Evo, še moja včerajšnja izkušnja...
Se peljem 90km/h, ravnina, potem majhen klanec in ovinek... že ko se bil na ravnini sem videl kako je en avto zavil s ceste... ok, pomislim mogoče policija, pa vseeno malo spustim gas, ko se približujem... vidim, da je navaden clio, pa pač začnem malce pospeševat(iz recimo 85 do 90) in tip zapeljem par metrov pred mano ven

ok, zabremzam, pa si mislim svoje... potem že pri omejitvi 60 vozi 65-70, potem pa 70, konstantno. (omejitev 90). Ker so bili ovinki, seveda nisem šel prehitevat, ker pa poznam cesto sem vedel, kje se lahko varno prehiti... vozim za njim, zadnji ovinek pred ravnino dam v nižjo prestavo (še vedno držal varnostno razdaljo) in začnem pospeševat(še vedno ne tako, da v primeru da ne bi mogel prehitevat, bi lahko upočasnil), dam smernik, se že nagibam na levi pas, zapeljem... pa mi frajer zapelje na sredino ceste
Ne vem, a je tip mislo da ker mam 16let staro Cordobo on pa 3-4leta starega cliota ne smem it mimo?! al kaj mu je dogajalo v glavi... ne vem...
sej, če bi vozil 90 bi vozil lepo za njim, ampak 70 pa mi je malo tak no... sej veste kaj mislim, pač počasnejšega prehitiš, tak tudi v AŠ učijo, le če ne prekoračiš omejitve(dobro, tistih mogoče 5km več...).
No, pol sem se še tista 2km vozil za njim (pač ni nikjer več možnosti prehitevat, oz. bom raje tako rekel, ker nisem vedel kaj bo storil sem raje vozil za njim), potem pa sva na enem križišču(hvala bogu) šla vsak svojo pot.
Primitivnost na vrhuncu... res.

When life speeds by... downshift.