tuscani je napisal/-a:Zgoraj desno piše TecDoc Type No.: Kaj je treba tu vpisat?
Lumpy_ je napisal/-a:Opažam vedno več biserov na cesti z novimi Audiji A6, propelerji serije 5 in podobno, ko šapci niso meli jurja za xenon pri novem avtu ker bi pol za polog pri leasingu sfalilo in za žemljico nebi blo, pa majo asi zdaj nabite kite noter v teh makinah. Je hecno da noben od teh nima leče noter za halogenko kar je prav zanimivo za visoko klaso avta. Zdaj pa bleščijo ko smrekice sred mesta za moža mraza. Frajeri pravi. Prej sem se pelal na kebapčino, kar mi vzame 15 min v eno in 15min v drugo smer, pa sem jih vsaj 3 srečal.![]()
Marki's je napisal/-a:No jaz sem pa včeraj montiral ksenon kit na mojo Vectro in seveda ne gre brez težav, kot se pač spodobi za nove Ople. Imam naslednji problem: ko avto ugasnem luči še parkrat neenakomerno utripnejo?! Enaka zgodba je bila, ko sem vstavil na mesto parkirnih lediode z razliko, da je še tam računalnik javljal pregoreno žarnico. Pri ksenonu sem to rešil z dodatnim modulom ostaja pa to utipanje, ko avto ugasnem. Je imel že kdo podobne izkušnje oz ima kakšen nasvet kaj narest?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov