar po pospeševalnem pasu ker se norci z 60km/h vključujejo na AC. Kolk € naj mam skos zraven?<

To je enih par,na hitro pobranih z zadnjih strani.

Sami kršite pravila na veliko. Sami izsiljujete, ne upoštevate varnostne razdalje, predpisov, omejitev hitrosti. Tu se pa pol bunite nad vsakim dedekom/babico, ko se pelje 5 km/h prepočasi, nad škatlami, ko se vozijo za tovornjaki in ne upajo prehitevat v nepregleden ovinek (tudi ta posnetek je nekje med zadnjimi stranmi).

Sam mam trenutno kot primarrni voz škatlo s 75 konji, pa si predstavljajte kako je s tem otroškim vozičkom prehitevat. Še za traktor "rabiš kilometer ravnice". Da ne rečem za pospeševalnega, ko do stotice komaj pride v rdečem polju na števcu, pa še to če si sam v avtu. Ne rečem pa,da sem počasne na cesti. Ta mlinček ga fajn trpi, nad 5 tisoč obrati je konstantno. Tak ali tak gre sam do 6. Je pa 16 ventilaš in v tem rangu ma vsaj nekaj moči, da se da varno prehitet. Se pa držim omejitev v naselju, max 60. (navigacija kaže tam 54) zaradi varnosti, plus nimam želje dajat za plače policistov.

In ja. na cesti je manijakov zadost, oz. preveč. In se ne bunim za vsakega na forumu. Če je na cesti kdo nor, se probam ognit tako, da ni nobene škode. Pač pustim bedaku,da je b****. Če pa je kdo preveč zabit na cesti, da začne ogrožat, pa me razpizdi totalno. En mi je v Pernici v dvojnem krožnem iz glavne zapeljal direktno v mene na notranji pas. Ta me je razpizdil, da sem mu do Maribora cel čas trobil, pa še z roko pokazal, kar mu gre. Druga ni preostalo. Enga dedeka sem parkrat srečal na stranski cesti,ko se je z reno 19 po mojem pasu pripeljal. Me je pač naslednjič razpizdilo,pa sem sam naravnost peljal po svojem pasu, nisem se niti malo umaknil in je deda pripizdil tako blizu, da sma počila z ogledali. Ogledalo je počilo, on je spizdil, men pa se tudi ni dalo za njim letet. Teh par evrov je blo treba pač reskirat,da si stari zapomni. Ampak je mi takoj drugi dan pripizdil v desni nepregledni ovinek čist po mojem pasu, tak da je v zadnji sekundi zavil na svoj pas. Zgleda da si bo deda zapomnil, ko si bo moral protezo kupit, saj bo brez zob ostal. Razpizdijo me tudi taki, pridejo do nekega odseka,kjer je na njihovem pasu delo na cesti. Pa čeprav butl vidi,da sem skoraj že zapeljal mimo, se spravi na moj pas ogibat oviri. Takim pa z veseljem po gasu stisnem,da se le zabije nekam,pa čeprav v mene, mi bo pa toplice plačal.

Jaz se na cesti poskušam držat nekih pravil, če je ozka cesta in mam šanso,da nekje ustavim, z veseljem ustavim in spustim mimo vozeče vozilo. Redno gledam ogledala,ker nočem izpast kot drugi bedaki, da ko ga začneš prehitevat, začne on ovinek sekat al pa na ravnici vijugat, tako da cel prešvicaš med prehitevanjem. Na avtocesti redna uporaba desnega pasu. Če grem prehitevat, takoj na desno, pa tudi če bom moral čez naslednjih 100 metrov spet it na levi pas. V tem času se me lahko izogneta že dva hitrejša avta. Ustavljat pešcem. Čeprav me razpizdi,da ko začneš ustavljat/ustaviš, pešec ne ve,ali bi stopil prek ali ne,pa nekaj prcka, včasih pa si še premisli in na koncu odide naprej po svoji strani. Tak sem skoraj dva nabil v MB, ko z desne strani dedek pa babica nista znala,če bi šla prek ali ne, čeprav sta že bla na cesti. Pa sem po parih sekundah peljal, v tem času si zmislita, da bosta šla preko, z leve pa pribeži še skupina mladih. Skoraj vse nabil na haubo, scikcakal mimo in na koncu jaz izpadel kot b****,ker so včasih na prehodu pešci neodločni. Gledam semaforje, oz. raje gledam nasprotnega. Ker ko vidim,da se na nasprotnem prižge rdeča, začnem počasi speljevat. Nekateri dobesedno spijo pred njimi. Če vidim žival na cesti, oz. ob cesti in vidim,da bo letela preko, upočasnim, oz. ustavim. Večina, sem opazil, se pelje z isto hitrostjo naprej, oz. nekateri pospešijo, kot primer, ko je šla družina gosk preko ceste ena za drugo,pa tip na nasprotnem pasu pospeši. Se vidi, da smo slovenci psihopati,da treba vse povozit. Kolesarje prehitevam,ko je varno zame in za njih. Ne razumem bedakov,da gredo prehitevat tam,ko je najbolj nevarno. Čeprav tudi meni gredo kolesarji na falus včasih. Mamo pred hišo pot za kolesarje, ki je ločena od ceste z velikim jarkom, tako da je za kolesarje dokaj oz. zelo varna saj so ločeni od ceste. Pa se stare bake s cekri, družine z otroki morajo vozit po glavni, po kateri se vozijo tovornjaki, saj je izvoz z avtoceste 100m naprej. Uporabljam smernike, saj se mi zdijo uporabni. Zanimivo. Čeprav priznam,da sem jih včasih v krožnih rad pozabil dat, ampak od zdaj naprej pa obvezno,saj kot sem zgoraj napisal, ne mislim dajat policistom za plače. Itd.

Mater sem se razpisal. V glavnem, vsi delamo napake, vozniki na cesti, zdravniki v zdravstvu, politiki v politiki (ti so najhujši, pa še slabi vozniki so). In tega se ne moremo rešit. Kultura na cesti pa je nekako povezana z politiko,oz. blaginjo v državi. Dokler bomo v skrbeh za službe,se živciral ob teh minimalnih plačah in gledal kje bomo vsak evro zapravil, pa kak, da nebomo lačni, da nebomo kakega superiorno dragega prekrška plačali, tako dolgo bomo v stresu, živčni za volanom na delo, iz dela, na počitnice, v gostilno pa nazaj. Amen :vrum

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek So dec 03, 2011 12:56 am

Bemti pa meglenke ja; v hudi megli je fajn, da te kdo ne nabaše, ampak sprednje so pa čist brez veze, ajd nasprotni te bol vidijo, sam pa nimaš od njih nič, če vrag sveti 5m pred avtom :roll:

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Napisal/-a StajercS So dec 03, 2011 1:09 am

Glede meglenk pa tudi nevem,kaj vam tako na živce gredo. Men je še bolje,da majo zadnjo vklopljeno,ker na nekaterih odsekih se megla fajn spusti in ni dobro,da pripizdiš,pol pa na 5 metrov zagledaš enega "počasneta" pred sabo. Če vklopijo tazadnjo,vsaj vidim,da ljudje ne spijo v avto, ampak spremljajo situacijo in vidijo, da so razmere slabe. Pol pa so te verižne nesreče z 50-imi vozili,ko pa vsi sam v prazno letijo.

Bolj mi na falus idejo ti novi avti (pa tudi kaki stari), ko majo xenonke tak močne,da te že pri kratkih čist zaslepijo. Pri dost avtih tudi navadne žarnice močno svetijo. Tak da ne vem, ali se samo meni to zgodi, sam dost krat je tako, da še 2 km vidim črni piki pred sabo, ko se peljem. Bom si reflektorje gor zmontiral za kontro! :mrgreen: Ali pa so te pisane poceni šparove žarnice krive? :idea: :lol:

Uporabniški avatar
SuperVeloce
Novinec

Napisal/-a SuperVeloce So dec 03, 2011 2:45 am

Glede meglenk pa tudi nevem,kaj vam tako na živce gredo

Tak da ne vem, ali se samo meni to zgodi, sam dost krat je tako, da še 2 km vidim črni piki pred sabo, ko se peljem.

Sam sebi si odgovoril... če na čistinah ne znajo izklopit meglenk, ne spremljajo prometa, kot si ti predstavljaš. Sicer pa folk ne prižiga tam kjer so pasovi goste megle, ampak tam, kjer je to dejansko po zakonu kaznivo (vidljivost 100m+). Nekateri avtomobili imajo na obeh straneh zelo močne meglenke. To poveča reakcijski čas in nedvoumno vidnost zavornih luči.

In če ima nekdo škatlo s 75 konji, ni izgovora da je počasnež. S 75 konji se da NA VSAKEM uvozu na avtocesto oz. pospeševalnem pasu pospešiti do potovalne hitrosti voznega pasu. Vem to, ker sem tudi sam kdaj vozil "švoh" avtomobile, pa sem vseeno izgubljal živce na takšnih odsekih, ko se ljudje s 60-70 kar direkt vključijo na avtocesto, pospeševalni pas pa stoji tam in čaka boljše čase. Tudi z malo konji se da dinamično in vredu vozit, pa ni potrebno šlatat rdečega polja, kot ti praviš...
Zadnjič spremenil SuperVeloce, dne So dec 03, 2011 9:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
when in doubt, flat out

Uporabniški avatar
StajercS
Novinec

Napisal/-a StajercS So dec 03, 2011 4:50 pm

Treba treba,če voziš poln kuferan. :mrgreen:

Sem pa se že parkrat peljal v koloni (recimo,da je ta kolona šla na izlet), ko so ljudje pred mano z 135+ konji se vključeval na prometno cesto z 60 km/h, oz. po avtocesti 70, ko pa je prišel tunel,pa gas na 150. Je pa res,da je bil ta voznik mal butast, ko je vodil kolono, saj nas je na vsakem izvozu vodil dol, na vsakem uvozu pa nazaj na avtocesto. Včasih pa za kaki 200+ konji 60 po pospeševalnem. Sam takemu se še da oprostit, da ko pride na vozni pas, brez da bi koga oviral, lahko pospeši na 130 v 2 sekundah. Problem pa pol ostanem jaz, kateri se peljem za takim. Moj naredi od 60 do 130 relacijo Maribor-Ljubljana. :mrgreen:
Pravim samo,da se tudi ljudje z 150+ konji včasih vozijo, kot da bi avto njih vozil.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ So dec 03, 2011 5:52 pm

Tak sem jaz SDIja tiščal, od Šentruperta do Konjic po AC je ravno na 155 pršo, pa še to po bregu navzdol za tunelom :lol: V avtu 4x90kg, ampak tut prazn ni kaj boljši :lol:
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Ne dec 04, 2011 6:05 pm

No, ne SDIja zalit :P Tud s SDI masinco se da cist normalno vklopit na AC in prehitevat in nasplosno vozit po omejitvah in cez (edino na AC je brezveze karkoli cez 130 :) ). Samo mal je treba prej premislt in spremljat, da vzames mal zaleta, pa gre ko sus ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne dec 04, 2011 6:22 pm

EX-B je napisal/-a:No, ne SDIja zalit :P Tud s SDI masinco se da cist normalno vklopit na AC in prehitevat in nasplosno vozit po omejitvah in cez (edino na AC je brezveze karkoli cez 130 :) ). Samo mal je treba prej premislt in spremljat, da vzames mal zaleta, pa gre ko sus ;)

Kaj pa manjka SDI-ju? Jaz sem Fabio SDI spravil do 190kmh...po klancu navzdol :mrgreen: :twisted: Res pa da je bila sedan (limuzinska izvedba) =P

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Ne dec 04, 2011 6:31 pm

Nic mu ne manjka, jest vozim namrec Grdobo SDI :) In najvisje hitrosti nisem probaval se nikoli, ker se mi je pri 160kmh ze prevec zasmilila in sem se spravil nazaj na svojih standardnih 120kmh (GPS) :)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po dec 05, 2011 9:48 am

Pa takih tudi ne razumem. Sem ga mel že poln spolni organ. Mene je potem celo prehitel. Potem se je naslonil na naslednjega. Priložnosti za prehitet pa ogromno. Ne vem, kaj je tako vzburjajočega voziti na razdalji do 1m.

http://www.youtube.com/watch?v=2NN5SVyl ... r_embedded
SlikaSlika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po dec 05, 2011 4:22 pm

X-Hair je napisal/-a:Pa takih tudi ne razumem. Sem ga mel že poln spolni organ. Mene je potem celo prehitel. Potem se je naslonil na naslednjega. Priložnosti za prehitet pa ogromno. Ne vem, kaj je tako vzburjajočega voziti na razdalji do 1m.

http://www.youtube.com/watch?v=2NN5SVyl ... r_embedded

Jaz sem imel pred pol ure tako situacijo z enim voznikom Audija A4. Pred mano naložen tovornjak in voznica Mazde 6, za mano Audi in za njim še nekaj vozil. Prehitet se ni dalo nikjer zaradi ovinkov in polne črte. In nazadnje se ta falus spravi na silo prehitevat, čeprav ni imel niti malo prostora da bi se vrnil na desno. Nakar se je na silo pomikal v desno, da se bi se vrinil med mene in Mazdo. Jaz sem moral zavirati in iti skoraj na bankino, če ne bi me zrinil s ceste dol. :roll:

Skratka k****n na nivoju :/:o:/

virtuoso89
Novinec

Napisal/-a virtuoso89 Po dec 05, 2011 5:41 pm

peroRS je napisal/-a:
Jaz sem imel pred pol ure tako situacijo z enim voznikom Audija A4. Pred mano naložen tovornjak in voznica Mazde 6, za mano Audi in za njim še nekaj vozil. Prehitet se ni dalo nikjer zaradi ovinkov in polne črte. In nazadnje se ta falus spravi na silo prehitevat, čeprav ni imel niti malo prostora da bi se vrnil na desno. Nakar se je na silo pomikal v desno, da se bi se vrinil med mene in Mazdo. Jaz sem moral zavirati in iti skoraj na bankino, če ne bi me zrinil s ceste dol. :roll:

Hmm, potem pa ti nisi držal varnostne razdalje če on ni mogel noter. Te v avtošoli lepo naučijo zakaj je varnostna razdalja.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po dec 05, 2011 5:51 pm

virtuoso89 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Hmm, potem pa ti nisi držal varnostne razdalje če on ni mogel noter. Te v avtošoli lepo naučijo zakaj je varnostna razdalja.

Se strinjam s tem komentarjem. Daleč od tega, da opravičujem voznika A4, ampak kaj za vraga si ti delal na tako kratki razdalji, če se ni dalo nikjer prehitet zaradi ovinkov in polne črte? Če si vedel, da se ne da prehitet, potem ni popolnoma nobenega izgovora za tako kratko razdaljo!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To dec 06, 2011 8:03 am

Tipično vikendaško. Napopani vsi na kupu. Prehitet ne moreš, če že, je treba vse ne enkrat, vsakega posebej bi pa komot pospravil. Jah no, saj je le nedelja pa dejmo kruzat tistih 60 oz. vratolomnih 70. Pride prva ravnina nič, pride druga nič. Jah očitno se ne bo nič zgodilo. Na naslednji malo daljši ravnini se pa hribovc odloči, da grem mimo, ker se mi ni dalo več sanjat. Glej ga zlomka. Takrat bi pa vsi prehiteval.

http://www.youtube.com/watch?v=ve7lMR_iPGg

Mam pa tudi sam paciente, kot jih sami opisujete. Najprej čara tam po cesti, prehitiš, potem se pa kar naenkrat lahko vozi 100 za tabo. Po možnosti na varnosti razdalji dveh metrov. Top shit. :roll: Bo treba malo nadgraditi avto.
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov