ChuckNorris je napisal/-a:@LaMike, torej si dal za vse skupaj 900eur, plus 200eur si dobil povrnjeno na kartico? Daj javi mi na zs, če bi se dalo kdaj malo zadevo videt kak so to skupaj spravli ker še nisem od blizu pogledal zadeve ki se vozi na plin..razmisljam da bi megana II dal na plin
Seveda se. Lahko kdaj prideš do mene pa se zapeljeva na okoli pa vidiš kako izgleda in deluje.
mišek je napisal/-a:700 eur te je prišlo?
Čaj to je nek plinski center Maribor?? To vsak dobi še tistih 200€? Se da potem to tud recimo prodat? Recimo, če bi jaz dal to vgradit, ne bi ravno v Maribor hodil tankat in mi tist neb nič koristlo.
Tako je. Ne znam ti povedati ali je kartica vezana na ime ali ne. Ti bom znal kaj več povedati v prihajajočih dneh. Bom vprašal, ko grem k njim tankati. Sem pa neuradno izvedel, da bodo imeli ceno plina okoli 0,71€/l in bodo razmerje napram ostalim držali enakomerno.
Pinny, koliko pa imaš ti? Jaz pač moram vzeti v zakup, da imam malo starejši avto in rabi da se ogreje. Bratu se avto veliko hitreje ogreje in posledično tudi preklopi. Nisva pa kaj veliko debatirala, koliko ima porabo, ker je 3 tedne bil na službenih potovanjih.

"this is so euro its asian" by Sam B.