Zoran zelo dobro komentirano na posnetku....mislim pa da se kle ne rabiš spuščat na raven tistih ki so bli na enmu dragu in sedaj nekaj pluvajo in pametujejo ker je brez veze...mi vemo kako je tam...in ja lahko popluvate tut moj post

babyM je napisal/-a:Mislim, da je zelo pozitivno, da so Minerji sprejeli ta izziv, vsem nam v prid. Nimam nobenih negativnih komentarjev čez posnetke, saj je marsikdo spremenil svoje negativno mnenje vsaj v: sej to pa le ni tolk slabo kot sem mislil/a (sem že poslušala komentarje). Aja pa še komentar od ene kolegičine mame: Uuuuu tole morem it pa enkrat pogledat!
Zoran zelo dobro komentirano na posnetku....mislim pa da se kle ne rabiš spuščat na raven tistih ki so bli na enmu dragu in sedaj nekaj pluvajo in pametujejo ker je brez veze...mi vemo kako je tam...in ja lahko popluvate tut moj post
zoranwagen je napisal/-a:maky je napisal/-a:ZDEJ VAS MAM PA DOST!!!!!HUGO vs. ženski del občinstva!!!
Če bo šlo tako naprej bo vsak vaš post v tejle temi brezpogojno izbrisan!
ne bom niti gledal kaj piše ampak bom izbrisal!
Resno mislim!!!ZW in Monsta!
Rešujta tole kje drugje!Mislim glede osebnih zamer in nesoglasij! Do se daj je blo še kar ok ampak da se ne bo začelo obojestransko obtoževanje!
Maky bodi tiho, če ne veš zakaj se gre!
Jest proti monstru nimam nič "trenutno" sam gre mi ta njegov pohod na LJ ilegalce pošteno na slamico!
pilotka je napisal/-a:HUGO a tolk boli, k ti je CAC dvojko dala, da se zdej nisi prebolel?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu-NRG je napisal/-a:Skratka .. zaradi odaje se je "polovica" avtomobilizem.com foruma med sabo spickal .. to pa bo res uplivalo v dobro razvoja proti legalnim dragom. Joj joj .. drgac pa resno morm rect SWAKA CAST MATT-u & ZORAN-u. Vidva sta resnicno mela umirjene, premisljene in lepe izjave.
LP, Klemen
G-4S je napisal/-a:cac je napisal/-a:... in brigite se zase :P
tko da dejte mir vsi skup!!
Tole je blo pa ful na mestu zdele. Kdo se je pa še brigal za vas razen vas samih. Dejte raj vi mir pa se brigite zase oz. svoje osebne stvari drugje razčiščujte!!!!!! DAMN
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov